Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guvenmiyorum zaten. Kizda sorun yok. Sadece telefon numarasi istiyor. Selam derken bile cogul konusuyor. Beni soruyor. Bebek haberi var mi diyor. Kizin niyeti kotu degil. De esimin boyle stres yapmasi falan cok gicik. Hemen yeni erkek arkadas var mi diye soruyo kiza. Sana ne be adam.Ne zamandir mesajlarini izliyorsun onun haberi olmadan,bu yaptigin dogru degil ki güvenmediğini gösterir eşininde senden bir seyler gizlemesi doğru degil hadi hepsini geçtim o kiz mesaj atacak başka birini bulamamis mi esine bu saatte mesaj atiyor
Bak su son yorumundan sonra esinin soyledigi araba tamiri mevzusuna inanasim gelmedi nedense
Guvenmiyorum zaten. Kizda sorun yok. Sadece telefon numarasi istiyor. Selam derken bile cogul konusuyor. Beni soruyor. Bebek haberi var mi diyor. Kizin niyeti kotu degil. De esimin boyle stres yapmasi falan cok gicik. Hemen yeni erkek arkadas var mi diye soruyo kiza. Sana ne be adam.
Guvenmiyorum zaten. Kizda sorun yok. Sadece telefon numarasi istiyor. Selam derken bile cogul konusuyor. Beni soruyor. Bebek haberi var mi diyor. Kizin niyeti kotu degil. De esimin boyle stres yapmasi falan cok gicik. Hemen yeni erkek arkadas var mi diye soruyo kiza. Sana ne be adam.
Bir senem neler oldugunu anlamaya calismakla hayalkirikliklariyla gecti. Ve sevgim yavas yavas nefrete donustu iste. Bosanmayi yavas yavas kafamda belirginlesmeye basladi. Bir anda hadi bitti olmuyo iste lanet olsun ki olmuyo.Sevgiliden arkadas olmaz,eger sadece zorunlu is arkadasiysa is konusunda yaparsin gorusmeni o na ne bebekten digerine ne erkek arkadastan neden güvenmedigin bir adamla yasiyorsun gercekten zor nereye kadar gidecek
Bir senem neler oldugunu anlamaya calismakla hayalkirikliklariyla gecti. Ve sevgim yavas yavas nefrete donustu iste. Bosanmayi yavas yavas kafamda belirginlesmeye basladi. Bir anda hadi bitti olmuyo iste lanet olsun ki olmuyo.
Evet ne hayallerle evleniyosun neler geliyo basina once yasadigim sok, sonra savasma, hayalkirikligi, kabullenme, vazgecme... Hepsi zaman aliyo. Bu arada dertten 13 kilo verdim. O kadar mutsuzum ki. Simdi cocuk istiyo deliler gibi. Ama sevdigim kadindan cocugum olsun diye degil, sadece cocugum olsun diye bence. Bu saatten sonra baskasini sevemen gibi geliyo. Yasim 34. Bazen cocugu yapip bosanayim diyorum. Biliyorum cok yanlis bi dusunce. Ama icimden gecen bu.Allah yardimcin olsun ne diyim,zor icinde bulundugun durum
Çok sert, dolunayda yengeç kadını yorumu bu. Çok doğru ama çoooook zor. reddediyor. inkar ediyor. kabullenmiyor.Ben sizi hatırladım galiba.
Sana ne be adamı yok sizin adam bu kıza aşık ama kızın niyeti yok , kızın niyeti olsa çağırsa sizin adam koşarak gider.
Adam aşk acısı/saplantıdan saçmaladıkça saçmalıyor.
Adam sizi takmıyor, yokluğunuzu aramıyor, yemeğe gideyim eşim de gelsin dememesi normal çünkü 1000000000. kez yazdım sizi sevmiyor, hayatında olmasanız da adam çok üzülmez.
Şu durumu kabullenin artık bu aynı tattaki 18643246799654321. konunuz. Adam seviyor mu sevmiyor mu neden beni takmıyor neden hala bu kızın peşinde şeklindeki zilyonuncu konunuz.
Bugun arabasini tamire birakti diye ve kardesi eve birakir diye o tarafa gitmis. İnandirici geldi.
Konu sana erken haber vermesinden çok öteye gitti
Problemin alası var önce..
Eski kız arkadaşıyla iş için mesajlaşıyorlardan girdin
Kızda kötü niyet yok selam derken bile çoğul yazıyo diyosun
Ama bebek bile soruyo diyosun
Hepimizin iş arkadaşları var hangimiz eve gidince mesajlaşıp özel hayatını soruyoruz ki ?
Bence kızın da hoşuna gidiyo bu yazışma
Eşin x2 kez hatalı
Hem evli hem aklı eski sevgilisinde
Hatta eski sevgilisinin aşk hayatında aklı
Sen bence kardeşi ve onun arkadaşı ile yemeğe gitmesini boşver de
Şu yazdıklarımı bi düşün
Ve asla çocuk yapma, saçmalamış çocuk bu adamın neyine