Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

Yok. tanıyorum ama sevgili değiliz.
Valla tam anlatsan daha iyi olacak sanki
22 yaşındasın alkollü ilişkiye girdin hamile kalmak istiyorsun
Peki yanlış anlama ama hamile kalırsan ne yapmayı planlıyorsun işin gücün var mı?ailen destek olur mu?adam sahip çıkar mı?

Adam sizden çocuk istiyor mu? Biraz daha açık olsanız? Adamın haberi var mı hapı içmediğinizden falan?
Hap al demedi, hic bisey söylemedi konuyla alakalı.
İşin komik tarafı ben istemiştim zaten o da kabul etmişti. İkimizde alkollüydük ama ertesi günü de bisey söylemedi. ben kendim yeltenmiştim.

Ne haddinize sizin böyle konuşmak, herkes kendi hayatındaki yanlışlara baksın başkasını kınamadan evvel.

Allah islah etsin kotu bi yorummu ?
Buna mi kizdiniz
Ben kinama amaciyla yazmadimki
Sadece sevgili bile olamadigim adamla iliskiye girdim yazmis bana ters geldi bu davranis bunu dile getirdim :)
Yanlis bir uslupte kullanmadim

Evlenmek icinmi neden ? Hamile kalsaniz dahi adamin sizi sizden olacak bir cocugu isteyeceginden eminmisiniz aldir diyebilir evlenmem diyebilir ortadan kaybolabilir ne yapacaksiniz? Hadi aile baski evlendiniz diyelim o evlilik yuruyecekmi
Bu adam evli degil insallah

Bu karşındaki 30 yaşındaki mi 36 yaşındaki mi?
Lütfen aklını başını topla.
Yanlış yoldasın, kendine büyük kötülükler ediyorsun.
Hamile kalsan ne olacak, karnındaki çocuğa iyi bir yuva, güzel bir hayat verebilecek misin?
Ne onun hakkına gir, ne kendi hayatını karart.

Konularınıza baktım, doktor olan adam mı bu?
Ertesi gün sormamış olması ilginç. Hatırlamıyor olabilir mi acaba?
Kusura bakmayın ama umarım hamile değilsinizdir. Size yazık olur.

Sevgili degilsiniz tani duygu yogunlugu karsılıklı değil. Hamile kaldınız ve evlendiniz diyelim hıc evlilik oturmadan hatta birbirinizi yakın tanımadan yaptıgınız bu evlılıge bir bebek ve can sorumluluğu sadece seni degil evlılıgıde en bastan sarsar. O kadar kolay mı sanıyorsun sen cocuk bakmayı?

Diyelim adam evlenmedi, doguracak mısın?

Buarada ben ertesi gune ragmen hamile kalmıs biriyim bu sebeble hamile oldugunu dusunuyorum

Sizi siz olarak istemeyen bir kisiyi gebe kalarak mi ikna edeceginizi dusunuyorsunuz?
Ayrıca cesaretinize hayran kaldım. Bir suru hastalik cesidi var. Ne kadar kolay boyle islere kalkisiyorsunuz pes.
Adetinize hala varsa ve lekelenmeniz olduysa muhtemelen hamile degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…