Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

Kivrandiginin farkindayim. Cunku yapilan sey suc farkindasin. Ama cok gec. Zaten sikayet ettim. Bak sana farki anlatayim. Konu sahibi ile partneri korunmadan birlikte olmus. Yani riski kendi almis. Konu sahibi ertesigun hapi icmek zorunda degil.korunma sadece kadina has bir zorunlulukta degil. Once 8 sonra 10 sene once oldu dediginiz olayin detaylarini bu kadar iyi hatirlamaniz muazzam. Ustelik yasayan siz degilken. Ayrica gittikce kadini ucuzlatmaya calisiyorsunuz yok bar pavyon yok zengin koca avcisi. Madem kadin saglam degil demek ki adamda saglam degil ki boyle bir kadinla birlikte. Her ne olursa olsun kimse kimsenin cayina corbasina ilac aaa taaa mazzz. Bunu zor yoldan ogrenmeniz gerekiyor demek ki. Eh uzulmeyin ogrenmeniz yakindir. Bugune kadar bimere veya cimere yaptigim her sikayet 6 ay icinde cevap buldu. 6 aya ogrenirsiniz.

Tepki gösterince içki dediniz, kahveye dönüştü; insanlara yapıyor dediniz, tek bir kadına dönüştü.

Ne diyeyim, anlattığınız hikayedeki iki kişi birbirinden beter.
Türk dili kullanımı takıntım gereği özellikle “içki” olarak kullanırım çünkü alkollü ya da alkolsüz olsun her içecek köken olarak içkidir. Üç cümleyle genelleyerek anlattığım için o şekilde oldu. Dahası irdeleneceğini düşünmediğim için gecenin bi vaktinde ilk aklıma gelen şekliyle kestirmeden yazmıştım. Bana anlatan kişi bunu kendisi genelleyerek anlatmıştı fakat ben bir olayı dinledim sadece. Bunu tek kişiye yapmamış olduğu benim yorumumdu. Dediğiniz şeye gelince evet ikisi de birbirinden beter o konuda haklısınız. Ben de zaten niyeti kötü olanların aynı karşılığı hak ettiklerini savundum ama nedense herkes kadının yaptığını öteleyip şikayetlere falan girişti. Oysa detayları da aktarmıştım kadının “mağdur” olmadığını belirtmek için. Neyyyse artık.

Çok ilginç süre normal ama sizin ufaklık hızlı çıkmış :)
İlacın tarihi mi geçmişti acaba?
Bılemıyorum kı . Daha oncede korunarak hamıle kaldım. Ama bu cocuklar bır sekılde dogamadı yasamadılar. 2. cocugumu dogurdum tuplerımı baglattım ben artık hamıle kalmayacagım

Valla hiç kıvranmıyorum, ne kadını ne adamı savunuyorum. Bu olayı ben on sene önce yaşadım demedim, olay on sene önce olmuş bir olay ve ben bunu duyalı çok oldu. Anlatan kişiyle de sekiz senedir görüşmüyorum. Olayı irdeledikçe hafızamı da tazelediniz haliyle. Siz benim insan haklarına saygısız biri olduğumu ve cahil cühela takımından olduğumu sanıp bir şeyler öğretmeye çalışıyorsunuz, anonim olmanın en kötü yanı da bu. Beni tanıyor olsaydınız ifade ettiğim şeyi anlamakta bu kadar zorlanmazdınız. Sizin şikayetleriniz sonuç bulmuş olabilir ama kişisel fikrim yüzünden kimse tarafından yargılanamam. Sonucu göreceğiz. Olayı Nuri Alço’ya bağlayıverdiniz hemen. Canınız sıkılmış takmaya yer arıyormuşsunuz. Bugünlük takıntınız benim anlaşılan. Eğlenin.

