• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapay zeka ile diyet

Hâlâ buram buram tatlı arıyorum diyete gireli yaklaşık 10 gün oluyor sadece bu zorluyor.

Bugün bir dilim baklavayı elime aldım ağzıma götürecekken geri bıraktım.

Yengenc yeşillik olarak neler var orada
roka avakado
favori ikilim ozellikle surulebilir yumusaklikts bir peynir ve kıtır kıtır wasa ile cok güzel gidiyor
(ben bardaga su koyup oyle koyuyorum köķünü, buzdolabinda bu sekilde tam 7 gün yesil dayaniyor)

Bu akşam sarı mercimek çorbası yiyeceğim bir kase çorba iki dilim ince tam buğday ekmeği ile bolca mevsim salata tatlı niyetine de 2 tane hurma az yemeye devam ediyorum. Bugün en son aldığım pantolonu giydim belimde bollaşmaya başlamış çok şaşırdım kaç gündür giymiyordum ki bu pantolonum resmen kalçamın arasına giriyordu şimdi bollaşmış

Çok özlendi🥹biraz daha sabır çünkü pantolonumun bol geldiğini görmek mutlu ediyor.

Bir insan buzdolabını açıp eklerin kutusunu açıp koklayıp geri bırakır mı ya bıraktım çok zor evet ama başardım bunca zamandır yediklerine say dedim sonra kutlama yaparsın şimdilik yeme dedim.

Bu akşam en sevdiğim burma tatlıcısının önünden geçtim tepeleme bir sürü vardı canım çekti 😋 bir tane ye ne olacak ki dedim içimden ama hep bir tane ne olacak ki ile oldu tüm kilolar taviz tavizi doğurur sabret dedim ve dönerken yine tatlıcının önünden geçtim o tepeleme bitmişti bittiğine sevindim.

Bu hafta pek bir eksi göremedim tartıda adet oldum büyük bir kaçamaklarım da olmadı neden veremedim pek anlamadım.

Eklentiler

• 1000114650.webp
    1000114650.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 13
Şükürler olsun 67 li sayıları gördüm.
Bel 78 kalça 99 bir cm daha incelme olmuş.

Eklentiler

• 1000115028.webp
    1000115028.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 7
Yapay zekaya sordum ama öncesinde baklavanın bir dilimini tarttım 24 gram çıktı sonra yapay zeka hesapladı 110 kalori civarı yapıyor bir dilimden bir şey olmaz dedi😄ben de hüplettim

Dün akşam meyveli soda içiyordum yapay zekaya sordum şuan diyette onu içme sade maden suyunu nane veya limonla tatlandır dedi meyveliyi hemen geri bıraktım.

Tatlıya hayır demek çok zor 🥹bu yüzden hurmayı iki tane yedim suyu bolca içtim bolca mevsim salata çorbam tarhana bir küçük kase sulu köfte ama en çok tatlıyı özlüyorum hâlâ

Tatlıya hayır demek çok zor 🥹bu yüzden hurmayı iki tane yedim suyu bolca içtim bolca mevsim salata çorbam tarhana bir küçük kase sulu köfte ama en çok tatlıyı özlüyorum hâlâ
Hurmaninda kalorisi var hatta geçen gün bir diyetisyenin sayfasında gördüm.vir dilim ekmekle eş değermiş

Tatlıya çok iyi direniyorsunuz cidden. Takdir ettim. Ben çıldırıyorum gördüğümde, asla tutamıyorum kendimi. Transa geçip her şeyi silip süpürüyorum. :rolleyes:Emziriyorum diye sanırım... Böyle giderse kapılardan geçemicem. Ama bana ilham oldunuz. Ben de bugün pantolonuma sığamadım. Canım çok sıkıldı. Eski taş günlerime geri dönmek istiyorum :KK72:

Tatlıya çok iyi direniyorsunuz cidden. Takdir ettim. Ben çıldırıyorum gördüğümde, asla tutamıyorum kendimi. Transa geçip her şeyi silip süpürüyorum. :rolleyes:Emziriyorum diye sanırım... Böyle giderse kapılardan geçemicem. Ama bana ilham oldunuz. Ben de bugün pantolonuma sığamadım. Canım çok sıkıldı. Eski taş günlerime geri dönmek istiyorum :KK72:
Tatlıya direnmek çok zor şuan evde varolan tatlılar hemen bitmiyor birkaç gün duruyor meğer ben yutuyormuşum :KK70: aşırı kilo aldığım, dolabımda da hiçbir şey olmadığı için mecbur tatlıya direniyorum🥹

Şuan evde iki çeşit tatlı var biri benim en sevdiğim ama insan kilo verince tartıda o eksiyi görünce motive oluyor tabii bir tarafım 2 kilo verdin bir güncük tatlıyı hüplet dese de onu dinlemiyorum🥹şuan bile mutfak beni çekiyor abur cuburu özledim çikolatayı şöyle birkaç paket yemeyi özledim.

Back
X