- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
değiştirdim numaramı zaten o hasta bana artık ulaşmaya calışmıyor yapacagını yaptı benı mahvettıBir başına değilsin o Nasıl söz. Bence hattını değiştir, sıfırdan başla. Kolay değil ama kendini zorla. Anneni en çok Mutlu edecek şey senin toparlanman. Anneni kardeşini al bir çay içmeye falan çıkın en azından. Onlarla Gül, eğlen, evde film izleyin. Zamanla yeni arkadaşlar edinirsin. Bir süre kendini ailene ver yalnız oturma bir köşeye geçip. Faydasını görürsün.
Arkadaşlarını da eski sevgilini de geride bırak. Ailenden destek alarak neşelenmeye çalış. Yakın Zamanda yeni arkadaşlar edinirsin okuyor veya çalışıyorsan.değiştirdim numaramı zaten o hasta bana artık ulaşmaya calışmıyor yapacagını yaptı benı mahvettı
gıttım olmaya avukatla konustuk ilk herseyı anlattım benım haksız oldugum yerler var dava kamu davası olarak acılacak dedı para devlete gıdecek o hapıs almayacak sabıkadı yok dıye para cezası alacak aılesı oder durumları ıyı ama bende hakaret ettım falan ve oda benden sıkayetcı olur dedı avukat bende adlı cezaya carptırılırım aılem odeyemez zatenaılemde yanasmadı sıkayetcı olmaya kımse destek degıl bu konudaartık herkes duymuş zaten niye gidip şikayet etmiyosunuz?
of of ınanın cok ıstıyorum onun surunmesını ama oda bana acarmıs ve bende hakaret falan ettım adlı cezayı odeme durumum yok daha 3. sınıfım ailemde arkamda durmadı. beni asıl yıkan en zor zamanlarında yanında oldugum ınsanların benı sılmesı oldu, ya dusunun bunu dıyenlerden bırı babasıyla kavga ettıgınde evıme gelen ınsandı annemle ben tesellı ederdık, hepsı ekmegımızı yedı hepsı evımızde yatıya kaldı, borca girdi bu sene bir arkadasim kendimden kistim ona yardim ettim azda olsa sonra bana odedi tabi ama yani demek istedigim hep zor anlarinda yanlarindaydim sonra biri gecen yaz hastaydi ailesi gunduz calisiyor diye gidip gunduz benle annem baktik(kusuyordu falan atesi vardi annesi gelene kadar biz baktik annem elleriyle ona yayla corbasi yapmisti) boyle en yakinim dediklerimin beni silmesine o kadar dayanamiyorum ki size cidden anlatamam yasadigim husraniYine de dava açıp sikayetci olabilirsin
Ortada agir tahrik var
Ayrıca su ülkede kadın sevisince namussuz damgasi yerken erkek ulu orta anlatsa da zerre suç aranmiyor ya bu iki yüzlülüge cok kiziyorum
Adam ben namussuzluk yaptım diye ilan ediyor resmen ama suclu yine her zamanki gibi kadın değil mi? O haysiyet yoksunu adamı zorla yataga sen attin sanki!
Amcanlara neymiş, madem cok onemsiyorlar o zaman yapmasaydın deyip kenara cekileceklerine, "sen ne bicim erkeksin" deyip o adama karsi senin yanında olacaklardı
Git hakaret davasi mi acarsin, ozel hayatın ihlali.mi artik neyse, ac davanı
Beni rezil.etti, hakaret etti, sinirlerimi bozdu, psikolojik siddet uyguladi ve insanlara karsi beni doldurdu dersin
Sen adli para cezasından korkup sinme, o ulu orta olay cikariyorsa sen de cikar
Ileride evlenmek istediğinde en azindan bu pisligin sicili temiz olmaz sana yaşattiklarini yanina birakma
Arkadaşlarına gelince de, onlar gercek arkadaş değilmiş, silmek yerine sana da sorsalardi keske
keske ama ogun beni evine zorla birlikte olmaya calismisti yoksa evine gelirim falan demisti bende o sinirle gittim dagittimYahu silerse silsinler öyle arkadaş olmaz olsun.
Seviştin seviştin, aman sanki dünyanın sonu.Öğrenirse öğrensinler, kimse yapmıyor mu zannediyorsun, insanların ne gizli hayatları var biliyor musun sen ...
Sen de adamın evini dağıtmışsın ama keşke yapmasaydın öyle bir şey.
keske ama ogun beni evine zorla birlikte olmaya calismisti yoksa evine gelirim falan demisti bende o sinirle gittim dagittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?