Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

Buarada ben ertesi gune ragmen hamile kalmıs biriyim bu sebeble hamile oldugunu dusunuyorum

gercekten mi.ben bıkere içtim.ıkıncıye etkısı azalıyormuş k.kalvuzunda oyle yazıyordu.kazaya karşı tek umıdım o vardı oda gtti

Ya bir de çok pardon ama, pek çok erkek ilişkiden sonra sevgilisine hap içiriyor, bu suç olmuyor, pek çok kadın hamile kalmak için adamı kandırıyor bu suç olmuyor, bir adam aynı hapı içeceğine (alkollü değil kahvesine, ben içki kavramını genel kullanırım) koyuyor, zararlı olmadığından emin ki yapıyor, iki hafta sonra bu kadın gelip hamileyim evleneceksin diyor ve adam da hamile değilsin diyerek durumu anlatınca kadın yeaaa çok fenağsıın aşk olsun gibi lakayt bi tavırla kayıplara karışıyor. Siz de burada bana saldırıyorsunuz. Mesajlarımın tümünün de ekran görüntüsünü alın, belki sayenizde bu işi ticarete dökmüş şebekeleri de yakalatırsınız. Özendirmekmiş. Siz bu durumdan özenti mi duydunuz cidden? Şahsen ben üçkağıttan başka bir şey göremiyorum da. Ayrıca keşke böyle her şikayetin ardına düşen adil, insan hakları hat safhada bir ortamda yaşasaydık, iyimserliğinizi o zaman takdir ederdim.

Ya Allah aşkına delireceğim. Ne alakası var ırkla falan? Adam belki evli? Belki konu sahibi adamdan çocuğu olsun diye bin takla atıp işleri buraya getirdi? Belki adam ertesi gün hapı içmesini şart koştu? Söz konusu önce insan haklarıdır kadın hakları değil. Ortada sefil olacak bir çocuk var, belli ki konu sahibini istemeyen bir adam var, kendine bile bakamayan bir konu sahibi var, ama nedense herkes feminizm kasıyor bu konuya. Cidden çok ilginç ya.. alman olsa alkışlayacaktık öyle mi?

Onun dışında çalışıyorum da

Artı olarak calısırım, bir sekilde hallederim bilmiyorum.

Okudukça şok oluyorum.
Cahil yazınca ceza alıyoruz. Ama dimdik cahilsin işte..

Sosyal medya pembik gelinleri mi giriyor bu genç kızlarımızın kafasına nedir bu saçmasapan hayaller??

Ne çok açılır oldu bu "20 yaşımdayım evlenemiyorum, 21 yaşımdayım bebek istiyorum olmuyor vb." türü konular..

Tatlım sen bebek büyütmeyi bir kaç saat kardeş oyalama falan mı sanıyorsun?

Ben çocuğumu 4 buçuk aylıkken kv ye emanet edip çalışmaya başladım. Kv bakmasaydı bakıcıya bırakamayacak işten çıkacaktım ve tek eşimin maaşıyla sefil olacaktık. Ayrıca 1 yaşına kadar gün içinde meme emsin diye gündüz eve sefer düzenleyip işe geri geldim..

Hamile kalıp doğurursan her işin o bebek olur haberin var mı?
Hamilelikte bir detaylı usg yi kaça yapıyorlar bilmek istemezsin. 2 sene önce 350tl idi..
Hadi olduki emziremedin bir kutu mama kaç tl biliyor musun?
Peki bebek bezi fiyatları kaç tl?

2 kişi çalışıp büyütülüyor artık. Bekar annelik öyle kolay iş değil..

Babasız çocuk yetiştirmek istiyor değil de bence kapak atmak istiyor diyelim. Anlatıldığı kadarıyla yorumum bu. İç yüzü farklıysa kusura bakmasın.

Cok sozum var bu konuda ama gerek yok. Cunku bir kadinin icecegine ondan habersiz hormon yuklu bir ilaci atmanin ne kadar zararli ve buguk bir suc oldugunun bilincinde bile degilsiniz.Konuyu adli makamlara aktardim.onlara anlatirsiniz cok fenasin yaggg kismini. Gerisini onlar bilir. Belki o zaman ciddiyetinin farkina varirsiniz

Ne demek zararlı olmadığından emin? O insan hiç hayatında açıp bir ertesi günü hapının prospektüsünü okumuş mu? Bir insanın vücut bütünlüğüne onun rızası olmadan müdahale etmenin tecavüzden farkı yoktur. Normal şartlarda bile vücudun dengesini bozan ertesi gün hapı bir de bir ilaçla etkileşirse ciddi hayati sonuçlar doğurabilir.

