- 15 Ağustos 2023
- 90
- 36
- 3
- 34
- Konu Sahibi Birisidiyebiri
-
O işle uğraşmıyorum ama baba evimde baya bir yapay cicek vardı veya hastaneye, doğum gününe gelen çiçekler. Strafor köpük, renkli taşlar gördüm de hic içlerinde buz dolabı poşetinde toprak görmedim.Merhaba arkadaslar kırılan bir yapay çiçek vazomdan cikan toprak kafama takıldi çicek isiyle uğraşan arkadaslar varsa bir aydınlatma yapabilirler mi acaba? Yapay çiçeğe toprak konur mu (buzdolabi posetine konmuş ve posetin agzı bağlanmış bir sekilde buldum.
.Aha ölü toprağı
Vazo alçıdan bir vazo ici görünmuyor beyaz köpüğün altinda buldum büyüye falan inanmam ama tedirgin oldum yani evime giren biri kötü niyetli mi diyeO işle uğraşmıyorum ama baba evimde baya bir yapay cicek vardı veya hastaneye, doğum gününe gelen çiçekler, hic içlerinde buz dolabı poşetinde toprak görmedim. Strafor köpük, renkli taşlar gördüm de topragi bilemedim.
Tövbe estağfurullahMerhaba arkadaslar kırılan bir yapay çiçek vazomdan cikan toprak kafama takıldi çicek isiyle uğraşan arkadaslar varsa bir aydınlatma yapabilirler mi acaba? Yapay çiçeğe toprak konur mu (buzdolabi posetine konmuş ve posetin agzı bağlanmış bir sekilde buldum.
Tövbe estağfurullah
Yanlış konuşmak istemiyorum da akla gelen şey olmasınsizin de aynı şüpheye düştüğünüze eminim
Köpük ya da taş koyarlar
Hadi toprak koydu diyelim ama neden ağzı bağlı poşette ? Çiçeğe temas etmeyen ağzı bağlı poşet toprağın vazoda ne i
Yani ben de inanmam ama onu oraya bırakan kişi inanmış belli ki....
Vazo alçıdan bir vazo ici görünmuyor beyaz köpüğün altinda buldum büyüye falan inanmam ama tedirgin oldum yani evime giren biri kötü niyetli mi diye
Ben de anlam veremedim acaba yapay ciceklere konuyor mu diye buraya sorayim dedimTövbe estağfurullah
Yanlış konuşmak istemiyorum da akla gelen şey olmasınsizin de aynı şüpheye düştüğünüze eminim
Köpük ya da taş koyarlar
Hadi toprak koydu diyelim ama neden ağzı bağlı poşette ? Çiçeğe temas etmeyen ağzı bağlı poşet toprağın vazoda ne işi var ki.
Oyle görünüyor Allah hidayet versin koyan kisiye ve bir daha benle ugrasamayacagi kadar da ugras versin insallahYani ben de inanmam ama onu oraya bırakan kişi inanmış belli ki...
AminOyle görünüyor Allah hidayet versin koyan kisiye ve bir daha benle ugrasamayacagi kadar da ugras versin insallah
Teraryum camdan oldugu icin sus amacli konur onda sikinti yok bu alçı bir vazo beyaz köpüğün altındaydi demek evime giren cikana dikkat etmem gerekecek artikBenim aldığım bazı çakma kaktüslü teraryumlarda gerçek toprak oluyordu hatta çok gerçekçi diyordu herkes sulamaya kalkan vardı. Benim aklıma tek takılan neden poşet içinde?
Ve dediginiz gibi niye poseye bagliTeraryum camdan oldugu icin sus amacli konur onda sikinti yok bu alçı bir vazo beyaz köpüğün altındaydi demek evime giren cikana dikkat etmem gerekecek artik
Teşekkür ederim öyle yapayim kuran herseyin ilacıAy töbe ya, canım benim sen kendi kendine oku evini ocağını oku, bi bakara suresi aç da evin ocağında kötülük varsa kalksın
Teraryum camdan oldugu icin sus amacli konur onda sikinti yok bu alçı bir vazo beyaz köpüğün altındaydi demek evime giren cikana dikkat etmem gerekecek artik
Eline ayağına dolanmış kimse yanına kalmamış. Evi sirkeli suyla silin ve adaçayı yakın,
Eline ayağına dolanmış kimse yanına kalmamış. Evi sirkeli suyla silin ve adaçayı yakın, şüphelendiğiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?