• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapayalniz evlilik

Ne zamandir mesajlarini izliyorsun onun haberi olmadan,bu yaptigin dogru degil ki güvenmediğini gösterir eşininde senden bir seyler gizlemesi doğru degil hadi hepsini geçtim o kiz mesaj atacak başka birini bulamamis mi esine bu saatte mesaj atiyor

Bak su son yorumundan sonra esinin soyledigi araba tamiri mevzusuna inanasim gelmedi nedense
Guvenmiyorum zaten. Kizda sorun yok. Sadece telefon numarasi istiyor. Selam derken bile cogul konusuyor. Beni soruyor. Bebek haberi var mi diyor. Kizin niyeti kotu degil. De esimin boyle stres yapmasi falan cok gicik. Hemen yeni erkek arkadas var mi diye soruyo kiza. Sana ne be adam.

Niye mesajlarini izliyorum biliyor musunuz aralarinda bir sey olur sandim once. Delil olarak kullanmak icin. Ama goruyorum ki kizin bi niyeti yok. İcimi sogutacaktim. Su andaysa sadce esimden nefret ediyorum.

Kardeşinin arkadşıyla dışarda yemek yiycek vakti varsa seninlede olmalı yani bu erkekler ne kadar bencill yaa ewdekı karısını düşünen yok :KK51:

Guvenmiyorum zaten. Kizda sorun yok. Sadece telefon numarasi istiyor. Selam derken bile cogul konusuyor. Beni soruyor. Bebek haberi var mi diyor. Kizin niyeti kotu degil. De esimin boyle stres yapmasi falan cok gicik. Hemen yeni erkek arkadas var mi diye soruyo kiza. Sana ne be adam.

Sevgiliden arkadas olmaz,eger sadece zorunlu is arkadasiysa is konusunda yaparsin gorusmeni o na ne bebekten digerine ne erkek arkadastan neden güvenmedigin bir adamla yasiyorsun gercekten zor nereye kadar gidecek

Ben sizi hatırladım galiba.

Sana ne be adamı yok sizin adam bu kıza aşık ama kızın niyeti yok , kızın niyeti olsa çağırsa sizin adam koşarak gider.
Adam aşk acısı/saplantıdan saçmaladıkça saçmalıyor.

Adam sizi takmıyor, yokluğunuzu aramıyor, yemeğe gideyim eşim de gelsin dememesi normal çünkü 1000000000. kez yazdım sizi sevmiyor, hayatında olmasanız da adam çok üzülmez.

Şu durumu kabullenin artık bu aynı tattaki 18643246799654321. konunuz. Adam seviyor mu sevmiyor mu neden beni takmıyor neden hala bu kızın peşinde şeklindeki zilyonuncu konunuz.

Sevgiliden arkadas olmaz,eger sadece zorunlu is arkadasiysa is konusunda yaparsin gorusmeni o na ne bebekten digerine ne erkek arkadastan neden güvenmedigin bir adamla yasiyorsun gercekten zor nereye kadar gidecek
Bir senem neler oldugunu anlamaya calismakla hayalkirikliklariyla gecti. Ve sevgim yavas yavas nefrete donustu iste. Bosanmayi yavas yavas kafamda belirginlesmeye basladi. Bir anda hadi bitti olmuyo iste lanet olsun ki olmuyo.

Mesela ayni anda o kizkardesinin aarkadasi cocuk da mesaj atiyo ona cevap bile vermiyo. Sadece kizla konusuyo. Eski erkek arkaasiyla barisip barismasigini sordu.

Bir senem neler oldugunu anlamaya calismakla hayalkirikliklariyla gecti. Ve sevgim yavas yavas nefrete donustu iste. Bosanmayi yavas yavas kafamda belirginlesmeye basladi. Bir anda hadi bitti olmuyo iste lanet olsun ki olmuyo.

Allah yardimcin olsun ne diyim,zor icinde bulundugun durum

Allah yardimcin olsun ne diyim,zor icinde bulundugun durum
Evet ne hayallerle evleniyosun neler geliyo basina once yasadigim sok, sonra savasma, hayalkirikligi, kabullenme, vazgecme... Hepsi zaman aliyo. Bu arada dertten 13 kilo verdim. O kadar mutsuzum ki. Simdi cocuk istiyo deliler gibi. Ama sevdigim kadindan cocugum olsun diye degil, sadece cocugum olsun diye bence. Bu saatten sonra baskasini sevemen gibi geliyo. Yasim 34. Bazen cocugu yapip bosanayim diyorum. Biliyorum cok yanlis bi dusunce. Ama icimden gecen bu.

arkadaslar yapmayin ama erkekletin hepsi duz mantik calismiyo:-) esiniz sizi cagirmayi aklina getirmemis sanirim yoksa isten cikinca arardi veya planlar yapildiktan sonra arsrdi ki bu aksam yemegi sen yemek yapip onu beklemissindir arayip hayatim aksam boyle bi plan var yemek yapma orda yeriz diye soylemesi gerekirdi esinin

Ben sizi hatırladım galiba.

