• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapay zeka ile diyet

Niloyatospikk

Nirvana
Pro Üye
Emoji Skoru
62.822
Puanlar
798
Yapay zeka ile Ramazan'da diyet

22 Şubat iftar öncesi tartı
1000111238.webp

10 Mart
Güncel kilo 67.75
Bel 78
Kalça 99

Son düzenleme:
Kahvaltı 10.00

1 dilim çavdar ekmeği
Küçük bir dilim peynir
Bir haşlanmış yumurta
Bir çeri domates

Bugün ara öğün bir fincan şekersiz Türk kahvesi yanında 2 tane hurma topu yedim. Akşam da çok az omlet ve bir dilim çavdar ekmeği onun öncesinde 3 4 tane ceviz oldukça açım umarım bu sefer başarırım

Öğle civarı 1 dilim çavdar ekmeği 1 dilim peynir bir bardak çay içtim.

Gün içinde ara ara leblebi ve kuru üzüm karışımından yiyerek açlığımı bastırdım.

Akşam da küçük bir kase patates salatası, gece 12 gibi bir fincan şekersiz kahvenin yanında 2 tane hurma topu yedim şuan açım biraz ayran içip yatacağım.

Bu sabah tartıda 65.80 çıktım

Kahvaltıda yediklerim yine sabit

Bir dilim çavdar ekmeği
Bir haşlanmış çift sarılı yumurta
Bir dilim peynir
Birkaç ceviz
Bir avuç kuru üzüm leblebi
2 bardak şekerli çay

Toplam aşağı yukarı 450 kalori

Son düzenleme:
Umarım istediğin kiloya düşersin niloş ama dikkat ettim de fazla aç kalıyorsun. Kalori açığı yaratman gerek. Akşam yemeğine yap etini iki üç kaşık pilavını salatani, sabah kahvaltıya bir değil iki yumurta haşla bunlar kilo yapmaz.. Öyle akşam yemeğine omletle olacak iş değil.
Sporaa devam ediyor musun bilmiyorum ama günlük bu diyetine ek 10 bin adım veya 6 bin adım +30 dk Leslie yap gör o zaman ne kilo gidiyor 😍
Ama aç kalma kesinlikle..

Umarım istediğin kiloya düşersin niloş ama dikkat ettim de fazla aç kalıyorsun. Kalori açığı yaratman gerek. Akşam yemeğine yap etini iki üç kaşık pilavını salatani, sabah kahvaltıya bir değil iki yumurta haşla bunlar kilo yapmaz.. Öyle akşam yemeğine omletle olacak iş değil.
Sporaa devam ediyor musun bilmiyorum ama günlük bu diyetine ek 10 bin adım veya 6 bin adım +30 dk Leslie yap gör o zaman ne kilo gidiyor 😍
Ama aç kalma kesinlikle..
Canım normalde öyle yapıyordum aslında ama şuan boyun fıtığım ve bel fıtığım rahatsızlık veriyor spor yapamıyorum hareketsiz bir gün için beslenme düzeni oluşturdum aç kalmıyorum aslında açlık hissim geldiğinde leblebi kuru üzüm veya birkaç dilim meyve ile bastırıyorum açlığı

diyetin hayırlı olsun
ama bence de kendini ac birakmak yerine daha saglikli seyler ekleyebilirsin.
be de hayatim boyunca hep bol helvali, recelli, kizarmis ekmekli kahvaltilar yapan biriydim. birkac aydir bir sebepten dolayi dikkat ediyorum, arastirmalarim sonucu şuna evrildi kahvaltilarim
1000127810.webp
1000127808.webp

yediklerinin icine avakado eklersen saglikli yağ verir ve seni tok tutar. cok degil 3/1 avakado yesen yeterli (kalanina limon sık, sıkı kapat bozulmasin)
bol bol roka ve kuzu kulagi ye. hem lezzetli hem lif seni tok tutar hem de kalorisi yok gibi birsey
yumurtayı ihmal etme
badem ye - e vitamini ve tok tutar
yanina da sekerli cay yerine limonlu nane cayi vs icmeye calis.
eger boyle saglikli ve lezzetli seyler atarsan tabagina hem tabagin dolu görünür , kahvaltin daha uzun sürer- psikolojik olarak iyi hissedersin hem de acikmazsin.
ben ortalama 11 gibi yapıyorum bu kahvaltiyi. aksam 6-7ye kadar karnim acikmiyor. çünkü tok tutuyor

diyetin hayırlı olsun
ama bence de kendini ac birakmak yerine daha saglikli seyler ekleyebilirsin.
be de hayatim boyunca hep bol helvali, recelli, kizarmis ekmekli kahvaltilar yapan biriydim. birkac aydir bir sebepten dolayi dikkat ediyorum, arastirmalarim sonucu şuna evrildi kahvaltilarimEki Görüntüle 3703692 Eki Görüntüle 3703693
yediklerinin icine avakado eklersen saglikli yağ verir ve seni tok tutar. cok degil 3/1 avakado yesen yeterli (kalanina limon sık, sıkı kapat bozulmasin)
bol bol roka ve kuzu kulagi ye. hem lezzetli hem lif seni tok tutar hem de kalorisi yok gibi birsey
yumurtayı ihmal etme
badem ye - e vitamini ve tok tutar
yanina da sekerli cay yerine limonlu nane cayi vs icmeye calis.
eger boyle saglikli ve lezzetli seyler atarsan tabagina hem tabagin dolu görünür , kahvaltin daha uzun sürer- psikolojik olarak iyi hissedersin hem de acikmazsin.
ben ortalama 11 gibi yapıyorum bu kahvaltiyi. aksam 6-7ye kadar karnim acikmiyor. çünkü tok tutuyor
Sağol canım evet aslında uzun süreli aç kalmak gibi bir diyet uygulamıyorum ama şu sıra aktivitesi az günler geçirdiğim için oldukça az yiyorum senin de kahvaltı tabağın müthiş genel anlamda bu şekildeydi tabağım al ver al ver kilo yapınca bu sefer diyet tabağı motivasyonum da gitti aslında diyebilirim

