Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

Evet ben hamile kalmayı cok istiyordum, özellikle o insandan.. değişik bir istek masumda değil hiç farkındayım, ama benimle alakalı bir durum.

Kendi kendinize tek taraflı istiyordunuz? Adamın haberi var mı bundan? Ay ben şookk

60lira değil mi o haplar?
İnsan verdiği paraya acir yine yutar :))
Yürek mi yediniz de icmediniz?
Bu arada hastanelerde ücretsiz test yaptirabilirsin bir cinsel hastalığın var mı diye. Kan alıyorlar,3 saate sonuç çıkıyor.
Kendi hayatından bu kadar nefret etme, dikkat et derim ben^^

bu tarz ilaclar 2 doz seklindedir genelde. korunmasiz her iliski gebelik riski tasir. ertesi gun hapi korunma yontemi degildir. prtalama 5 gun sonra kan tahlili yapin. ertesi gun hapini dogru kullanip gebe kalan pek cok insan var bu sitede.

bu tarz ilaclar 2 doz seklindedir genelde. korunmasiz her iliski gebelik riski tasir. ertesi gun hapi korunma yontemi degildir. prtalama 5 gun sonra kan tahlili yapin. ertesi gun hapini dogru kullanip gebe kalan pek cok insan var bu sitede.
tek doz cıktı kutudan

Evet ben hamile kalmayı cok istiyordum, özellikle o insandan.. değişik bir istek masumda değil hiç farkındayım, ama benimle alakalı bir durum.

Yani adam sizinle güzellikle,aşık olarak evlenmediyse, hamilelik sebebiyle evlensin istiyorsunuz öyle mi

Adam sizden çocuk istiyor mu? Biraz daha açık olsanız? Adamın haberi var mı hapı içmediğinizden falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…