Yapay çicek isiyle uğraşan arkadaslar bakabilirler mi acaba ??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gunah almak istemem ama iki kisi var bunu yapabilecek mecbur kalmadan görüşmedigim ama evime giren kisiler haci hocalara gidip muska yaptırdıklarini da biliyorum Allah hidayet versin insallah

Evin heryerini sirkeli su yapıp silin. Silerken de nas Felak okuyun. Evin tüm giderlerinden az da olsa sirke dokun. En sonra Evin dis kapısını içten dışa kapi mermerini silin. Yüksek ihtimal büyüdür. Ama nas Felak okudukça allahin izniyle kötülük kalkar veya sirayet etmez.

Cok teşekkür ederim yarin ilk is bunu yapicam Allah'ın izniyle

Hatta aklında bulunsun özellikle olmayacak yerde pirinç bulgur gibi bakliyat görürsen evde gene dikkat et sirke ve nas Felak oku. Onundisinda Evin kapi girine de dikkat et biri domuz yağı sürebilir. Elhamdülillah başıma gelmedi ama ben her dışarı çıkacağım zaman mermere ayak basmadan göz ucuyla bi bakarim bi sey dökülmüş sürülmüş mü diye. Her temizliğinde sirke kullan. Bu kadar yakınında kötü insanlar varsa gozun açık olsun.

O topragin aynisini bir defa camasir makinemi bosaltirken görmüştüm camasirlari serdim baktim sepette var beyaz toprak anlam verememistim toprağın ne isi var diye

Keske once bi hocaya gosterseydiniz, dusundugunuz sey ise onu yok etmek, etkisini silmek icin de bir bilenin okumasi / yakmasi / suya salmasi / sirkede bekletmesi gibi seyler gerekiyor olabilirdi.

Allah'im bu islere merak salanlari islah etsin insallah.

O topragin aynisini bir defa camasir makinemi bosaltirken görmüştüm camasirlari serdim baktim sepette var beyaz toprak anlam verememistim toprağın ne isi var diye
Sen vaktin olduğunda eve detaylı temizliğe giriş. Belki başka yerlerde de olabilir.

Nerelere bakayım bana fikir verin
Yastık yorgan aralarına çekmece diplerine başka canlı cicek varsa bi çubukla icindeki toprağı esele bi sey varmi bak. Kumaşlara ilistirilmis bi şeyler yada leke gibi bi sey surulduyse onlara bak. Koltuk yatak bazasi içine felan bak.

Umarim bizler vesvese yapıyoruzdur, icinizi ferah tutun.
Ya büyü olsa da korkulacak bi sey yok. Allahin izniyle tesir edemez. Büyü şüphesi olsun olmasın nas Felak okumak tüm görünen görünmeyen herseyden korur bizleri allahin izniyle. Hic bir büyü büyücü Allahtan büyük değildir. Bizlere de Allah yeter elhamdülillah

Bizimde rahmetli babanenin evinde olan yapay saksılı çiçekte toprak gibi bişey var , tam toprak degildr belki incelemedim ama , bakınca toprak gibi görmüştüm

Rahmetli babaannemin mezarında sırt sırta baplanıp Arapça yazılar yazılmış iki tahta kaşık bulmuştuk, daha sonra yakın zamanda kuzenlerim gene bulmuş. Hayır yeni de vefat etmedi yani ama toprağı hep bakımlı belki de ondan tercih ediyorlardır. Biz denize attık dua okuyup kuzenler de sirkeli bişiler yapmış yakmış mı yapmışlar bişeyler işte. Cidden günah ya dini boyutunu geçtim zavallılık ya bu kadar mı düşüyorsunuz? Bir de masum canlılara eziyet eden patilerini kesen var bu işler için, Allah onları bu dünyada yaksın inşallah.

Belki de o çiçek tasarlanırken içinde unuttular dümdüz topraktı yani öyledir inşallah.

Yuh ölmüş birine de büyü yapmak nedir ya.
Elhamdülillah şükürler olsun kendi evimde rast gelmedim ama daha önce çok şahit oldum. Bi keresinde yıllarca güllük gülistanlık oturduğumuz bi evden bi gece telefonla cikin demisti ev sahibim şok olmuştuk. Sonra bahçedeki eşyaları toparladigimiz bi gun toprağa gömülmüş halde tavuk yumurtası bulduk. Çevreden yumurtlayan bi tavuk yoktu ve baya derine gomulmustu. Sonra dinen takvali bi akrabamizi aradık hemen kırın yumurtayı büyü yapmışlar zaten o evden kovulur gibi çıkmanızda vardi bi sey dedi. Tüm mah olana bitene hayret etmişti.
Olmayacak işler değil Rabbım kötülerden ve kötülerin şerrinden bizleri korusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…