Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Partnere ve ya çocuğunun (!) babasına sadık olunduğu müddetçe geçmiş kimseyi ilgilendirmez. Çocuğu hele hiç ilgilendirmez. Portakalda vitamin bile değil yahu

Partnere ve ya çocuğunun (!) babasına sadık olunduğu müddetçe geçmiş kimseyi ilgilendirmez. Çocuğu hele hiç ilgilendirmez. Portakalda vitamin bile değil yahu

Katılıyorum, kimsenin onurunu, gururunu kırmadan, saygı ve sadakat çerçevesinde yaşadıkça bir problem göremiyorum

Sanki çocuğu leylekler getirdi , onuda sevişip yaptık yahu ...

Sizi bilmem de ben sporla yapmayı düşünüyorum, ayıp olmasın diye

Ramazan ayinin ortasinda nasil ne yontemle ayartip seviseceginizi forumami soruyorsunuz?
Cok cagdas medeni ve acik sozlusunuz madem gel seviselim deyin.

-Çok çağdaşım demedim
-Çok medeniyim demedim
-Çok açık sözlüyüm demedim
-Ramazanı kutlamıyorum
-Müslüman değilim

Umarım yeterince açık sözlü olmuştur

Ramazan ayinin ortasinda nasil ne yontemle ayartip seviseceginizi forumami soruyorsunuz?
Cok cagdas medeni ve acik sozlusunuz madem gel seviselim deyin.
Forumdaki herkes müslüman diye bir ibare yok,o sebeple Ramazan herkesi ilgilendiren bir durum değildir belkide.

Siz eşinizle bir ay hatta 3 ayları da sayarsak 3 ay hiç sevişmiyor musunuz?
Dediginiz gibi esim.
Sokaktan gecen bir adam degil.
Ne diyelim gercekten mide lazim elin pis,ne oldugunu bilmedigi, hastalikmi tasiyor sevisince sigilmi cikacak ne bulastiracak bilinmeyen bir durumda..birde utanmadan bukadar binlerce insanin icinde ne yapayim da seviseyim diye bir konu.
Nane limon onermis.ben icicem mesela birazdan ciddi mide bulantisi sebebi oluyo bazilari..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…