- Emoji Skoru
- 62.822
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Hâlâ buram buram tatlı arıyorum diyete gireli yaklaşık 10 gün oluyor sadece bu zorluyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
roka avakadoYengenc yeşillik olarak neler var orada
Hurmaninda kalorisi var hatta geçen gün bir diyetisyenin sayfasında gördüm.vir dilim ekmekle eş değermişTatlıya hayır demek çok zorbu yüzden hurmayı iki tane yedim suyu bolca içtim bolca mevsim salata çorbam tarhana bir küçük kase sulu köfte ama en çok tatlıyı özlüyorum hâlâ
Tatlıya çok iyi direniyorsunuz cidden. Takdir ettim. Ben çıldırıyorum gördüğümde, asla tutamıyorum kendimi. Transa geçip her şeyi silip süpürüyorum.Tatlıya hayır demek çok zorbu yüzden hurmayı iki tane yedim suyu bolca içtim bolca mevsim salata çorbam tarhana bir küçük kase sulu köfte ama en çok tatlıyı özlüyorum hâlâ
Evet biliyorum ama işte o tatlı krizimi bastıramadığım için mutfaktan onu alıp çıkıyorum günde 3 tane yeme kotası koydumHurmaninda kalorisi var hatta geçen gün bir diyetisyenin sayfasında gördüm.vir dilim ekmekle eş değermiş
Tatlıya direnmek çok zor şuan evde varolan tatlılar hemen bitmiyor birkaç gün duruyor meğer ben yutuyormuşumTatlıya çok iyi direniyorsunuz cidden. Takdir ettim. Ben çıldırıyorum gördüğümde, asla tutamıyorum kendimi. Transa geçip her şeyi silip süpürüyorum.Emziriyorum diye sanırım... Böyle giderse kapılardan geçemicem. Ama bana ilham oldunuz. Ben de bugün pantolonuma sığamadım. Canım çok sıkıldı. Eski taş günlerime geri dönmek istiyorum
![]()