• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapayalnız kaldım

arnuvanda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
134
23
28
Merhba kızlar,
Benim eşimle evlenmeden önce 4 yıllık bir ilişkim vardı.Ve eşimle birlikteliğimin son iki yılından beri farkettim ki onunla daha çok buluşabilmek için arkadaş çevremden kendimi soyutlamışım farketmeden hiçbir arkadaşımla dargınlık vs olmadı ama görüşmemeye başlamışım farkında olmadan ve şuan yeni evli olduğum için eşimin ailesinde yaşıtım olabilecek herkese arkadaş potansiyeli ile bakıp arkadaş olmaya çalıştım ailedeki yeni diğer gelinlerle mesela ya da eşimin kuzenleriyle ancak bende ki isteğin onlarda olmadığını farkedince üzüldüm ve kafama dank etti ki yalnız kalmışım evlenip taşındığım çevre bambaşka ve hiç arkadaşım kalmamış bunalıma girdim.Çözüm için geçen üni arkadaşlarımdan biriyle konuştum eşimle beni evine davet etti bi adım attım ve başadı bunun arkasını getirmek için neler yapabilirim tavsiyelerinize açığım.

benimde öyle arkadaslarım oldu. sevgilisi oldugunda tüm arkadaslarıyla ilişiğini kesen..

bende nişanlandım. farkında olmadan 7/24 görüştüğüm arkdaslarımla bagımın zayıfladıgını gördüm ve hemen toparlandım şimdi çok şükür arkadaslarımla yine aynı şekilde görüşebiliyorum..

olan olmuş artık sizde evine gitceginiz arkadasınızla ilişkinizi devam ettirin ve böylelikle ortak arklarınızla aranız düzelmye başlar heralde

yine aynı şekilde eski arkadaşlarını ara ve sen onları davet et yada dışarda görüşün...

Eski arkadaslarini ara, komsularindan belki birileri olur onlarla samimiyet kurmaya calis.

Back
X