Haklısınız o kadar sinirliyim ki elim titriyo yazarken ve yazdıktan sonra hemen gönderdim kontrol etmeden kusuruma bakmayınşu an yine ağlıyorum evlilik gerçekten insanda bi dönüm noktasıymış çook pişmanımBu yazıdan sonra öğretmen olduğunuza emin misiniz ? Okuyamadım aynı satırı başa sardım hep.
Üzüldüm durumunuza böyle bir koca karşında ne yapılır bilmiyorum.Haklısınız o kadar sinirliyim ki elim titriyo yazarken ve yazdıktan sonra hemen gönderdim kontrol etmeden kusuruma bakmayınşu an yine ağlıyorum evlilik gerçekten insanda bi dönüm noktasıymış çook pişmanım
Affedemedim ki o olaydan sonra bende bişiler koptu ama o çok üstüme titredi dedim sanırım düzeliyo o yüzden tekrardan konu açmıştım acaba bunlara rağmen düzelir miyiz ama görüyorum ki aynı.bunu görüp olmamış gibi davranamam yarın ailemin yanına da gidicem çok çaresizim bunu başkası yazıp ben de yorum yapıcak olsam”delimisin adamın aklı onda maaşın da var sal gitsin derim”ama başa gelince çıkmaza düşüyorum.ailemim yanında nasıl davranıcamEskisi gibi sadece kavga edip affedeceksen hiç bulaşma tatilini zehir etme bari .
Olmaz zaten ona söledim ayrılalım saçmalama dedi o zaman terapist yardımı alalım aşamıyoruz birbirimize zorunlu değiliz diyorum yok yanaşmıyo.ama ben de evli değilim ki evcilik resmen bu.fotoğrafı kaydettim atasım var WhatsApp ‘ına ama işte yarın aileme gitme durumum var o zaman ortam nasıl olur ben onunla nasıl rahat ederim of yaKarsina al konus boyle yaparsa sessiz kalmayacağını işin çıkmaza gideceğini söyle kusura bakma ama benim vurasın geldi ağzının ustune:)))
Böle edilmez ki benim özgüvenim yerlerde.güvenmiyorum zaten de.böle evlilik olur mu olmaz zaten ben yazsam inanın sizin yazılarınızdan farklı olmucak ama sıkıştım işte gidemiyorum ne berbat bi durım bu.bizimkilere ne dicem nasıl yaklaşçam bilemiyorum yarın yola çıkıcaz konuyu yolda mı açayım gördüğümü bilsin aptal yerine koymasın beni!bu ne yaYapma canım. Fotoğrafı whatsappa atmak ne mana yani? Aklı onda belli ki habire onu arayıp soruyo izin al okuldan, ben annemlerde kalıcam sen gidebilirsin de. Sonra da boşanma davasını aç gitsin. Ama boşanmak istemiyosun zaten. O yüzden hiç bişey demeden hayatına devam etmelisin.
Affedemedim ki o olaydan sonra bende bişiler koptu ama o çok üstüme titredi dedim sanırım düzeliyo o yüzden tekrardan konu açmıştım acaba bunlara rağmen düzelir miyiz ama görüyorum ki aynı.bunu görüp olmamış gibi davranamam yarın ailemin yanına da gidicem çok çaresizim bunu başkası yazıp ben de yorum yapıcak olsam”delimisin adamın aklı onda maaşın da var sal gitsin derim”ama başa gelince çıkmaza düşüyorum.ailemim yanında nasıl davranıcam
Daha önceki konuşmamda yok öle bişi diyip diyip durdu.ben böle giderse boşanmak istiyorum dedim çünkü gerçekten aramızda karı koca ilişkisi yok cinsel anlamda.yoksa bana karşı nazik ne istersem yapar ama bu evlilik değil saplantı gibi bişi olmuş adamdaÜzüldüm durumunuza böyle bir koca karşında ne yapılır bilmiyorum.
Ama karşınıza alıp çok ciddi bir konuşma yapin.
Neden bu şekilde davrandığını sorun, eğer aklı eski sevgilisindeyse bu evliliğin bir anlamı var mı diyin.
Akla mantığa aykırı eşinizin yaptığı.
Allah sabır versin.
Kesinlikle katılıyorum adam kıza açıkça seni unuttum mu sandın yazmıştı önceki konusunda da. Konu sahibi yine başa sardı ama bu sefer de affedecek gibiYa burada hic birsey deme hayatiba devam et diyenlere soruyorum ciddimisiniz ??
Elbette al fotografi sok gozune ama mesajla degil yuz yuze. Sor amacin ne duygularin dusuncelerin nedir de ?!! Tepkini belirt konus hallolmayacaksa bak gozlerine karsidan izle nasil acikliyor bakalim . Buna istinaden devam et yada etme evliligine . O cocuk buyur evlenir gider. Senib yillarin yasin hayatin gider mutsuzluk ve dusunmekten kafayi yemekle.
Dip not : oncelerden eskiden arattiysada o aramalarda kalabilir bak yeni aratmamis olabilir dikkat ettin mi? Olmayan olayi isitip onune koymus gibi olmayasin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?