Sana ne be adamı yok sizin adam bu kıza aşık ama kızın niyeti yok , kızın niyeti olsa çağırsa sizin adam koşarak gider.
Adam aşk acısı/saplantıdan saçmaladıkça saçmalıyor.

Adam sizi takmıyor, yokluğunuzu aramıyor, yemeğe gideyim eşim de gelsin dememesi normal çünkü 1000000000. kez yazdım sizi sevmiyor, hayatında olmasanız da adam çok üzülmez.

Şu durumu kabullenin artık bu aynı tattaki 18643246799654321. konunuz. Adam seviyor mu sevmiyor mu neden beni takmıyor neden hala bu kızın peşinde şeklindeki zilyonuncu konunuz.
Çok sert, dolunayda yengeç kadını yorumu bu. Çok doğru ama çoooook zor. reddediyor. inkar ediyor. kabullenmiyor.

Erkekler ilk evlendiğinde biraz bağımsız hareket etmek isteyebiliyor. Sebebi de Karısının sürekli onunla olmak isteyeceği, bir daha asla arkadaşlarıyla, ailesiyle tek başına oturup kalkamayacağı korkusu.

Eşiniz düşünceszlik etmiş. Ama benim eşim de ilk zamanlar aynısını yapardı. Niye beni çağırmadın? Ben senin karınım vs gibi Tartışmalar yerine evde sizin de tek başınıza mutlu ve "yapabiliyor" olduğunuzu görmesine izin verin.
Ne zaman ki ben eşimin böyle davranışlarını sorun etmeyip bırakıp kendi duşuma, kremime, bakımıma, film ve kahve keyfime başladım, eşim de o zamandan sonra beni evde bırakmadı:))

Bu erkekler bizim kadar duyarlı düşünceli hassas değil malesef. O Yüzden kötü niyete yormayın derim ben

Herkesin söylediği şeyi söyleyeceğim: Kız kardeşinin arkadaşından eşinize ne? Ne alaka?? Neden orda bulunmanızı istemiyor?? Sizin bunları düşünüpte gelmeyeceğinizi bilecek kadar tanıdığını düşünüyorum..

Konu sana erken haber vermesinden çok öteye gitti
Problemin alası var önce..

Eski kız arkadaşıyla iş için mesajlaşıyorlardan girdin
Kızda kötü niyet yok selam derken bile çoğul yazıyo diyosun
Ama bebek bile soruyo diyosun
Hepimizin iş arkadaşları var hangimiz eve gidince mesajlaşıp özel hayatını soruyoruz ki ?
Bence kızın da hoşuna gidiyo bu yazışma

Eşin x2 kez hatalı
Hem evli hem aklı eski sevgilisinde
Hatta eski sevgilisinin aşk hayatında aklı

Sen bence kardeşi ve onun arkadaşı ile yemeğe gitmesini boşver de
Şu yazdıklarımı bi düşün
Ve asla çocuk yapma, saçmalamış çocuk bu adamın neyine

Senin kocan mı garip ben mi çok şüpheciyim anlamadım ya

Bugun arabasini tamire birakti diye ve kardesi eve birakir diye o tarafa gitmis. İnandirici geldi.

Ee o tarafa neyle gitmiş
oraya gidip yolu uzatacağına aynı araçla direkt eve de gelebilirdi o zaman
Bahane bunlar

Konu sana erken haber vermesinden çok öteye gitti
Problemin alası var önce..

Eski kız arkadaşıyla iş için mesajlaşıyorlardan girdin
Kızda kötü niyet yok selam derken bile çoğul yazıyo diyosun
Ama bebek bile soruyo diyosun
Hepimizin iş arkadaşları var hangimiz eve gidince mesajlaşıp özel hayatını soruyoruz ki ?
Bence kızın da hoşuna gidiyo bu yazışma

Eşin x2 kez hatalı
Hem evli hem aklı eski sevgilisinde
Hatta eski sevgilisinin aşk hayatında aklı

Sen bence kardeşi ve onun arkadaşı ile yemeğe gitmesini boşver de
Şu yazdıklarımı bi düşün
Ve asla çocuk yapma, saçmalamış çocuk bu adamın neyine

Tespitlerin çoğu doğru ama kızın günahına giriyorsunuz:)

Olay şöyle olmuş: Eş, bu kıza aşıkmış kızla evlenmek istemiş. Kız Yunanlı ve adamın iş ortağı, ailem kabul etmez vs demiş istememiş. Kızın adamda kesinlikle gözü yok, son konuda kızın sevgilisi de vardı zaten. Kız kesinlikle istemiyor. Kız düzgün bir insan, 7/24 kızın peşinden koşan, görmek isteyen kişi koca. Kızın adamı isteme ihtimali de yok, ailem etrafım yabancı, Türk istemez demiş belki bahane etti bilemicem ama daha ne desin?

Back
X