Yapayım mı yapmayım mı bi akıl kızlar nolur

Bir sey yapamiyorsun cunku bu evliligin icten ice bitmesini de istemiyorsun. Bekledigin ayagina kapanip yalvarmasi ve duzelmesi. Kim duzelmis ki? Bekledigin olmayacak. Evli gubi hissetmemen normal cunku bir evlilik de kalmamis. Sadece uzatmalati oynuyorsunuz. Belki de senin gitmeni bekliyordur. Sen gitme. Onu gonder. Yapan eden o. Gitmesi gereken bir varsa o. Bir de duzenini bozan adama duzenini birakma. Madem bu duzeni bozdu, kimden geliyorsa ya da gonlu kime gittiyse ona gitsin. Evden birak o gitsin. Bazen iplwri tutmak yerine birakmak gerekiyor. Zorla birsey olmuyor.

Teşekkür ederim dediğiniz gibi benim de payıma düşen buymuş demek ki.

Evet olsun istiyosun ama olduramıyosun,olacağına varıyor ben herşeyi konuştum dürüst olmasını istedim sadece,böle giderse sonunun ayrılık olacağını söledim kimse kimseye mecbur değil zorla evlenmedik sonuçta zorla da devam etmemizin bi anlamı olmadığını söledim ama istemedi.

Istemiyorsa caba da gostermeli. Bu facebooktan rakip olaylarini birakmali. Sanirim senin kabullenmeni bekliyor ya da karsi tarafla herseyi ayarlayinca bitirecek zamanini bekliyor.

Keske taviz vermeseydiniz tahammul etmeyin nereye gitmek istiyosa gitsin

Seni resmen aldatıyo bedenen olmasada düşüncesiyle aldatıyo. Daha neyi bekliyosun arkadaşım. Bu böyle devam eder... Allah yardımcın olsun...

Okumuş tahsilli meslek sahibi hemcinslerim ne yapacağını bilmiyorsa ,benim gibi ev hanımı hayatında hiç çalışmamış kadınlar ölmüs haberimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…