Yapılan bir hata ve gebelik şüphem

Geçmiş konularınıza baktım da biraz konularınız da ortalık karışmış sanki
Sizde konuyla ilgili yorup yaparsanız iyi olur

inşaallah hamile değilsindir ..
belki adamdan cinsel yolla bulaşan hastalıklardan birini kapmışsındır.

Benim arkadasmn iliskiden 6 gun sonra ckmisti zaten oldugunda direk beta hcg kan degerin yukselr dusuk deger ckmsti ama hamileydi iii hafta sonra yukselmisti hapida icmediysen hamile kalma ihtimalin var birde iki kere bosalmis dr git bence kan testi yap kesin sonuc

Kan testi için beklemen lazım gerekiyor diyorlar. En az ilişkiden sonra 15. günü beklemen lazım diyorlar.

Hap dil altinda emip atilarak etkisi gostermez, icmekle bile yuzde yuz gebeligi engellemez. Adet gecikmesinden sonra test yapin, varsayimlarla bu iş kesinlesmez

Sizi sevmeyen ama sevdiğiniz biriyle ilişki yaşadınız ve hamile kalmayı istiyorsunuz ama adamın bu konudaki tavrı tepkisiz sanırım?
Peki oldu da hamile kaldıysanız eğer ne yapmayı planlıyorsunuz?

Erken yumurtlama olduysa hamile olabilirsiniz. Bahsettiğiniz kahverengi kanama yerleşme kanaması gibi.
Konuyla ilgili zibilyon tane sorum var. Sorduğunuz şeye cevap verebilmek için 5 yorum değiştirdim.

Neden böyle bir macera?

Merhaba tahminimce adetin bitmis ve iki uc gun sonra birliktelik olmus. Zamani itibariyle gebelik mumkun. Ertesi gun agzina hap almissin icmemissin atmissin. Ilac kullanimi zaten olmamis. Ilaci cikar kafandan.
Adetine 2haftakalmis anladgm kadariyla ara kanama gibi bise bu yumurtlama kanamasi da olablr cnkuadetine 2 haftavar dahasuanda adetgormezsin . gebeysen bile bunu anlayamazsin. Ama yazdklarina istinaden konusuyorm bi rahtszlgn yoksa yuksekihtimal gebelik olcak. Ama o kanamanin adetle hicbir alakasi yk onu soylyeblrm.

iyi ama niye tanımıyorsun sevgilin bile değil, hapı aldın düşündün ama içmedin attın ? niye ? doğurup şantaj falan mı yapcan. Amaçsız görünüyosun burdan bakınca.

Bide konuyu farklı da acabilirdin bu kadar ayrıntı vermeden...Kısacası sen bizden ne istiyosun ?

Bizi de boşver, hamile olmayı istiyor musun ? istemiyor musun ?

Çocuk doğurmak ilgisini çekmiş bütün bunlar hep boşluktan

Eski konularinizi okudum.
Aile birliginiz yok. Sizin adiniza uzuldum.
Malesef iyi bir anne babaya sahip değilsiniz.
Ama yasadiginiz bu sanssizliklari, hamile kalarak dogacak cocuga da mi yasatmak istiyorsunuz?
Ne saniyorsunuz? Hamile kalinca adam size asik olacak, hemen evlenecek ve muhtesem bir evliliginiz mi olacak? Zorla guzellik olmaz. Babaniz gibi bırakıp gidecek, belki sizde anneniz gibi evladiniza karsi acimasiz olacaksiniz. 22 yasinda gencecik bir kadinsin, gururlu ol, dik dur, oku, kendini gelistir ve ayaklarin yere saglam bassin. Ileride seni seven biriyle evlenir, guzel bir yuva kurar mutlu olursun ve evlatlariniz olur, saglikli bireyler yetistirirsiniz.
Bunlari sizi incitmek icin yazmadim. Herkesin hayatta tutanacak bir dali olmayabiliyor malesef ama yok diye her seyi mahvetmeye gerek yok. Kendinize guzel bir hayat kurabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…