Dediginiz gibi esim.
Sokaktan gecen bir adam degil.
Ne diyelim gercekten mide lazim elin pis,ne oldugunu bilmedigi, hastalikmi tasiyor sevisince sigilmi cikacak ne bulastiracak bilinmeyen bir durumda..birde utanmadan bukadar binlerce insanin icinde ne yapayim da seviseyim diye bir konu.
Nane limon onermis.ben icicem mesela birazdan ciddi mide bulantisi sebebi oluyo bazilari..
Ister yahudi ol ister hristiyan ol ister dinsiz ol.o benim sorunum degil.-Çok çağdaşım demedim
-Çok medeniyim demedim
-Çok açık sözlüyüm demedim
-Ramazanı kutlamıyorum
-Müslüman değilim
Umarım yeterince açık sözlü olmuştur
Sen zaten yapamiyomussun bile gaz verme bari:)))Seni gidi pis kız,siğil çıkacak şeyinde...
Sadece muslumanlikla alakali bir durum degil zaten.Ahlak baska birsey herkes anlayamaz..Forumdaki herkes müslüman diye bir ibare yok,o sebeple Ramazan herkesi ilgilendiren bir durum değildir belkide.
Valla ben bilmem :)pis hastaliklarinizi boyle boyle yayiyorsunuz dunyaya.kim kimin koynundan cikiyor belli degil.O da sokaktan geçen bir adam değil zaten arkadaş grubumdan birisi + sokaktan geçen adamla sevişsem kime ne?
Ben cinsel yolla bulaşan hastalık testlerimi her yıl tekrarlarım, tertemizim, daha 1 hafta önce yaptırdım
Afiyet olsun:)
Hayır adam durduk yere niye "pis" oldu?Seni gidi pis kız,siğil çıkacak şeyinde...
Hah sen öyle san canım, günde 4 kez ilaç niyetine ...Sen zaten yapamiyomussun bile gaz verme bari:)))
Linkini ateşler misin kuzuBenim ilk aklıma çilek geldi aslında
GoT topicimiz bile var beklerim, konu dışından gitmeyiz ve tartışırız
Hayır adam durduk yere niye "pis" oldu?
Belki gayet hijyenine dikkat eden, tertemiz bir adamdır yani, belki günahını alıyorlar elin adamına pis diyerek
İnsaf.Hah sen öyle san canım, günde 4 kez ilaç niyetine ...
AA olurmu canım kim kimin koynunda belli değil,o yüzden herkes siğilli geziyor,midem bulandı,kimse sevişmesin artık lütfenHayır adam durduk yere niye "pis" oldu?
Belki gayet hijyenine dikkat eden, tertemiz bir adamdır yani, belki günahını alıyorlar elin adamına pis diyerek
Ben kesinlikle bunu destekliyorum. Ben şahsen çok karşıyım s..s eylemine. Yazamıyorum bile hicap duyuyorum o kelimeden.AA olurmu canım kim kimin koynunda belli değil,o yüzden herkes siğilli geziyor,midem bulandı,kimse sevişmesin artık lütfen
Okudum niye okumayayim.Hah sen öyle san canım, günde 4 kez ilaç niyetine ...
maşallah miden falan bulandı ama öğüre öğüre okudun herhalde bütün yorumları sende
Bel alti vurabilecegin hic birsey yok.Hiç pambık gibi teni var valla
Ek olarak kondom denen bir şey bulmuş insanlar, cinsel hastalıklara karşı
Ben anladım o yorumcunun neden bu kadar sert gittiğini, birkaç yorumuna bakan anlar zaten ama ben bel altı vurmayacağım şurada güzel konumda yorumlar almışım, heyecan doluyum
Okudum niye okumayayim.
Bel alti vurabilecegin hic birsey yok.
Cok sukur yoldan gecen adamla sevismek istiyorum adli bir yorumum vs yok .yuz kizartici bir durum yok yani:))
Kardeş git bi gusül al istersenNeyse sahur yapicam daha fazla yazmak isterdim amasartlar musait degil
Kardesim en fazla siddet olayindan bahsediyosun da benim utanacagim skilacagim bir durum yok.sikayetimi yaptim cezasini aldi yillaaaarr once bitti gitti.yani bana gore belalti vurulacak bir seyim yok.Vurabilirim, ama vurmam
Yaşadığını ben de yaşadım çünkü ve başka bir kadını bununla vurursam kendime yakışık almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?