- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
birde iki lafından biri Allah razı olsun Allah razı olsun
bakalım senin bu yaptığından Allah razı olacakmı!!!!!!!!!!!!!
ya alsın o kocasıının turşusunu kursun
2 sene arkadaşça konuştuk diyor sonra birlikte olduk kocam son 1 yılda boşandı diyor sonra yuvayı ben yıkmadım diyor...
ya işte iş yerinde arkadaşlık olmamalı olamaz kim kızarsa kızsın yani...
aldatmayı ispatlayamadıgımız için
Bu ne demek? Aldatmayı ispatlayamadığımız için? Eşinin eski karısı kocası ile beraber seni de mi aldattı ki beraber ispatlamaya çalışıyorsunuz? Adamın boşanma davası sürerken ne ara ispatlayamadığımız diyebilecek kadar siz oluyorsunuz? Yazık...Annene yazık, sana verdiği emeklere yazık...
"Ben bir erkek olsam ne evliyken benimle ilişkiye giren kadına güvenir onu eş diye evime alır çocuğuma ana yapardım " bu nasıl bir cümledir siz kimi hangi zanın altına koydugunuz farkındamısınız evlenmeler kadar bosanmalarda dogaldır alllah yasatmasın fazla buyuk konusmayın derim ayrıca uslubunuza dikkat ederseniz sevinirim
öyle demeee,adamla öyle özdeşleşmiş ki..
ispatlayamadık diyor,nafaka ödüyoruz diyor..
aynı bedende can gibi olmuşlar
Acaba iskele babasının ve yeni gözdesinin zavallı yavruları yuvaya verme düşüncesinden annenin haberi var mı, bunu çok merak ediyorum. Ama konu sahibinin vereceği cevap da artık ne derece inandırıcı olur bilemiyorum. Köşeye sıkışınca "ama o da aldatmıştı" diye çirkinleşmeye başlamış, ki bariz yalan.
Benim buradan o çocuklara içim acıyor da, bebek bekleyen ve en azından annelik hormonları salgılanmaya başlayan bir kadının ve o çocukların öz babalarının hiç mi içi acımıyor, bunu anlayamıyorum. Herhalde "insanlık hormonu" diye bir şey de var bilmediğimiz, ve bu iki insanda mevcut değil. Onlar çok şahane tencere kapak olmuşlar da, çocuklar ne olacak onu düşünüyorum.
Düşünme arkadaşım, konu sahibi cevap veremeyince al sen bak o zaman diyor çıkıyor işin içinden. Zaten bu çocukları konu sahibi dışında konuyu okuyan herkes düşünüyor. Bence araba kullanmak için ehliyet sınavı gibi anne baba olmak için de bir sınav yapılmalı, doğurmakla anne olunmuyor derler ya, hamile kalmakda her kadında annelik duygusu yaratmıyor demek ki.
başka topiktede gitmiş kaynanam benı darp etti davalığız evimden çıktım kiraya gittim diyor...
bize geliyor annemin yanındayım kiralık ev bakıyoruz diyor...
böyle atıp tutan kadın eski eşin namusuna dil uzatıyor...inanalım mı şimdi?
birisi bambaşka topikte ne yaptın çocukları verdin mi yuvaya diye soruyor, kadın yüzsüz yüzsüz vermedim ne oldu niye sordun diyor yüzlü çıkıyor...
Acaba iskele babasının ve yeni gözdesinin zavallı yavruları yuvaya verme düşüncesinden annenin haberi var mı, bunu çok merak ediyorum. Ama konu sahibinin vereceği cevap da artık ne derece inandırıcı olur bilemiyorum. Köşeye sıkışınca "ama o da aldatmıştı" diye çirkinleşmeye başlamış, ki bariz yalan.
Benim buradan o çocuklara içim acıyor da, bebek bekleyen ve en azından annelik hormonları salgılanmaya başlayan bir kadının ve o çocukların öz babalarının hiç mi içi acımıyor, bunu anlayamıyorum. Herhalde "insanlık hormonu" diye bir şey de var bilmediğimiz, ve bu iki insanda mevcut değil. Onlar çok şahane tencere kapak olmuşlar da, çocuklar ne olacak onu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?