siz hiç evladının üstüne yürüyen vurmak için yürüyen bir baba ana gördunuz mu bunu benim eşime benim gözümün önünde yaptılar bu insanlrlamı konusulmasından bahsediyrsunuz sizce ne kadar mantıklı ?
benim anlatamadıgım konu su ben cocuklara karsı deglm cocukların anne ve baannesinden sora benm hanemde yasanan huzursuzluga karısyım neyse ya daha fazla konusmak istemiyrm yeterince sıkkınım herkese tesekkürler arkadaslar daha fazla yorum yapmıcam ve konumu burda kapatıyrm
siz hiç evladının üstüne yürüyen vurmak için yürüyen bir baba ana gördunuz mu bunu benim eşime benim gözümün önünde yaptılar bu insanlrlamı konusulmasından bahsediyrsunuz sizce ne kadar mantıklı ?
Anneye verseniz çocukları kadın kesinlikle istemiyor mu?
hayır istemiyor kendi ailesi sen cocuklamı evlendin cocuksuz evlendin demiş bu nedenle istemiyrmsu
hayır istemiyor kendi ailesi sen cocuklamı evlendin cocuksuz evlendin demiş bu nedenle istemiyrmsu
o huzursuzluğu vakti zamanında sende başkalarına vermiştin.
babasının evine gitmemiş ki kadın ,ayrı kirada yaşıyor..bu işte başka bir iş var..
babasının evinde yaşasa, baba desin çocuklarına bakamam diye?ayrı kirada yaşayan insana bunlar denilmez..
babasının evine gitmemiş ki kadın ,ayrı kirada yaşıyor..bu işte başka bir iş var..
babasının evinde yaşasa, baba desin çocuklarına bakamam diye?ayrı kirada yaşayan insana bunlar denilmez..
kadın gitmedi ailesi kadına geldi.
,sizi yargılamim diorum ,çözüm bulalım diyorum,olan olmuş diyorum ama bu cümleden sonra da kendimi tutamıyorum.
siz anneyle yavrularını bariz birbirlerinden ayırmışsınız işte. ailesi istemiyo çocukları,kadının parası yok,belki işi yok,gerçi var demiştiniz ilk başta o yüzden almıyo çocukları da dediniz ama doğru değilmiş işte.o anne ne haldedir yaa,keşke asıl o kadın burda olsa onun derdine çare arasak hepberaber...nasrıl maddiyatını düzeltip,kendine ev kurup,çocuklarını yanına alabileceğini konuşsak onunla...
ben birseyi merak ediyorum size az once gayet mantikli uzun bir oneri yazdim.. siz onerileri dikkate almayip direk herseyi tersliyorsunuz begenmiyorsunuz.. amaciniz 'oh kadin iyi yapmissin ver cocuklari da yurda otur mis gobo kocanla yasa' ogudunu-destegini akmak mi? eger verdiginiz bir karar varsa zaten insanciklari burada harap etmeyin konunuzu kapatin gidin. hayir coluga cocuga yazik bize de yazik be guzelim...
anasi babasi tu kaka tamam, o zaman oneriyi alabilecegin yerinden al kocanla eski esinle otur konus.. cikar yol bul.. ama amacin zaten vermis oldugun karar icin vicdanini rahatlatmak ve kendine destek aramaksa burada bulamazsin.
Allah korusun benim esim onceden evlenmis colugu cocugu olan adam olsa ben gebersem askimdan 'he' demezdim. ben hayatta paylasamam ne sevgimi ne kocami ne kocamin babaligini..
demekki kaldiracagini dusundun ki bu yukun altina girdin.. demekki olacagini dusundun ki bir de cocuk yaptin...
insanlarin kendilerini tanimalari cok onemli bak ben ne diyorum gebersem ben bu yukun altina girmem ben kiskanc kadinim ne kocami ne sevgisini ne olgisini ne maddiyatini hicbiseyini hickimseyle paylasamam.
sen de kendini tanisaydin ben bu tasin altina elimi hiiic sokmayayim derdin.
madem gucun vardi, madem tum bunlarla bas edebilecek bi kadinsin guclu ol, guclu kal yapman gerekenleri yap, yapmaman gerekenleri yapma.
adam yerden bitme mantar da degil hayatina ilk giren kadin da sen degilsin.. evlenmis bosanmis (ki bosanma asamasinda belki de barisabilecek geri donusu olabilecek bir durumlari vardiysa da bunu engellemis kisisin oyle ya da boyle egri oturalim dogru konusalim)..
yazinin basinda soracagim sey ise su: sen bilerek ve isteyerrek mi hamile kaldin? rica edyorum yadiklarima ofkelenmeden sakince aklinla acik yurekliliginle cevap verebilir misin?
ben kimsenin yuvasını yıkmadım sanırım anlatamıyrm o adam ben olsamda bosanacaktı olmasamda kimseye kötü kadın muamelesi yapmayın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?