Bir sey yapamiyorsun cunku bu evliligin icten ice bitmesini de istemiyorsun. Bekledigin ayagina kapanip yalvarmasi ve duzelmesi. Kim duzelmis ki? Bekledigin olmayacak. Evli gubi hissetmemen normal cunku bir evlilik de kalmamis. Sadece uzatmalati oynuyorsunuz. Belki de senin gitmeni bekliyordur. Sen gitme. Onu gonder. Yapan eden o. Gitmesi gereken bir varsa o. Bir de duzenini bozan adama duzenini birakma. Madem bu duzeni bozdu, kimden geliyorsa ya da gonlu kime gittiyse ona gitsin. Evden birak o gitsin. Bazen iplwri tutmak yerine birakmak gerekiyor. Zorla birsey olmuyor.Gecenin o siniriyle öle bişi yapmayı istedim face’i kapalıydı açmış girmiş çıkmış.gerçekten tanıyamıyorum kendimi düşündüklerimi eyleme geçiremiyorumbu nasıl bi acizliktir başkası yapsa belki ona daha kırıcı bi tavırla cevap vericem ne olması ne yapılması gerektiğini biliyorum ama yapamıyorum.
Teşekkür ederim dediğiniz gibi benim de payıma düşen buymuş demek ki.Kader de geç insan düşündükçe kafayı oynatiyor.
Ben yaşadıklarımı Allah'ın bana yaşattığı kader ve daha da daha da iyi insan olmam icin yasattigi acılar olarak gördüm yoluma devam ettim.
Benim hayatimi toplam 7 ayda maf etti.
Ve yanımda da bir Allahın kulu olmadı.
Sana bol bol dua edicem.
Evet olsun istiyosun ama olduramıyosun,olacağına varıyor ben herşeyi konuştum dürüst olmasını istedim sadece,böle giderse sonunun ayrılık olacağını söledim kimse kimseye mecbur değil zorla evlenmedik sonuçta zorla da devam etmemizin bi anlamı olmadığını söledim ama istemedi.Bir sey yapamiyorsun cunku bu evliligin icten ice bitmesini de istemiyorsun. Bekledigin ayagina kapanip yalvarmasi ve duzelmesi. Kim duzelmis ki? Bekledigin olmayacak. Evli gubi hissetmemen normal cunku bir evlilik de kalmamis. Sadece uzatmalati oynuyorsunuz. Belki de senin gitmeni bekliyordur. Sen gitme. Onu gonder. Yapan eden o. Gitmesi gereken bir varsa o. Bir de duzenini bozan adama duzenini birakma. Madem bu duzeni bozdu, kimden geliyorsa ya da gonlu kime gittiyse ona gitsin. Evden birak o gitsin. Bazen iplwri tutmak yerine birakmak gerekiyor. Zorla birsey olmuyor.
Istemiyorsa caba da gostermeli. Bu facebooktan rakip olaylarini birakmali. Sanirim senin kabullenmeni bekliyor ya da karsi tarafla herseyi ayarlayinca bitirecek zamanini bekliyor.Evet olsun istiyosun ama olduramıyosun,olacağına varıyor ben herşeyi konuştum dürüst olmasını istedim sadece,böle giderse sonunun ayrılık olacağını söledim kimse kimseye mecbur değil zorla evlenmedik sonuçta zorla da devam etmemizin bi anlamı olmadığını söledim ama istemedi.
Keske taviz vermeseydiniz tahammul etmeyin nereye gitmek istiyosa gitsinHerkese iyi geceler gün geçmiyo ki iyice evliliğimden uzaklaşmayım,benim olayları belki daha önceden okuyanlar olmuştur eşimin ilgisizliğinden yakınmıştım,sonra ben luhısayken eski sevgilisine attığı msjı görmüştüm(alkolüyümdü açıklaması yapmıştı)bü sürü dül dökmeler tekrarlanmıcak demeler salak ben bi şans verdim ama bişiler kopmuştu bebeğim 9aylık oldu ben yine konu açtım eşimle iletişimsizlik hat boyutta ben de yaklaşamıyom o da diye konuştum ama bana tepkisiz kaldı bişi demedi.ben hala ikilemdeyken nolcak ayrılmayı bile düşünürken.sevgili kocam face’sini kapatmıştı bugün teli aldım ve teline bakarken dün gece face’ine giriş yaptığını ve sevgilisini arattığını gördüm.ben yine sinir küpü oldum iyice laçkalaştı bizim durum ben de kendi face’imden girdim kızın fotosunu çektim eşimin WhatsApp ına atmak istiyoö boşuna aratma telinde kalsın bu foto diyeişin kötüsü öğretmenim ve 15tatil için benim memleketime annemlere gidicez nabıcam ben ya fotoyu atsam yarın kavgayla geçicez ve orda ben iyice huzursuz olucam böle de kendimi aptal gibi hissediyom.dönüşte bizimkileri de yanımızda götürcez bebeğe bakması için 1aylığına.kızlar ben nabayım bu evliliğin bi oluru kalmadı lütfen fikirlerinize ihtiyacım var şu an uyuyo ve onun Memleketindeyiz avazım çıktığı kadar bağırmak istiyom
Ya en mantıklısı bu kendimi çok değersiz hissediyorum adam benim kocam ama sadece lafta aklı orda ya çook sinirliyim fotoyu WhatsApp ına atasım var görsün anlasın gördüğümü.ama yarın da annemlerdeyim ben nabıcam ya o kadar uzun yolu bu içimdekilerle gidememlanet olsun ya bu adam ne hale getirdi beni
Okumuş tahsilli meslek sahibi hemcinslerim ne yapacağını bilmiyorsa ,benim gibi ev hanımı hayatında hiç çalışmamış kadınlar ölmüs haberimiz yokHerkese iyi geceler gün geçmiyo ki iyice evliliğimden uzaklaşmayım,benim olayları belki daha önceden okuyanlar olmuştur eşimin ilgisizliğinden yakınmıştım,sonra ben luhısayken eski sevgilisine attığı msjı görmüştüm(alkolüyümdü açıklaması yapmıştı)bü sürü dül dökmeler tekrarlanmıcak demeler salak ben bi şans verdim ama bişiler kopmuştu bebeğim 9aylık oldu ben yine konu açtım eşimle iletişimsizlik hat boyutta ben de yaklaşamıyom o da diye konuştum ama bana tepkisiz kaldı bişi demedi.ben hala ikilemdeyken nolcak ayrılmayı bile düşünürken.sevgili kocam face’sini kapatmıştı bugün teli aldım ve teline bakarken dün gece face’ine giriş yaptığını ve sevgilisini arattığını gördüm.ben yine sinir küpü oldum iyice laçkalaştı bizim durum ben de kendi face’imden girdim kızın fotosunu çektim eşimin WhatsApp ına atmak istiyoö boşuna aratma telinde kalsın bu foto diyeişin kötüsü öğretmenim ve 15tatil için benim memleketime annemlere gidicez nabıcam ben ya fotoyu atsam yarın kavgayla geçicez ve orda ben iyice huzursuz olucam böle de kendimi aptal gibi hissediyom.dönüşte bizimkileri de yanımızda götürcez bebeğe bakması için 1aylığına.kızlar ben nabayım bu evliliğin bi oluru kalmadı lütfen fikirlerinize ihtiyacım var şu an uyuyo ve onun Memleketindeyiz avazım çıktığı kadar bağırmak istiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?