- 16 Temmuz 2010
- 19.690
- 55.175
- 1.123
Müslüman olmakla ilgisi ne bunun? Tek gecelik ilişkilere karşı olmak duruşla alakalıdır. Tercih meselesi yani. Sadece inanç gerekmiyor karşı olmak için.Belki musluman degil ?
Evet ben hamile kalmayı cok istiyordum, özellikle o insandan.. değişik bir istek masumda değil hiç farkındayım, ama benimle alakalı bir durum.
"Allah ıslah etsin" kısmının alakası var Müslüman olmaklaMüslüman olmakla ilgisi ne bunun? Tek gecelik ilişkilere karşı olmak duruşla alakalıdır. Tercih meselesi yani. Sadece inanç gerekmiyor karşı olmak için.
Evet ben hamile kalmayı cok istiyordum, özellikle o insandan.. değişik bir istek masumda değil hiç farkındayım, ama benimle alakalı bir durum.
Daha mı açık yazsanızEvet ben hamile kalmayı cok istiyordum, özellikle o insandan.. değişik bir istek masumda değil hiç farkındayım, ama benimle alakalı bir durum.
Ben istiyorum.Madem gebelik istemiyorsunuz neden hapı yutmadınız?
Yazmış ya..Son adet tarihinizi bilmeden ne desek boş
Yok. tanıyorum ama sevgili değiliz.Daha mı açık yazsanız
Tanımadığım bir adam dememişmiydiniz?
tek doz cıktı kutudanbu tarz ilaclar 2 doz seklindedir genelde. korunmasiz her iliski gebelik riski tasir. ertesi gun hapi korunma yontemi degildir. prtalama 5 gun sonra kan tahlili yapin. ertesi gun hapini dogru kullanip gebe kalan pek cok insan var bu sitede.
Regline 15 gün mü varmışYazmış ya..
Alıntı yapsaydınız keşke."Allah ıslah etsin" kısmının alakası var Müslüman olmakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?