yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım

Mantiga bak hala sinirliyim

cocuklara anne ve kayinvalide bakamazsa

yuvaya verilecekler

o baba SAMBABASIMI
ISKELE BABASIMI

sizin gibi vicdansizin gaziyla sokaktada birakir

Allah islah etsin

birde iki lafından biri Allah razı olsun Allah razı olsun
bakalım senin bu yaptığından Allah razı olacakmı!!!!!!!!!!!!!

aslına bu tür insanların topuna dinamit döşeyip patlatacaksın yok olacaklar tamamen YOK OLACAKLAR!!!!!!!!
Klavyemi kıracağım sinirden,birde hamileymiş yazık doguracagın cocuga.
zaten aldıracagım diyen bir kadında merhamet beklemek anlamsız olur!!!
konuşmakda boşuna artık!!!

ya alsın o kocasıının turşusunu kursun

2 sene arkadaşça konuştuk diyor sonra birlikte olduk kocam son 1 yılda boşandı diyor sonra yuvayı ben yıkmadım diyor...

ya işte iş yerinde arkadaşlık olmamalı olamaz kim kızarsa kızsın yani...

birde iki lafından biri Allah razı olsun Allah razı olsun
bakalım senin bu yaptığından Allah razı olacakmı!!!!!!!!!!!!!

seninde başına gelirse diyor birde ya nıye gelsin benim başıma ben evli adamları teselli edip arkadaşça konuşmalara girmiyorum ne işim olur benim evli adamla

sizde kadınsınız diyor evet biz kadınız orası kesin...

yok canım niyet önemli..herifin dibine dibine girmeseymiş..o kadarda dizdize olunmaz

aldatmayı ispatlayamadıgımız için

Bu ne demek? Aldatmayı ispatlayamadığımız için? Eşinin eski karısı kocası ile beraber seni de mi aldattı ki beraber ispatlamaya çalışıyorsunuz? Adamın boşanma davası sürerken ne ara ispatlayamadığımız diyebilecek kadar siz oluyorsunuz? Yazık...Annene yazık, sana verdiği emeklere yazık...

öyle demeee,adamla öyle özdeşleşmiş ki..
ispatlayamadık diyor,nafaka ödüyoruz diyor..
aynı bedende can gibi olmuşlar

evlenmeler kadar boşanmalar değil, senin gibi evli adamları arkadaşça teselli ederek insanları BOŞATMALAR doğaldır

o kadının iffetsizliğini değil karı koca tencere kapak uyumunuzu ispat etmişsiniz üzülme.

kendi çocuğuna aşk evliliğinizi anlatırsın artık...

babası da der ki senin annen bir melekti yavrum!

çocukların annesinin bi sevgilisi olsa, bu kadının kocasından önce evlenirdi..
neden boşanma süreci o kadar uzun sürmüş acaba?..
kadın kocasını istemiyorsa idi ,3-4 yıl sürmezdi..
kadın diretti allah bilir, uzattı davayı garibim, adamdan bi halt olur diye ümidettiyse..

görünen köy kılavuz istemiyor işte..

öyle demeee,adamla öyle özdeşleşmiş ki..
ispatlayamadık diyor,nafaka ödüyoruz diyor..
aynı bedende can gibi olmuşlar

Doğru haklısın, aynı bedebde can gibi olmuşlar

NE bileyim anlayamadım ben böyle bir durumda aynı bedende can gibi olamam, olursam zaten ilk başta annem beni ikiye ayırır hem de bacaklarımdan, 38 yaşında olmama rağmen.

Acaba iskele babasının ve yeni gözdesinin zavallı yavruları yuvaya verme düşüncesinden annenin haberi var mı, bunu çok merak ediyorum. Ama konu sahibinin vereceği cevap da artık ne derece inandırıcı olur bilemiyorum. Köşeye sıkışınca "ama o da aldatmıştı" diye çirkinleşmeye başlamış, ki bariz yalan.

Benim buradan o çocuklara içim acıyor da, bebek bekleyen ve en azından annelik hormonları salgılanmaya başlayan bir kadının ve o çocukların öz babalarının hiç mi içi acımıyor, bunu anlayamıyorum. Herhalde "insanlık hormonu" diye bir şey de var bilmediğimiz, ve bu iki insanda mevcut değil. Onlar çok şahane tencere kapak olmuşlar da, çocuklar ne olacak onu düşünüyorum.

Son düzenleme:

Düşünme arkadaşım, konu sahibi cevap veremeyince al sen bak o zaman diyor çıkıyor işin içinden. Zaten bu çocukları konu sahibi dışında konuyu okuyan herkes düşünüyor. Bence araba kullanmak için ehliyet sınavı gibi anne baba olmak için de bir sınav yapılmalı, doğurmakla anne olunmuyor derler ya, hamile kalmakda her kadında annelik duygusu yaratmıyor demek ki.

Çok uzun zamandır bu sayfaların okuyucusu, bir süredir de üyesiyim. Sanırım en içimi dağlayan konu bu çocukların durumu olmuştur. Yemin ederim asabım bozuldu vicdansızlık ve pişkinlik karşısında. Söylenecek çok şey var da, işte insan olan zaten anlıyor, gerisine de ne desek boş...

