Ben istiyorum.
İlacın etki göstermiş olmasından korkuyorum.
6.günde kanamam oldu cunku. daha reglime 15 gün
Hayat sizin tercihler sizin. Peki doğurmayı düşündüğünüz bebek bu şekilde dünyaya gelmeyi tercih eder mi ,hak eder mi ? Umarım hamile değilsinizdir. Ertesi gün hapları ara kanama yapabilir demişsiniz . Bu haplar dış gebelik de yapabiliyor. Başına gelmiş biri olarak size tavsiyem bir an önce doktora gidin. Ben hapı kullandığım halde hamilelik oluştu ve kahverengi akıntım oldu. Dış gebelik yüzünden tek tüpüm alındı acil ameliyatla. Siz hapı kullanmadığınız için farklı bir durum olabilir ama ihmal etmeyin. Lütfen canınız istedi diye de bir bebeğe bu kötülüğü yapmayın.Merhaba arkadaslar.
Bundan 10 gün önce bir hata yaptım, alkollüyken sevgili bile olmadığım bir adamla ilişkiye girdim maalesef.
Ve o gece 2 defa icime bosaldı.
Sabah olduğunda ertesi gün hapı satın aldım, hapı ağzımda tuttum bir süre dilimin altındaydı, yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe.
ağzımda kalan acı tat yüzünden de su içtim üzerine.
Bu ay adetimin baslangıc tarihi 10 ekim
İlişkiye girdiğim tarih 19 ekim
Bugün: 25 ekim ve sabah koyu renkli bir kanamam oldu hala devam ediyor az az.
Bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa ben ertesi gün hapını ağzımda bir süre tutup üzerine su içtiğim için ilaç etkisini yine de göstermiş midir sizce?
(ertesi gün hapları ara kanama yapabiliyor)
Çok stresliyim, bilgisi, deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? İlacın ağzımda kalmıs olması bile etki göstermiş olabilir mi?
Bi cok kadinin dile getirmek isteyipte ahlak zabitalari yuzunden dile getiremedigi seyi tokat tibi carpmissin. Baba kimlkle ve goruntude deidgin gibi ..herkesn hakkdns hayirlisiHerkes amma tiriviri etmis.valla evli veya değil çocuk zor iş. Ama kadın hamile kalmak istemiş. Adam bu riski göre almak istemiyorsa sevgilisi bile olmadığı kadın ile korunmasız ilişkiye girmeyecek. kafaya koyan bir kadın için sevgili yapmak veya evlenmek de zor değil. Konu sahibi babasız çocuk yetiştirmek istiyor. Türkiye gerçeğinde zor bir iş. Ama olmayacak degil. Evli kadınlarda çocuğu neredeyse tek yetiştiriyor. Kocalarının çocuk baktığını pek gormuyoruz. En ilgili olan cumartesi doktor kontrolüne götürür akşamları da 2 saat oynar. Çok da aman aman işler değil bunlar. Cocuk icin baba figürü önemli lakin annesi olduktan sonra çok da şart değil. Üzülmeyin Hayırlısı olsun diyelim.
Kondom kuşlanöak daha kolay değil mi bu tip entrikalara ne gerek varBi tanıdığım böyle ihtimallere karşı ilişkiye girdiği zaman hamile kalıp başına kalmak isteyen kızların ağına düşmemek için sonradan içkisine ertesi gün hapı katıyordu. Böyleleri için çok gerekli bir yöntem. Tabii içkiyle temas edince işe yarar mı bilmem.
O tanidiginizin suc islediginin farkindamisiniz? O kadinlardan biri herhangi bir ilac ozellikle hormon iceren bir ilac kullaniyor ise hapla birlestiginde olumcul yada kalitsal sorun yaratabileceginin farkindamisiniz.? Ayni partnere bunu 2.ye yaptiginda ozellikle ayni sene icinde yaparsa dogurganligini elinden alma riski olacaginin farkindamisiniz?Bir insana istegi disinda boyle bir ilac icirmenin suc oldugunun ve attiginiz mesajin suca ozendirme oldugunun farkindamisiniz? Ve bununda tck da suc oldugunu ve cezasi oldugunu da biliyormusunuz?Bi tanıdığım böyle ihtimallere karşı ilişkiye girdiği zaman hamile kalıp başına kalmak isteyen kızların ağına düşmemek için sonradan içkisine ertesi gün hapı katıyordu. Böyleleri için çok gerekli bir yöntem. Tabii içkiyle temas edince işe yarar mı bilmem.