Hanımefendi kendiniz alkolle etkileşir mi bilemem demişsiniz :)

Hanımefendi kendiniz alkolle etkileşir mi bilemem demişsiniz :)
Öf, içkiyle işe yarar mı bilmiyorum dedim. Algılama sorunu var cidden. Yani içkinin (içilen sıvı şeyin) içine atıldığında etkisi sürer mi anlamında. İşi gücü bıraktım kendimi anlatmaya çalışıyorum arkadaş. İçki kelimesini kullandım diye hep bu tepki. Nasılsa inanmayacaksınız o yüzden kapatalım artık yoruldum. İnsanların üzerine geliyorsunuz sonra açıklamaya çalışınca da yalancı çıkarmaya çalışıyorsunuz çok yorucu. Yüz yüze olsaydık üç dakikada anlayacaksınız beni ama mesajla olmuyooor.

Yerleşme kanaması nedir
Döllenmiş yumurta mı yerleşiyor, bu da mı kanama yapıyormuş
Bilmediğimden soruyorum, konu ile ilgisi yok, ilgim de yok :)

hım senın tanıdık akrabanda pek matahmış belliki. boyle şeytanlığı bıldığine gore ıyı öğrenmiş bu işleri . kısaca desene benım akrabam ........................ dıye. akraban çok ahlaklı, kadın o..' oluyor tabi..eğer okadar korkuyosa adam gibi yuvasını kursun karısının ağına düşsün..dalevereyle,içkiynen ,şarapnan uğraşmasın yanlışlıkla dökülürse içkıynen şarap halıyla parke korunmuş olur yanlışlıkla.

Babasız çocuk yetiştirmek istiyor değil de bence kapak atmak istiyor diyelim. Anlatıldığı kadarıyla yorumum bu. İç yüzü farklıysa kusura bakmasın.
Tabi bilemem. İnşallah öyle bir şey değildir yoksa çok büyük salaklik olur. Sevgili olsalar bir derece o bile değil.

Tekrar söylüyorum. Sürekli feminizm kasmayın. Benim anlattığım mevzuda körler sağırlar birbirini ağırlar durumu var. Ya da dinsizin hakkından imansız gelir durumu. İkisi de aynı yolun yolcusu o yüzden açıkçası umrumda değiller. Ben bunu konu sahibinin yapmaya çalıştığı şeyin aşırı çirkin olduğunu belirtmek için anlattım. Burası kk diye sürekli kadınları savunup erkekleri taşlamak yanlış. Anlattığım olay on sene önceki bir şey diyorum siz olayı aileye yuvaya getirdiniz:) sanki babam yapmış gibi bir ithamlar. Dünyada kötü insanlar var ve bunların karşısında da daha kötüleri. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Kendimi hamile bıraktırayım düşüncesi bana aşırı aşırı çirkin geliyor ve çirkinlikler de birbirini doğurur. Konu sahibine doğruyu gösterme noktasından benim içinde bulunmadığım bir duruma döndürdük olayı. Umarım aynı düşüncede başka kadınlarımız kızlarımız varsa gereken mesajı almıştır. Konu sahibi özellikle sen. Ki kendisi cevap veremiyor banlanmış. Belli ki sayın Mune de aynı görüşte. Saygılar.

Siz hiç anlamamışsınız ırk ile alakası yok kültür ile alakası var. Kim kime ilaç iç diye şart koşabilir. Onu şart koşana kadar kondom taksın.

Alman veya fransiz benzetmesi su sebeptendi hemen aciklayayim. Ben erasmus için yurt dışına üniversiteye gittim.kampüste bebekli öğrenci anneler çok sıradan bir görüntü idi. Hepsi de bekar. Yine erasmus ile öğrenci olarak türkiye'den gelen bir erkek arkadas sevgili buldu ve o yıl kiz çocuğu verdi bizim arkadasin kucağına. Kültür ile ilgili. Kimse genç anne adayına oralarda hayatı bu kadar dar etmediği için hamile kalan bekar kadınlar çocuğu dünyaya getirmede çok özgür karar verebiliyorlar.

