Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

O da sokaktan geçen bir adam değil zaten arkadaş grubumdan birisi + sokaktan geçen adamla sevişsem kime ne?
Ben cinsel yolla bulaşan hastalık testlerimi her yıl tekrarlarım, tertemizim, daha 1 hafta önce yaptırdım
Afiyet olsun:)

-Çok çağdaşım demedim
-Çok medeniyim demedim
-Çok açık sözlüyüm demedim
-Ramazanı kutlamıyorum
-Müslüman değilim

Umarım yeterince açık sözlü olmuştur
Ister yahudi ol ister hristiyan ol ister dinsiz ol.o benim sorunum degil.
Ama bu mubarek gunlere saygili olmak zorundasin.

Valla ben bilmem :)pis hastaliklarinizi boyle boyle yayiyorsunuz dunyaya.kim kimin koynundan cikiyor belli degil.

Hayır adam durduk yere niye "pis" oldu?
Belki gayet hijyenine dikkat eden, tertemiz bir adamdır yani, belki günahını alıyorlar elin adamına pis diyerek

Hiç pambık gibi teni var valla

Ek olarak kondom denen bir şey bulmuş insanlar, cinsel hastalıklara karşı

Ben anladım o yorumcunun neden bu kadar sert gittiğini, birkaç yorumuna bakan anlar zaten ama ben bel altı vurmayacağım şurada güzel konumda yorumlar almışım, heyecan doluyum

AA olurmu canım kim kimin koynunda belli değil,o yüzden herkes siğilli geziyor,midem bulandı,kimse sevişmesin artık lütfen
Ben kesinlikle bunu destekliyorum. Ben şahsen çok karşıyım s..s eylemine. Yazamıyorum bile hicap duyuyorum o kelimeden.

İnsan insana bunu yapar mı.

Hah sen öyle san canım, günde 4 kez ilaç niyetine ...
maşallah miden falan bulandı ama öğüre öğüre okudun herhalde bütün yorumları sende
Okudum niye okumayayim. Bel alti vurabilecegin hic birsey yok.
Cok sukur yoldan gecen adamla sevismek istiyorum adli bir yorumum vs yok .yuz kizartici bir durum yok yani:))

Okudum niye okumayayim.
Bel alti vurabilecegin hic birsey yok.
Cok sukur yoldan gecen adamla sevismek istiyorum adli bir yorumum vs yok .yuz kizartici bir durum yok yani:))

Vurabilirim, ama vurmam
Yaşadığını ben de yaşadım çünkü ve başka bir kadını bununla vurursam kendime yakışık almaz

Vurabilirim, ama vurmam
Yaşadığını ben de yaşadım çünkü ve başka bir kadını bununla vurursam kendime yakışık almaz
Kardesim en fazla siddet olayindan bahsediyosun da benim utanacagim skilacagim bir durum yok.sikayetimi yaptim cezasini aldi yillaaaarr once bitti gitti.yani bana gore belalti vurulacak bir seyim yok.
Utanilacak bir durumumda.
Neyse size iyi sohbetler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…