Oh ne güzel Dünya.. Kondom kullanma ama kadına bas ilacı hemde alkol ile! Ellerine sağlık şikayet için.Kızdığı kadınların içkisine uyuşturucu da atıyordur buO tanidiginizin suc islediginin farkindamisiniz? O kadinlardan biri herhangi bir ilac ozellikle hormon iceren bir ilac kullaniyor ise hapla birlestiginde olumcul yada kalitsal sorun yaratabileceginin farkindamisiniz.? Ayni partnere bunu 2.ye yaptiginda ozellikle ayni sene icinde yaparsa dogurganligini elinden alma riski olacaginin farkindamisiniz?Bir insana istegi disinda boyle bir ilac icirmenin suc oldugunun ve attiginiz mesajin suca ozendirme oldugunun farkindamisiniz? Ve bununda tck da suc oldugunu ve cezasi oldugunu da biliyormusunuz?
Bu forumun en sevdigim yani su asla mesajlari ve konulari silmiyorlar. usenmedim gecenin bu saati ekran goruntusu ve mesaj linkiyle hem bimere hem cimere sikayette bulundum. Hem size hemde o yaptigi sucu ovunerek anlattiginiz tanidiginiza gerekli hesabi sorarlar umarim!
Herkes amma tiriviri etmis.valla evli veya değil çocuk zor iş. Ama kadın hamile kalmak istemiş. Adam bu riski göre almak istemiyorsa sevgilisi bile olmadığı kadın ile korunmasız ilişkiye girmeyecek. kafaya koyan bir kadın için sevgili yapmak veya evlenmek de zor değil. Konu sahibi babasız çocuk yetiştirmek istiyor. Türkiye gerçeğinde zor bir iş. Ama olmayacak degil. Evli kadınlarda çocuğu neredeyse tek yetiştiriyor. Kocalarının çocuk baktığını pek gormuyoruz. En ilgili olan cumartesi doktor kontrolüne götürür akşamları da 2 saat oynar. Çok da aman aman işler değil bunlar. Cocuk icin baba figürü önemli lakin annesi olduktan sonra çok da şart değil. Üzülmeyin Hayırlısı olsun diyelim.
Canım konu babasız çocuk yetiştirmek değil ki. Onu zaten bir çok kadınımız yapıyor. Hatta hakkıyla öyle de güzel yapıyor ki. Bence burada konu 22 yaşında bir genç kız hataya en meyilli zamanlarda böyle yanlış bir yolda olması. Daha okuyor,Ailesinden sözde 600 tl nafaka alıyor. Sözde çalışıyor. Sence bu kız hem okuyup hem çalışıp hem de bir bebeğe bakabilir mi. Okurken çalışırken bu bebeğe kim bakacak. Yani yapılan bir hata demiş başlıkta konu sahibimiz. Sence bu hatalar zinciri öyle basit hatalar mı yoksa bütün hayatını zora sokacak etkileyecek büyük bir hatalar zincirimi. Tabi ki herkesin özgür iradesi hayat felsefesi saygı duyarız. Sonuçta yaşayacağı mutluluğu da sıkıntıyı da insan kendi çeker. Ama madem burada bir konu açılmış kimse bu kızın kendini göz göre göre kendini ateşe atmasına razı olmadığı için burada yorumlarda bulunuyor. Tabi ki nafile kızımız konuyu açtı ama yorumlara kulak asmadan hayatına devam edecek. Belki bu sefer hamile kalamayacak ama dediğin gibi kafaya koymuş yine deneyecektir. Allah evlatlarımızı kötü yoldan kötü arkadaştan korusun. Kendi adıma böyle şeyleri okuyunca çok üzülüyorum. Böyle bir zamanda büyümek bu kadar kötülüğün içinde temiz ve doğru yolda kalabilmek çok zor.
bu tarz ilaclar 2 doz seklindedir genelde. korunmasiz her iliski gebelik riski tasir. ertesi gun hapi korunma yontemi degildir. prtalama 5 gun sonra kan tahlili yapin. ertesi gun hapini dogru kullanip gebe kalan pek cok insan var bu sitede.