Ama orada çocuk çok daha güvence altında. Burada doğan çocuklar Avrupa’daki kadar bahtlı olmuyor ekonomik anlamda. Bakın ben asla sığ biri değilim. Bilakis sevgilisiyle sevişip pişman olan ya da hamile olduğu için linç edilenlere hep destek verici yorumlarım vardır burada. Ama bu konu en başından çok çirkin. Resmen planlanmış bir birliktelik. Adamın evli olması muhtemel, konu sahibine o ilacı kendisi almış ve iç demiş olması muhtemel, ortada bir alengir var. Feminizm kasıyor dediklerim yok kondom kullansaymış diye bıkbıklıyor sürekli kadın odaklı yorumlar. Yahu konu sahibi ben hamile kalmak istiyorum diyor. Bu kadar çok isterken erkeği korunmamaya ikna etmesi kaç saniyesini alır? İşte durum komple o kadar çirkin ki İsveç’te bile gerçekleşse önemi yok. Bebekçik (çok büyük ihtimalle hamile) şimdiden harap olacak. Ya da aldırmak zorunda kalacak bu da yeni bir travma.. artık insanların suyu çıktı. Karşılıklı birbirlerinin hakkından gelmeye çalışıyorlar dürüst insan yok. Ve şimdi bu kız hamile olsa ve istenmese kaç kişi üzülecek, bence çok az kişi. Çünkü dürüst bir ilişki değil ve maalesef bu durumu hak ediyor çok üzgünüm bir insan olarak bu yorumu yaptığıma ama öyle..

Miss Moreni sağlam tutuşmuş ve kıvırmış helal olsun kızlar. Önce kadınlar demiş sonra kadın olmuş. Önce içkisine demiş sonra içki alkollü alkolsüz içeceklerin ortak adı olmuş. Onu biz de biliyoruz da kim günlük hayatta alkolsüz içeceklerden içki diye bahsediyor. Bir de neymiş tanıdığından hamile kalmaya çalışan “kadınlar” varmış. Ay popom. Tanıdığı Elon Musk ya da Ali Koç filan galiba:) Bence kendine rağbet var gibi göstermek isteyen abazanın biri salladı bu arkadaş da yedi. Yine de suça özendirdiği için şikayeti sonuna kadar hak etti.

Pardon yazının neresinde "akraba" yazıyor ?

Bakın ne diyeceğim, daha fazla kendinizi açıklamaya çalışmayın, nasılsa herkes ne anlamak istiyorsa onu anlıyor .. Ben burada sizi şikayet edecek bişey görmedim kimse kusura bakmasın . Özendirmek falan da yok ilk mesajınızda. Anlaşılan bu arkadaş , otu çöpü şikayet etmeye çok meraklı , daha önce de bir çok kez etmiş, bu da size denk gelmiş . Booooşverin yahu , işlemediğiniz bir suçtan dolayı ceza meza almazsınız, ayrıca ünlü değilsiniz , fenomen değilsiniz kimi özendirmişsiniz ? Kim burda anonim bir yazıya özenip gidip dediğinizi yapacak ? Eminim kendinizi açıklamaktan daha önemli işleriniz vardır , işinize bakın. Bilirsiniz burada birilerini linç etmeyi matah bişey sanıyorlar ...

Teşekkür ederim beni anladığınız için. Evet arkadaşın kendisi zaten hayata karşı genel öfke halinde, insanları sevmediğini belirten, sürekli gergin ve herkese kırıcı yorumlar yapıyor, bunun için takmıyorum bu kişisel bir şey değil belli ki. Bu platformda ifade özgürlüğüm var. Öznesi belli bile olmayan insanlar ve somutluğu bile olmayan bir olaya dair düşüncem için ceza almamı istemesi çok tatlı :) ban bile yememişken hapse atılmamı falan umarak eğlensin :) zaten bu konuya son yorumum. Onu da sizin güzel kalbiniz için yaptım.

Yav he he.

Onun dışında çalışıyorum da

Artı olarak calısırım, bir sekilde hallederim bilmiyorum.
Çocuk bakarken nasıl çalışcaksınız? Ayrıca babası olmadan bebek büyütmek o bebeğe ihanet
İnşallah hamile değilsinizdir ve bi daha da yeltenmezsiniz

İlacın ise yarayacagini sanmıyorum çünkü yüzde yüz korumuyor. Keşke önlem alsaydiniz. Bir dahakine dikkat edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…