Ve dediğinizde o kadar haklısınız ki.. Mesela benim babam iskele babalığı konusunda bu beyle bayrak yarıştırabilir. Benim gözümde baba figüründen ziyade yasal sperm bağışçısı gibi bir şey. Benim ailem ben 3.5 yaşlarımdayken dağıldığında, ben şanslıydım annemin mesleği vardı. Buna rağmen annem yeni hayatımızı düzene koyana kadar bir süre anneannemlerde kaldım, annem tek başına bir hayat kurdu, ve öyle yaşadık. Belki bu konudaki anne de benzer bir çaba gösteriyor, ya da benzerini yaşadığım için böyle düşünmeye eğilimim var, ama zannetmiyorum ki bir anne iki yavrusunu böyle iki vicdansızın insafına terk etsin. Mutlaka bir planı vardır, dolayısıyla biraz zamana da ihtiyacı vardır, ama bu tarafta yapılan planlar ne kadar acı...

Konu sahibinin samimiyetsizliği ve zerre kadar inandırıcılığı kalmadığı için "olayın aslı şudur, annesinin durumu şudur" gibi söylemleri olsa da inanılmaz artık. Tek yapabileceğimiz o üç çocuk için Allah'tan hayırlısını dilemek herhalde. Ben aileye yeni katılacak bebeğe de aynı şekilde üzülüyorum, çünkü baba aynı baba, ana desen daha beter bir soru işareti...

Hani bazı gebeliklerde çok erken düşükler olur, doktorlar, "anomalisi varmış, zaten düşmese yine de yaşamazdı" gibisinden izah eder ya. Keşke bu sağlıklı nesiller için gerçekleşen bu doğal eleme işlemi sürecin daha başlarında gerçekleşse de ebeveyn olma bilincinden bihaber olanlar çocuk sahibi olamasalar diye düşünürüm bazen. Ama bu anne müsvetteleri matruşka bebek gibi çocukları sırayla doğurup kendi hallerine bırakır, sonra da anne olmak için maddi manevi uygun zemini hazırlayamaya çalışan sana gelir "ay sen neden çocuk yapmıyorsun, dünyanın en güzel duygusu, sen doğur, Allah rızkını verir" diye boş boş konuşurlar.

Son düzenleme:
Allah hiç kimseyi vicdandan ve merhametten yoksun bırakmasın...dilerim yaptıklarınız bir gün ayağınıza dolanmaz

ne demiş Mevlana: edilen ahlar gün gelir tutar

başlık yaptıklarımın cezasını çekmekten korktum olsaymış daha iyiymiş. evli, çocuklu erkekle arkadaşça görüşmüş. valla mı la?

bizde yedik. adamın burnuna girdm yuvasını dağıttım demiyo da arkadaşça diyo

başka topiktede gitmiş kaynanam benı darp etti davalığız evimden çıktım kiraya gittim diyor...

bize geliyor annemin yanındayım kiralık ev bakıyoruz diyor...

böyle atıp tutan kadın eski eşin namusuna dil uzatıyor...inanalım mı şimdi?

birisi bambaşka topikte ne yaptın çocukları verdin mi yuvaya diye soruyor, kadın yüzsüz yüzsüz vermedim ne oldu niye sordun diyor yüzlü çıkıyor...

yüzü olsa zaten iki çocuklu evli bir erkekle olmazdı ayrıydı diyor ama bence yuvayı yıktıı

bi sebep göstermek gerek, nasılsa ne çocukların annesini tanıyoruz, ne konu sahibini..
o da aldatmıştı diyerek kendini temize çıkarıcak, biz de inanıcaz ya,çark edicez..
yaaa demek öyleydi hee.. e o zaman sen yerden göğe haklısın diyeceğiz sandı..

k.valide baştan bunu istememiş,yok açık ,yok aynı taraflı değil mişmiş...masallarını yemedik..
madem ilk gelin oğlunu aldatmış,kadın hiç bakmazdı açık mı tesettürlü mü diye?
sadece ahlak yönünden sağlamlık arardı..onu denedik bi de bu olsun derdi..
kadın aldatmış olsa kaynanasıyla aynı çatı altına girme cüretini gösteremezdi,
demek kadın kendinden çok emin, gelebilme yüzü var..
aldatılma sevgili olayını iddia ettikleri gibi ispat edememişler,demek iftira..

6 yaşındaki çocuk altına kaçırmış,hanımefendi hastalığını bahane ederek değiştirmeye fırsatı olmadığını söylüyor,
kendiyle bile uğraşamadığını iddia ediyor..inandık mı?
gerçek anne yerde sürünse ,evladına bir kase çorba yedirir,bir pijama giydirir..

valla kaynanayla görümcenin bi bildiği var ki ,darp etme noktasına kadar gelmişler..

konu sahibi bilmiyor ki, buradaki cümlelerin kuruluş şeklinden yalan mı gerçek mi anlıyoruz..
ben işime geldiği gibi söyliyeyim, ister inansınlaaaar ister inanmasınlar ,
ısrar ederlerse inkar ederim diye düşünmüş ...

ama öyle olmuyor işte..
takke düştü kel göründü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…