- 24 Nisan 2020
- 1.324
- 4.419
- 83
- 45
- Konu Sahibi Birisidiyebiri
-
Yuhölmüş birine de büyü yapmak nedir ya.
Elhamdülillah şükürler olsun kendi evimde rast gelmedim ama daha önce çok şahit oldum. Bi keresinde yıllarca güllük gülistanlık oturduğumuz bi evden bi gece telefonla cikin demisti ev sahibim şok olmuştuk. Sonra bahçedeki eşyaları toparladigimiz bi gun toprağa gömülmüş halde tavuk yumurtası bulduk. Çevreden yumurtlayan bi tavuk yoktu ve baya derine gomulmustu. Sonra dinen takvali bi akrabamizi aradık hemen kırın yumurtayı büyü yapmışlar zaten o evden kovulur gibi çıkmanızda vardi bi sey dedi. Tüm mah olana bitene hayret etmişti.
Olmayacak işler değil Rabbım kötülerden ve kötülerin şerrinden bizleri korusun
Allahü Ekber. Nelerle ugrasiyo bu millet ya. Bide anlayamadım tuhaf geliyo mezar toprağı yumuşak olur tamam da başka toprak mı yok. Aaa aaaa aaaa rabbim iki cihanda çıkartsın gün yüzü görmesinler.Yok, ölmüş kişiye değil. Ayırma büyüsünde ve diğer büyülerde materyali yeni ölmüş birinin mezarına gömerler ki toprak yumuşak olsun çabuk gömülsün diye. Biz de otları biçerken bulduk. Ben karmaya çok inanırım, eden bulur er ya da geç.
Allahü Ekber. Nelerle ugrasiyo bu millet ya. Bide anlayamadım tuhaf geliyo mezar toprağı yumuşak olur tamam da başka toprak mı yok. Aaa aaaa aaaa rabbim iki cihanda çıkartsın gün yüzü görmesinler.
Ölü toprağına gömecek niye gidip gül dibine gömsün hıdrellez dileği mi bu
Onun yerine taş da konulabilirdi.Bence ağırlık olsun vazoda köpüğün altında köpük daha iyi dursun diye konmuş olabilir. Poşette olma sebebi de etrafı kirletmemesidir.
Tabi ki taşta olabilir ama toprakta bana çok absürt gelmedi.Onun yerine taş da konulabilirdi.
Aman yeterki büyü olmasinda isterlerse tezek doldursunlarTabi ki taşta olabilir ama toprakta bana çok absürt gelmedi.
Insallah böyle birşeydirBence ağırlık olsun vazoda köpüğün altında köpük daha iyi dursun diye konmuş olabilir. Poşette olma sebebi de etrafı kirletmemesidir.
Aynen tek dayanagimiz Allah cok teselkur ederim yorumunuz icinYa büyü olsa da korkulacak bi sey yok. Allahin izniyle tesir edemez. Büyü şüphesi olsun olmasın nas Felak okumak tüm görünen görünmeyen herseyden korur bizleri allahin izniyle. Hic bir büyü büyücü Allahtan büyük değildir. Bizlere de Allah yeter elhamdülillah
İnşallah böyle bir şeydir. Psikolojinizi yıpratmayın Allah’ a havale edin aksi bir şey varsa diyip çok takılmayın bana çok garip gelmedi, zannetmiyorum kötü bir şey olduğunu.Insallah böyle birşeydir
Cicegi büyük eltim getirdi ama ondan bunu beklemiyorumÇiçeği size kim getirdi? Hadi diyelim ki biri çiçekle straforu kaldırıp altına toprak koydu o zmn da bi yükseltme çiçeğin görüntüsünde bi bozulma olmadı mı farketmediniz mi hiç? Umarım düşündüğünüz şey değildir..
Ilk evlendigim sene getirmisti 6 sene oluyorCicegi büyük eltim getirdi ama ondan bunu beklemiyorum
Karma İslam'da yok müslüman iseniz karmaya inanırım sözünü kullanmayın derimYok, ölmüş kişiye değil. Ayırma büyüsünde ve diğer büyülerde materyali yeni ölmüş birinin mezarına gömerler ki toprak yumuşak olsun çabuk gömülsün diye. Biz de otları biçerken bulduk. Ben karmaya çok inanırım, eden bulur er ya da geç.
Kım getırdı yada gonderdıValla beyaz köpüğün altındaydı alip cope attim cok kotu hisettim oyle görünce
Ooo 6 sene .. ee sordunuzmu boyle boyle toprak ne ıcındı dıye . Gercı 6 yılda ondan baskasıda koymus olabılırIlk evlendigim sene getirmisti 6 sene oluyor
Karma İslam'da yok müslüman iseniz karmaya inanırım sözünü kullanmayın derim
Ilk evlendigim sene getirmisti 6 sene oluyor
Bence arkadaşın dediği gibi altına destek için konmuş olabilir. Altı senede
Insallah dediginiz gibidirUmarim bizler vesvese yapıyoruzdur, icinizi ferah tutun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?