Peki bu gece nasıl bir atakla çıkacaksın? ne yapacaksın yani karar verdin miöyle bakismalari fln geç artık,taşınma zamanın yaklaşıyor
Bence artık kimseyi umursama kulağına eğilip fısılda, bı akşam beraber çıkalım ya tanımak isterim seni fln de artık sen işini bilirsinbide nasıl giyineceksin bu gece dekolteli kısa bı elbise fln giy etkilemen daha kolay olsun
At bakayimDimi artık sallamayayım etraftakileri, inş yine yan yana otururuz gerçi ben fark etmiyorum bi bakıyorum yanımda bitmiş
Ya ben ona direkt de derim ama böyle kaba görünmek istemiyorum ama daha açık seçik şakalar yapıcam kesin daha imalı olucam ve bi de artık şakalaşırken kesin dokunucam, kol, bacak, omuz falan
İnş alev alır
Elbisemi atayım özelden üstüme yapışıyor bi' de topuklu kısa çizmelerim
At bakayimbu gece ortalık yanacak bı bakarsın yatağa da atarsın adami dokunma işini becerirsen gerisi gelir kesin
Baktım elbise çok güzel ve yakışmışAttım attım
Ay hay sen yaşa şunu dediğinle yarın iş var ikimize de ama inş olur ya ben üstüme düşeni yapcam
Baktım elbise çok güzel ve yakışmışgerisi gelir bence bu gece
Banada at banadaDimi artık sallamayayım etraftakileri, inş yine yan yana otururuz gerçi ben fark etmiyorum bi bakıyorum yanımda bitmiş
Ya ben ona direkt de derim ama böyle kaba görünmek istemiyorum ama daha açık seçik şakalar yapıcam kesin daha imalı olucam ve bi de artık şakalaşırken kesin dokunucam, kol, bacak, omuz falan
İnş alev alır
Elbisemi atayım özelden üstüme yapışıyor bi' de topuklu kısa çizmelerim
Elbiseyi geç içindeki 10 numara.
Elbiseyi geç içindeki 10 numara.
Şartlar uygun olsaydı ben atardım seni yatağa
Bana da attt bana daaaa
Bari banada at :) catladim merakdan!
Naptin yaw meraktan öldüm ne haldesinÖzelden attım erken yazamazsam kusura bakmayın birazdan çıkarım çünkü evden artık ne zaman dönersem:)
Evett, evttt bizde görmek istiyoruzBari banada at :) catladim merakdan!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?