Değil malesef.. Cocukluktan beri yapmadigi kalmadi bize.. Ofkeside sevgiside siddetli.. Vicdanim el verse bir dakika durmam ama allah korkum agir basıyor babandir diyorum. Bende klasik türk kadiniyim anlayacaginiz..Annen boşansın ayrı eve basın kaçın
Boşanmasa da beraber gidin ayrı ev tutun bu adam çekilecek dert değil
20 günlük şehir dışına gidecegim iyice düşünüp karar vermek istiyorum..Eğitiminize sımsıkı sarılıp, annenizi de yanınıza alın.Babanızın da boynu altında kalsın.
Ben böyle konuşan birini duyunca afallıyorum.Ablacığım 'Türk kadını' dediğin üşengeç değildir, cesaretlidir.İstisnalar kaideyi bozamaz.Değil malesef.. Cocukluktan beri yapmadigi kalmadi bize.. Ofkeside sevgiside siddetli.. Vicdanim el verse bir dakika durmam ama allah korkum agir basıyor babandir diyorum. Bende klasik türk kadiniyim anlayacaginiz..
Değil malesef.. Cocukluktan beri yapmadigi kalmadi bize.. Ofkeside sevgiside siddetli.. Vicdanim el verse bir dakika durmam ama allah korkum agir basıyor babandir diyorum. Bende klasik türk kadiniyim anlayacaginiz..
Bence o kadar vaktiniz yok.Annenizi cani ile yalnız bırakmayın derim.20 günlük şehir dışına gidecegim iyice düşünüp karar vermek istiyorum..
Cevremde cesaretim ve hayata karsi verdiğim mücadele ile taninirim ama söz konusu kişi baban olunca o cesaret gidiyor iste.. Herkese karsi dimdik duran ben babama yeniliyorum. Hersye ragmen seviyorum onu o da beni cok seviyor. Sinir hastaligi var bariz belli cunku yaptiklarindan bir saat sonra kendini affettirmek icin ugrasiyor. Keske kabul etse bir psikologa gitse bizide böyle durumlara getirmeseBen böyle konuşan birini duyunca afallıyorum.Ablacığım 'Türk kadını' dediğin üşengeç değildir, cesaretlidir.İstisnalar kaideyi bozamaz.
30 yıldır çare arıyorum bulamıyorum.. Bosansalar bu saatten sonra ne olacak annemi yanima alip ayri eve çıkayım desem benim hic mi hayatim olmayacak? Ne yapacagimi sastim kaldim o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi..Bende sizinle ayni seyleri yasiyorum aile konusunda tek cocugum uzakta yasiyorum arada eve geliyorum hersey berbat evde hergun kavga ne bi dostum var ne arkadasim care bende bilmiyom oyle yasamaya calisiyorum iste
Benzer durumdayiz.. Senin tek avantajın artık onlarla birlikte yasamiyorsun. Ben evden uzaklasmak icin vardiyali calismaya bile katlanacagim yeterki biraz huzur bulayim..Ben kendi hallerine birakiyorum .. Bosansalar 30 yil olmus ..hic takmamaya calisiyorum babami da annemi de seviyorum oyle ayri bir odaya gidip oturuyorum guldurup eglendirmeye calisiyorum buzlar erisin diye .. Bilmiyorum ki bana da zor
Bende ayni ama demek ki kaderimiz bu ..ne akrabam var ne kardesim bi annem babam onda da hergun kavga ..uzakta ozluyom bi evleneyim dedim sonra uzuldum hatta konu acmistim buraya da simdi valla bi meslegim var. Bi cozum care bulunmuyo takmican eger seviyorum diyorsan bosanmalarini istemezsinYoruldum, tukendim... Cokmu sey istedim bu hayattan biraz sevgi istedim mutlu bir aile istedim. Candan dostlar istedim. Seven bir es istedim.. Ne cok sey istemisim meğer elimde işimden baska gic birsey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?