• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapay zeka ile diyet

Yeşekte aslında değişen birsey yok kilo dışında hemen aldığımız zevk de bitiyor kalıcı da değil meret..
Şuan evde iki çeşit tatlı var biri benim en sevdiğim ama insan kilo verince tartıda o eksiyi görünce motive oluyor tabii bir tarafım 2 kilo verdin bir güncük tatlıyı hüplet dese de onu dinlemiyorum🥹şuan bile mutfak beni çekiyor abur cuburu özledim çikolatayı şöyle birkaç paket yemeyi özledim.

Yeşekte aslında değişen birsey yok kilo dışında hemen aldığımız zevk de bitiyor kalıcı da değil meret..
Evet kesinlikle ben de yemek istediğim zaman hep bunu hatırlatıyorum kendime yedin yedin noldu hep fazla kilo sabret kilonu ver sonra yine az az yersin diyorum

Tatlıya direnmek çok zor şuan evde varolan tatlılar hemen bitmiyor birkaç gün duruyor meğer ben yutuyormuşum :KK70: aşırı kilo aldığım, dolabımda da hiçbir şey olmadığı için mecbur tatlıya direniyorum🥹
Tatlım sen ne diyorsun, ben geçen hafta san sebastian yaptım ve koca cheescakei tek başıma bitirdim. Yani 1 kilo labne ,6 yumurta ,1.5 su bardağı şeker :rolleyes:

En iyisi eve hiç almamak + yapmamak. Dolabının boş olması güzel, keza benimki de boş ama akşamları krize giriyoruz bir şeyler sipariş ediyoruz. Çayın yanında yediklerim mahvetti beni.:olamaz:

Tatlım sen ne diyorsun, ben geçen hafta san sebastian yaptım ve koca cheescakei tek başıma bitirdim. Yani 1 kilo labne ,6 yumurta ,1.5 su bardağı şeker :rolleyes:

En iyisi eve hiç almamak + yapmamak. Dolabının boş olması güzel, keza benimki de boş ama akşamları krize giriyoruz bir şeyler sipariş ediyoruz. Çayın yanında yediklerim mahvetti beni.:olamaz:
Ben de senin gibiyim mutfağa git gel yapa yapa yarım tepsi baklavayı yiyorum hadi yapmayım tatlı diyorum bu sefer ben yapmayınca dışarıdan sipariş veriyorlar kendimizi frenlemeyi öğrenmek gerek başka yolu yok 😄ama sen emzirdiğin için yemen lazım abartmadan tabii😀

İki akşamdır diyet biraz baltalandı birer dilim pasta bu akşam da fıstıklı sarmaya hayır diyemedim yarın kaldığımız yerden diyete devam ediyoruz.

Back
X