Yaparsın aslansın deyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahha😂😂 bence direkt şuh şuh gözlerinin içine bak, uzun uzun bak gülümse o anlar 😁😁 bazı erkekler bu tarz kadınları seviyor ama..aşık falan olabilir😁

Tövbe de bir daha aşk falan uğraşamam daha yeni attım üstümden ortamlara açıldım biraz tadını çıkartayım bu kafam rahat günlerin :D
Ama bakışırken az bi' süre dudaklarına odaklansam böyle filmlerdeki gibi olur bence o mesajı alır dimi :27:

Yaa çok özür dilerim nick mi değiştirdiniz hatırlayamadım
Ben genelde avatarlardan hatırlıyorum gerçi insanları nickleri de unutuyorum :olamaz: :KK23:
Ayrıca teşekkür ederim:)
Hep hyperborean nickim,değişmedi. Sen harry potterda oynayan bi kadının resmini tutuyodun. Bi süre yorum yapmıyodun. Tanımasam da eksikliğini hissettim))

bırbırınıze telefon numaralarınızı vererek baslayabılırsınız :)
aynı arkadas grubunda oldugunuza gore belkı lazım olur numarasını alın

Tövbe de bir daha aşk falan uğraşamam daha yeni attım üstümden ortamlara açıldım biraz tadını çıkartayım bu kafam rahat günlerin :KK70:
Ama bakışırken az bi' süre dudaklarına odaklansam böyle filmlerdeki gibi olur bence o mesajı alır dimi :KK53:
Alır bence . Benim arkadaşım, hoşlandığı bir erkegim olduğu toplulukta çocuğa bakarak seksi seksi üzüm ısırıp ısırıp yemişti 😂😂😂 baya ise yaramıştı. Şahidim bak buna😁😁😁 ama sanki doğal yemesi oymuş gibi yapmıştı, nasıl seksi nasıl ağırdan bir yemeydi o 😂 ben de onu onu izlemiştim hayretler içinde 😂😂😂 bunu da dene bak 😂

Yeni girdiğim bir arkadaş grubum var, birkaç kez buluştuk topluca takılıyoruz.

Bu grupta da bir beyefendi var ( :KK70: ), kendisini başta görünce bir süzdüm, hmm hoşmuş dedim.

Gelip gelip dibime oturuyordu arkadaşlarını bırakıp ama çok şey yapmadım sonuçta ben yeniyim diye ilgi duyuyordur dedim. Aramızda cinsel bir çekim oluştu ama geçen sefer görüştüğümüzde şakalaşırken elini, kolunu atmaya dokundurmaya başladı o zaman işkillendim biraz bir de şu gibi laflar ediyor “Azcık vahşi misin acaba senden korktum ben:))”

Neyse adam bana dokunduğundan beri aklımdan çıkmıyor ya (1 haftadır) :KK70:

Bugüne kadar bir şey yapmadım ama yarın görüşücez, ama yine grupça, baş başa olsak yapacağımı biliyorum ama acaba herkesin içinde yapabileceğim ne olabilir geri istediğimi belirten?

Acaba dizine mi dokunsam yanlışlıkla veya şakalaşırken ben de omzuna, göğsüne koysam elimi falan, veya napayım dudaklarına mı bakayım şuh şuh :KK70: :KK70:

Ama böyle bir şey yaparsam her şey hızla kopup gidecek gibi de ay bilemedim, adamı kesinlikle istiyorum ama sevgililik falan istemiyorum, taşınmama 1 ay kaldı zaten

Gaz verin bana yaparsın aslansın deyin ne yapıcam herkesin içinde onu da bilmiyorum ama bu civcivi nasıl tuzağa düşürürüm :KK70:
Yapasin disi kurt;)

Kızım ben gaza geldim senin yerine, "bana Mazlum'u getirin" diyeceğim neredeyse hahdah

O dudağa bakma numarası iyi beybiliboy, pre-öpüşme hamlesi o. Sen dudağa kilitlenince adam da o mesajı alıp ortam müsaitse şap diye yapışır. Ortam müsait değilse içinde kalır, müsait ortam yaratır.

Yakalarsam muck muck :D

Hep hyperborean nickim,değişmedi. Sen harry potterda oynayan bi kadının resmini tutuyodun. Bi süre yorum yapmıyodun. Tanımasam da eksikliğini hissettim))

Aa evet Bellatrixti, bu ara Game of Thrones furyası ile değiştirdim:)
Bir an korktum tanışıyorduk da unuttum diye soğuk terler döktüm :D

bırbırınıze telefon numaralarınızı vererek baslayabılırsınız :)
aynı arkadas grubunda oldugunuza gore belkı lazım olur numarasını alın

Öf salak kafam işte bu beni bir şeyde etiketlemişti, aa sayfanı göremiyorum falan dedi ben cevap bile yazmadım :olamaz:
Çok fırsat kaçırdım işte ama yarından tezi yok kaçırmıcam :KK48:

Alır bence . Benim arkadaşım, hoşlandığı bir erkegim olduğu toplulukta çocuğa bakarak seksi seksi üzüm ısırıp ısırıp yemişti 😂😂😂 baya ise yaramıştı. Şahidim bak buna😁😁😁 ama sanki doğal yemesi oymuş gibi yapmıştı, nasıl seksi nasıl ağırdan bir yemeydi o 😂 ben de onu onu izlemiştim hayretler içinde 😂😂😂 bunu da dene bak 😂

Hemen bir salkım üzüm ediniyorum :D
Sonra çocukla işler ilerledi mi bari :KK45:

Kızım ben gaza geldim senin yerine, "bana Mazlum'u getirin" diyeceğim neredeyse hahdah

O dudağa bakma numarası iyi beybiliboy, pre-öpüşme hamlesi o. Sen dudağa kilitlenince adam da o mesajı alıp ortam müsaitse şap diye yapışır. Ortam müsait değilse içinde kalır, müsait ortam yaratır.

Yakalarsam muck muck :KK70:

Sonra tokat :D

Ben de geldim ya gaza ayrıca çok iyi fikirler geldi

O şuh bakış, dudak kesme
Şakalaşırken dokunma
Parfüm
Bir de işte o dokunursa o benim bacağım dicem ahahahaha :D

Bu iş bende yarın :KK45:

Aa evet Bellatrixti, bu ara Game of Thrones furyası ile değiştirdim:)
Bir an korktum tanışıyorduk da unuttum diye soğuk terler döktüm :KK70:
Ah şu game of thrones furyası... Sırf bu yüzden gıcık olup zamanında izlemedim. Şimdi 8. Sezonu çıktı diye yeniden izlemeye başladım... Bellatrix fightclubda marlayken de çok havalı sigara içiyodu *~*

Yan yana otururken dediğin gibi elini bacağına koyabilirsin.
Ama direkt bacak teması daha kısa yoldan hedefe ulaştırır. :KK48:
Tabii bunu yaparken bacağını otobüsteki emmi modeli değil de çok hafif ona dönerek, daha zarif şekilde yapman lazım. Konuşurken gözlerinin içine bakarken arada dudaklarına, boynuna kaçamak bakışlar at. Öyle gözünü dikip bakmadan birkaç saniyelik bakışlar.
Pasta tarifi gibi tarif verdim :KK48:
Hadi rast gele :KK51:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X