Evet ben hamile kalmayı cok istiyordum, özellikle o insandan.. değişik bir istek masumda değil hiç farkındayım, ama benimle alakalı bir durum.
Hapı nedn yutmadınız anlamadım, doğırmak mı istiyorsunuzMerhaba arkadaslar.
Bundan 10 gün önce bir hata yaptım, alkollüyken sevgili bile olmadığım bir adamla ilişkiye girdim maalesef.
Ve o gece 2 defa icime bosaldı.
Sabah olduğunda ertesi gün hapı satın aldım, hapı ağzımda tuttum bir süre dilimin altındaydı, yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe.
ağzımda kalan acı tat yüzünden de su içtim üzerine.
Bu ay adetimin baslangıc tarihi 10 ekim
İlişkiye girdiğim tarih 19 ekim
Bugün: 25 ekim ve sabah koyu renkli bir kanamam oldu hala devam ediyor az az.
Bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa ben ertesi gün hapını ağzımda bir süre tutup üzerine su içtiğim için ilaç etkisini yine de göstermiş midir sizce?
(ertesi gün hapları ara kanama yapabiliyor)
Çok stresliyim, bilgisi, deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? İlacın ağzımda kalmıs olması bile etki göstermiş olabilir mi?
Buarada ben ertesi gune ragmen hamile kalmıs biriyim bu sebeble hamile oldugunu dusunuyorum
Kızın yaptığında herhangi bir kötülük göremiyorum. Alışılagelmişin dışında o kadar. İnsanlar ne şartlarda çocuk büyütüyor. Bakarsa buyur. Tek sıkıntı uzaktan davulun sesi hoş gelir. Zora gelince ne kadar baş edebilir.
Istedigi cok ortada hata demesinin sebebi bu yorumları yapan insanlar ile aynı yerde doğup büyümesi bu kültüre sahip olması. Bu kız fransız veya alman olsaydı keyfi gayet yerinde olurdu şimdi.
Ben hiçbir şeyle övünmüyorum. Kişileri tanımadan ve olayın detaylarını bilmeden yazmışsınız. Bu olayı yaşayan kadın, buna kendisi gülüp geçmiş “yaa çok fenasıığn” demiş bir insan. ayrıca kadını tanımıyorum, adamı en son sekiz sene önce gördüm,sadece olay aktarıyorum diye kimi kime şikayet edeceksiniz allasen? Konu sahibinin şu an yaptığı daha büyük suç. Gidin onu şikayet edin. Burada suçun tazesi var.O tanidiginizin suc islediginin farkindamisiniz? O kadinlardan biri herhangi bir ilac ozellikle hormon iceren bir ilac kullaniyor ise hapla birlestiginde olumcul yada kalitsal sorun yaratabileceginin farkindamisiniz.? Ayni partnere bunu 2.ye yaptiginda ozellikle ayni sene icinde yaparsa dogurganligini elinden alma riski olacaginin farkindamisiniz?Bir insana istegi disinda boyle bir ilac icirmenin suc oldugunun ve attiginiz mesajin suca ozendirme oldugunun farkindamisiniz? Ve bununda tck da suc oldugunu ve cezasi oldugunu da biliyormusunuz?
Bu forumun en sevdigim yani su asla mesajlari ve konulari silmiyorlar. usenmedim gecenin bu saati ekran goruntusu ve mesaj linkiyle hem bimere hem cimere sikayette bulundum. Hem size hemde o yaptigi sucu ovunerek anlattiginiz tanidiginiza gerekli hesabi sorarlar umarim!
Kadının niyeti hamile kalmakmış, adam zengindi o yüzden. Kullanmamasını istiyor bazı kadınlar.Kondom kuşlanöak daha kolay değil mi bu tip entrikalara ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?