- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
Yani daha doğurmadığım (belki hiç doğurmayacağım) çocuğu düşünerek hayatımı şekillendirmeliyim yorumcuya göre.
Ayrıca çocuğum nereden bilecek, bilse gelip ne diyecek "Anne sen sevişmişsin, affedersin de oluyor mu böyle?" mi diyecek
Derse de, sen nasıl oldun diye sorarlar adama pardon çocuğa
Ay anne olunca sevişiyor musunuz tövbe estağfurullah ne günlere kaldıkAnne olunca arkadaşımızla sevişmekten bahsedemiyormuyuz yani ....
Partnere ve ya çocuğunun (!) babasına sadık olunduğu müddetçe geçmiş kimseyi ilgilendirmez. Çocuğu hele hiç ilgilendirmez. Portakalda vitamin bile değil yahu
Sanki çocuğu leylekler getirdi , onuda sevişip yaptık yahu ...
Sanki çocuğu leylekler getirdi , onuda sevişip yaptık yahu ...
2 çocuk doğurmak için seviştim dükkanı kapadım , unumu eledim eleğimi astımAy anne olunca sevişiyor musunuz tövbe estağfurullah ne günlere kaldık
Anne olunca o işler bitiyor çünkü
Hangi sporla ehehe ay çok iğrençti bu kabul ettimSizi bilmem de ben sporla yapmayı düşünüyorum, ayıp olmasın diye
Bi gelecek düşğnmüyormuşsun taktik maktik yok bam bam bam sevişelim mi de gitsin
Gece gece güldürdün beni
Siz eşinizle bir ay hatta 3 ayları da sayarsak 3 ay hiç sevişmiyor musunuz?Ramazan ayinin ortasinda nasil ne yontemle ayartip seviseceginizi forumami soruyorsunuz?
Cok cagdas medeni ve acik sozlusunuz madem gel seviselim deyin.
Ramazan ayinin ortasinda nasil ne yontemle ayartip seviseceginizi forumami soruyorsunuz?
Forumdaki herkes müslüman diye bir ibare yok,o sebeple Ramazan herkesi ilgilendiren bir durum değildir belkide.Ramazan ayinin ortasinda nasil ne yontemle ayartip seviseceginizi forumami soruyorsunuz?
Kandilleri unutmuşsun arkadaşımSiz eşinizle bir ay hatta 3 ayları da sayarsak 3 ay hiç sevişmiyor musunuz?
Hangi sporla ehehe ay çok iğrençti bu kabul ettim
Bi gelecek düşğnmüyormuşsun taktik maktik yok bam bam bam sevişelim mi de gitsin
Dediginiz gibi esim.Siz eşinizle bir ay hatta 3 ayları da sayarsak 3 ay hiç sevişmiyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?