Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Velvette koçum nasıl oldun yiyebildin mi

Geldim geldim
Banlanmışım yine
Daha da polemiğe girmem
50/50 diyelim
O iş olmadı
Ama zaten gündüz gözüyle bir de nadir yalnız kalabildik diğerleriyle grupta
Ama perşembe görüşüyoruz hem de akşam:)

Ayrıca dediğiniz gibi öyle çok allem kallem etmeye gerek kalmadı ben bi' bakış attım sonra o depar attı zaten
Bi' ara el ele bile tutuştuk yanlışlıkla köftehor da çekmedi elini
Ayrıca bana "yaramaz" ve "bebek" diyor artık :)
Ay çocuk gibi çok komik ve şirindi aslında sandalyemi çekiyor, başkasıyla ilgileniyorum falan çatalımı bıçağımı çalıyor, bi' ara bana çatal bile batırdı, erkeklerin dikkat çekme yöntemi 13ünde neyse 33ünde de o karar verdim ben

Vay anasını tebrikler vallahi özgüveninize hayranım bende de olaydı keşke.
Ben 17 senelik çocukluk aşkım nişanlımı yatağa atarken utanıyorum ya vallahi niye ben böyleyim ki acaba sonra da atamıyorum zaten. Minnoş minnoş süt içiyoruz şu saatte. Birazdan da uykuş yaparızz

Ben pek utangaç değilimdir (belli olduğu üzere)
Siz neden utanıyorsunuz ki?

1 123aaa123 burada, pardon dün gece unutup uyuyakalmışım
Hatta 21. sayfaya detayları yazdım ama parfümü demeye gerek kalmadı bile
Ama güzelmiş parfümü gerekirse koklıcam

Napti naptibacagina bicak sapladi elemi kiz insan elini koyar bacagina bu bicak batirmis alla alla

Bi' ara uzattı koyacaktı, ben mahsus dizimi sandalyenin kenarına koyup bunun üstüne uzattım Stres oldu sonra çekti çünkü karşımızdakiler bizimle muhabbete girişip duruyorlar

Bi' ara uzattı koyacaktı, ben mahsus dizimi sandalyenin kenarına koyup bunun üstüne uzattım Stres oldu sonra çekti çünkü karşımızdakiler bizimle muhabbete girişip duruyorlar
Ey casaret valla gözümün önüne geldi de bıçak batiris hali sesli güldüm yan yana otururken koyabilir kimse görmez

Ey casaret valla gözümün önüne geldi de bıçak batiris hali sesli güldüm yan yana otururken koyabilir kimse görmez

Belki "yirim" demek istemiştir
Çatal ama lütfen
Yarın ben koyucam hem karanlık olucak hem de şey derim "aa kıyamam yazık" diyecek bi' konu açar o ara koyarım elimi bacağına, neyse ki zeki adammış bir bakıştan anladı
Kimi erkek var kendini atsan anca anlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…