Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaaa noldu noldu kaptin mi kuzuyu
Ayyy ins cnm ya kızım helal ya Velvette yürüü parcala onu sonrada terket

Kapamadım ya daha sinyali verebildim anca
Aldı ama kesin yarın da ikinci aşamaya geçeceğim
Ahahah ya kötü davranmak niyetim yok canım öyle terk edeyim atayım falan değil ama taşınmama kalmış 25 gün şimdi çok öyle aşk, meşk, bağlılık işleri olmaz

Yine duşa soktun okuyanları kardeş

Giz erkek mi varmi bu kk uyelerinde.sosuretler neydir burada

Giz erkek mi varmi bu kk uyelerinde.sosuretler neydir burada
Tobe yarabbim tobegiz dime ele oruçlu oruçlu giremem dusa ben

Ahahda o yüzden duşa soktun dedim. Yeni yeni üyelikler mesaj atıyor kıza saçma sapan. Muhtemelen erkek üyeler

Gidin bir gusül falan alın erkek kardeşler, burayı okuyup okuyup gaza gelmeyin ahdha

Ahahda o yüzden duşa soktun dedim. Yeni yeni üyelikler mesaj atıyor kıza saçma sapan. Muhtemelen erkek üyeler

Gidin bir gusül falan alın erkek kardeşler, burayı okuyup okuyup gaza gelmeyin ahdha
He valla yadengesiz erkekler ne olacak adi üstünde kk yani azmislar ne diyek zavallilar burada tatmin oluyorlar

Ciddi bir Öner’i istiyorsan diz iyi fikir ama önce ilk şakalaşmadan sonra dize dokun ikinci fırsatta dizin iki parmak yukarısını sık hafif yani sıkarak dokun geri dönüşü yok ama bunun kesin anlar

Dizinin en heyecanlı bölümünü izlicekmişm gbi heyecanlandım bak. yarın naklen canlı yayın bekliyoruz artık. Tıssss

He valla yadengesiz erkekler ne olacak adi üstünde kk yani azmislar ne diyek zavallilar burada tatmin oluyorlar

Valla
Vizyon da 0
Yazdıkları mesajları görsen
Bunlar bir kadını böyle baştan çıkarabileceğini sanıyorsa daha ilkokul 1 falan herhalde beyinleri

Ciddi bir Öner’i istiyorsan diz iyi fikir ama önce ilk şakalaşmadan sonra dize dokun ikinci fırsatta dizin iki parmak yukarısını sık hafif yani sıkarak dokun geri dönüşü yok ama bunun kesin anlar

Valla bizden korkulur
Ama yeminle o sıkma aklıma geldi ama çok belli etmeden, hafifçene doğal gibi olsun
Ay olmasın, anladı da bir "start" vermemi bekliyor adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…