Sağol canım evet aslında uzun süreli aç kalmak gibi bir diyet uygulamıyorum ama şu sıra aktivitesi az günler geçirdiğim için oldukça az yiyorum senin de kahvaltı tabağın müthiş genel anlamda bu şekildeydi tabağım al ver al ver kilo yapınca bu sefer diyet tabağı motivasyonum da gitti aslında diyebilirim
yesilliklerden avakadolardan zarar gelmez:)
bu arada ben de cayimi sekerli icerim, aile evinde de cok cay icerdim - karadenizliyiz. ama demirim, feritininim asiri düşük. 5ti, 16 oldu yani oyle düşük (normalde minimum 50 olmali). cayin da etkisi varmis bu düşüşte. bir de seker cok zararli. o yuzden ne kadar sevsem de siyah cayi biraktim gibi birsey oldu. nane cayi, ihlamur, papatya cayi falan iciyorum, onlara da bal limon koyuyorum:)
cay içmek istediğim zaman da stevia diye birsey aldim - bir bitki ama kupşeker gibi duruyor,0 kalori. fiyati da normal. tavsiye edrrim
1000127813.webp

istersen gun icinde tabaklarini, yediklerini çekip bu topigine at. motivasyon verir:)

bu arada ben de cayimi sekerli icerim, aile evinde de cok cay icerdim - karadenizliyiz. ama demirim, feritininim asiri düşük. 5ti, 16 oldu yani oyle düşük (normalde minimum 50 olmali). cayin da etkisi varmis bu düşüşte. bir de seker cok zararli. o yuzden ne kadar sevsem de siyah cayi biraktim gibi birsey oldu. nane cayi, ihlamur, papatya cayi falan iciyorum, onlara da bal limon koyuyorum:)
cay içmek istediğim zaman da stevia diye birsey aldim - bir bitki ama kupşeker gibi duruyor,0 kalori. fiyati da normal. tavsiye edrrimEki Görüntüle 3703705
istersen gun icinde tabaklarini, yediklerini çekip bu topigine at. motivasyon verir:)
Bu nasıl bir şey şeker mi ilk defa duydum ben de çayı şekersiz içemiyorum bir tane kesme şeker miktarı atıyorum kahveyi şekersiz içerim kansızlığın için de ev yapımı üzüm pekmezi içmeni tavsiye ederim. Aslında tabaklarımı da çekiyordum en son aldığım kilolardan sonra bir bıkkınlık oldu diyebilirim hatta bir sosyal medya hesabımda çok var tabak fotoğraflarım

Bu nasıl bir şey şeker mi ilk defa duydum ben de çayı şekersiz içemiyorum bir tane kesme şeker miktarı atıyorum kahveyi şekersiz içerim kansızlığın için de ev yapımı üzüm pekmezi içmeni tavsiye ederim. Aslında tabaklarımı da çekiyordum en son aldığım kilolardan sonra bir bıkkınlık oldu diyebilirim hatta bir sosyal medya hesabımda çok var tabak fotoğraflarım
evet kesmeşeker
sadece kesmeşeker şeker pancarindan / şeker kamişindan olur. buysa stevia isimli bir bitkiden yapiliyor. ben cay ictigim zamanlar bunu atiyorum, tadi degismiyor.

evet kesmeşeker
sadece kesmeşeker şeker pancarindan / şeker kamişindan olur. buysa stevia isimli bir bitkiden yapiliyor. ben cay ictigim zamanlar bunu atiyorum, tadi degismiyor.
Valla ilk defa duydum bunu da alayım çayın şekerini azalttım ama yapamadım tamamen şekersiz çok zorladı hayatımda abur cubur çok tüketmesem aslında çaydaki şeker benim hayatımda çok masum kalır 😄

cay içmek istediğim zaman da stevia diye birsey aldim - bir bitki ama kupşeker gibi duruyor,0 kalori. fiyati da normal. tavsiye edrrimEki Görüntüle 3703705
Kız çok pahalı bu ben şekeri bırakayım daha iyi 😄

İkinci ara öğün 3 adet ceviz birazdan arkadaşa kahve içmeye geçeceğim diyetteyim sakın bir şey yapma dedim

Arkadaşımda çok az kaçamak yapmak zorunda kaldım çünkü ne zaman bana gelsen diyettesin dedi mecbur yedim şunları yedim bir tane kurabiye birkaç kaşık yoğurtlu makarna bir tane bisküvi arası lokum çok da çerez yanında şekersiz Türk kahvesi

Akşam yemeğim
100 Gr et döner kavurma
Bir kase patates salatası
Bir bardak ayran

Bende böyle bitki çayı alma hastalığı var daha yeni maydonozlu limonlu yeşil çay almıştım bugün de yeşil çay tropikal meyveli olanını aldım bakalım nasıl tadı?

Eklentiler

• 1000108216.webp
    1000108216.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 28
Back
X