Ayrıca ne münasebet ya? Karşısındaki kadına bu konuda güvenmiyorsa yapması gereken şey korunmaktır, ona ilaç içirmek değil. Bir insanın böyle bir şeyi savunduğuna inanamıyorum gerçekten.

Valla istediğiniz yere aktarın, on sene geçmiş olayın üzerinden, muhattabı da ben değilim olayın. “Bazı insanlar için bu gerekli” dediğim için ceza alacak değilim. Bu benim kişisel düşüncem. Söz konusu kadın zarar görmemiş çünkü zarar görmeyeceği şekilde ayarlanmış durum belli ki. Siz bu kadar hassas olduğunuza göre olayın karşı tarafındaki kişileri savunuyorsunuz sanırım? Adli makamlara gidip “ben erkeklerden zorla hamile kalmaya itiraz etmiyorum, korunacağım diye söz verip korunmamaya itiraz etmiyorum, yuva yıkmaya itiraz etmiyorum, ama üyenin birinin anlattığı şeye itiraz ettim” deyin bakalım size ne yanıt verecekler? Biraz büyük resme bakmayı bilin. Şikayet etmişmiş. fail belli değil maktul belli değil, kendi halinde bir forum üyesinin yorumuyla uğraşıyorsunuz.

Ya yok öyle bir şey yok. Aşırı duyar kasıyosunuz da dediğiniz gibi değil. Kadın korunmayı reddedip ertesi gün hapı alacağını kendisi söylemiş anladınız mı? Öyle suç muç ihlal bilmem ne yok ortada. Ama sonradan hamile kalmak istediğini söylemiş ertesi sabah. Adam da bakmış ki kullanmayacak kendisi sabah kahvesine koymuş.

Bu arada hanımefendi, ağzınızda ilaç bekletmeyin. Bunu ertesi gün hapıyla değil majezik türevi bir ilaçla yapmış olsaydınız beyin kanaması bile geçirmiş olabilirdiniz.

Akıl tutulması böyle bir şey sanırım..
Ben oğlum 5 aylıkken ertesi gün hapı içmek zorunda kalmıştım. İçmeden önce doktoru arayıp sordum "3 gün bebeğe süt verme sağ ve dök" dendi. Öyle bir zehir..
Ki süre konusunda 3 gün diyen de var 1 hafta diyen de..
Normalde dikkatliyimdir ama kaza işte. Riske atamazdım ona rağmen sağdığım sütü lavaboya dökerken vicdanım sızlardı..

Siz benim mesajlarımı tümüyle okumadığınızdan bir de buraya yazayım. Kadın barlara takılan bir kadın, şu zengin adamlardan çocuk yapmak isteyenlerden. Taktiği de ertesi gün hapı alacağım diyerek iki üç gün rahat rahat takılıp sonra da hapı içmemek. Adam da bunu bildiğinden hapı kendisi alıyor, iki gün takılıyorlar ki adam kendini geri bile çekmeye çalışıyor üstelik. Neyse ertesi sabah adam hapı içip içmediğini soruyor (ilaca ulaşamayacakları bir yerdeler) kadın da buna güvenip ya istemiyorum ben yeaa’lı konuşuyor. Şimdi burada kandıran kim? Adam güvenmemekte haklı. Kadın ertesi gün hapını alacağına inandırdığına göre adam bunun zararlı olduğunu düşünür mü? Siz inanmak istemiyorsunuz ama ne kadar zararlı da olsa hala pek çok kadın bunu korunma yöntemi olarak kullanıyor. Adam da kahvesine koyuyor sonra bunlar iki hafta görüşmüyor, kız gelip hamileyim diyor. Erkek de olamazsın, sen hapı içme konusunda beni kandırdın, ben de kahvene koydum o sabah diyor. Kadın bir şey demiyor çünkü suçlu. Daha sonra hamile olmadığı anlaşılıyor zaten. İşin özeti bu. Ve bunu yapan çok kadın- erkek var. Kadınlar hamile kalmaya çalıştıkça erkekler de bu gibi şeyler yapıyor. Ben bunun doğruluğunu savunmuyorum, ama konu sahibi gibi kaypaklıkları görünce kandırılmak suretiyle alınmaktan vazgeçilen hapın bir şekilde verilmesini adil buldum anlattığım durumda. Sizin aklınıza hemen Nuri Alço gibi bir şey gelmiş belli ki. Tek taraflı düşünmemeniz için size başından sonuna bir kez daha anlattım. Tek noktaya takılıp kalmayınız.

Hamilelikten ziyade hastalık ihtimalini de düşünün. İlacı neden içmediğinizi anlamadım.

Tepki gösterince içki dediniz, kahveye dönüştü; insanlara yapıyor dediniz, tek bir kadına dönüştü.

Ne diyeyim, anlattığınız hikayedeki iki kişi birbirinden beter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…