Şu an da alkollü müsünüz? Konuyu anlayamadım ben.
Hamile kalmak istiyor arkadaş o adamdan o yüzden yutmamışHapı neden yutmadınız hanımefendi bu kadar korkunuz varsa..
Merhaba tahminimce adetin bitmis ve iki uc gun sonra birliktelik olmus. Zamani itibariyle gebelik mumkun. Ertesi gun agzina hap almissin icmemissin atmissin. Ilac kullanimi zaten olmamis. Ilaci cikar kafandan.Merhaba arkadaslar.
Bundan 10 gün önce bir hata yaptım, alkollüyken sevgili bile olmadığım bir adamla ilişkiye girdim maalesef.
Ve o gece 2 defa icime bosaldı.
Sabah olduğunda ertesi gün hapı satın aldım, hapı ağzımda tuttum bir süre dilimin altındaydı, yutup yutmamak konusunda çok tereddüt ettim ama yaklasık 10 saniye hap ağzımda kaldı, sonuç olarak yutmaktan vazgeçip hapı attım çöpe.
ağzımda kalan acı tat yüzünden de su içtim üzerine.
Bu ay adetimin baslangıc tarihi 10 ekim
İlişkiye girdiğim tarih 19 ekim
Bugün: 25 ekim ve sabah koyu renkli bir kanamam oldu hala devam ediyor az az.
Bu yerleşme kanaması mıdır, yoksa ben ertesi gün hapını ağzımda bir süre tutup üzerine su içtiğim için ilaç etkisini yine de göstermiş midir sizce?
(ertesi gün hapları ara kanama yapabiliyor)
Çok stresliyim, bilgisi, deneyimi olanlar benimle paylaşabilir mi? İlacın ağzımda kalmıs olması bile etki göstermiş olabilir mi?
Çocuk doğurmak ilgisini çekmiş bütün bunlar hep boşluktaniyi ama niyetanımıyorsun sevgilin bile değil, hapı aldın düşündün ama içmedin attın ? niye ? doğurup şantaj falan mı yapcan. Amaçsız görünüyosun burdan bakınca.
Bide konuyu farklı da acabilirdin bu kadar ayrıntı vermeden...Kısacası sen bizden ne istiyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?