o kucuk cocuk babaannesinin evindeykenmi altina isedi?
sizin evinizde uyurken altina yapti dolayisiyla sizin temizlemeniz gerek
hamilesiniz hassassiniz darp edilmissiniz bunlar basit seyler degil
anlayabilirim ama
biraz daha merhametli ve ayni anda soguk kanli dusunun
siz iki cocugunun oldugunu bilerek evlenmissiniz
babanneleri bakar diye umid ederken birde sizin sorumlulugunuzda olacagini
tahmin edecektiniz
o cocuklar yuvada kimsesizler yada aciz ailelerin cocuklari gibi dururken
siz mutlu mesut yasayamazsiniz
yuvada buyudunuzmu yasadinizmiki "yuva en iyisi onlar icin" diyorsunuz?
yuvada yasayan cocuklar kimsesiz, aile ici siddet gormus yada bakmak icin durumu el vermeyenlerin cocuklari
sizin uvey cocuklariniz bu durumda degiller!
Allah korusun yarin bir gun sizin basiniza bir sey gelse esiniz baskasiyla evlense
sirf dara dusmemek adina yuvaya vermesini istermiydiniz cocugunuzun?
umarim bir cikar yol bulursunuz
belliki bu yuvayı sen yıkmışsın
eşinede sanada yazıklar olsun evet güven bakalım eşine sabah birgün senide başkasıyla aldatsın
senin çocugunud ao kadının lafıyla yuvaya bırakmayı düşünsün bakalım nasıl dayanacaksın allah korkusu kalmamış
güvendiğin daglara kar yagdıgında görürsün çöteki kadında güvenmiş ve bu adamdan 2 çocuk yapmış şimdi arada senin gibi biri yüzünden reziller
kendi çocugunu yuvaya vermeyi düşüneen adam yarında başkasıyla gönül eyler senin çocgu vermek ister hayat bu devran döner sıra sanada gelir
bakalım ozaman vicdanın bukadar gaddar olabilecek mi
sen 2 çocuklu adamla beraberken düşünecektin o çocukları göze alıp yıkacaktın yuvalarını
şimdi çıkmış bide yardım istiyorsun
asıl o çocuklara yazık sen huzurunu bozma o çocuklar yuvada büyür işte böyle bbalar ve sizin gibiler varken çokkkkkk yuvalar yıkılmaya mahkum malesefff allahın adaletinden korkun o çocukları yuvaya atarsanız
benim basıma birsey gelirse ben de benm ailemde benim arkamda durur cok sukur.
o sabah cocgun biri altına işemiş neden temizlemedn diye kavga etti benimle bende ben cocuk istemedm onların velayetini sen istedn biz öle aldık ben hastayım kendime bakamıyrm dedm bende cevap verince daha kudurdular hamile oldugumu biliyorlardı ve özellikle yaptılar diye düşünüyrm canm
konu sahiibi arazi valla kadın dayanamadı.
haklısın ama şöyle bir şey var
bunlar o kadının şartlarını yerine getirdiler mi? yok o kadına nafaka ödendiğini de hiç sanmıyorum
konu sahibi eşi ve eski eş bir araya gelirler bu işin oluru nedir bizim aramızdaki ilişki yüzünden bu çocuklar helak oluyor
sen bu çocuklara bakmak istiyormusun eğer istiyorsan biz sana her türlü maddi manevi yardımı yapıcaz deseler anlarız konu sahibinin üstüne gitmeyiz..
konu sahibi eski eşin evine gelmiş kurulmuş
sonra da eski eş mahalleden ev tutunca diyor ki gelmiş burnumun dibinde ev tutmuş diyor sen git başka semte yahu allah aşkına bu nasıl mantık yaa
göz var nizam var...
ha kiraya çıkıp başka eve gitmek de istemiyor...ama eski eş kirada otursun geçimi sağlamak için işe de girsin...
sonra bu nasıl anne çocuğa bakmıyor hıı oldu canım oldu.
kadın da şart koşmuş koşamaz mı hem koca elinden alınsın hem sokağa atılsın hem de iki çocuk...
eski eşte yeni karısıyla mutlu mesut yaşasın süper...
hayır arazi degilm iş saaatim doldugu için cıkmak durumunda kaldım.
hayır arazi degilm iş saaatim doldugu için cıkmak durumunda kaldım.
karısının kirası ve cocuklar bizde kaldıgı halde cocuk nafakası eşe veriliyor her ay düzenli olarak..
karısının kirası ve cocuklar bizde kaldıgı halde cocuk nafakası eşe veriliyor her ay düzenli olarak..
Ben nedense sizden hiç pozitif elektrik alamadım.İnsan değil kocasının çocuğu hiç tanımadığı, altını ıslatmış bir çocuk görse temiz çamaşır giydirir ona.Kim bilir neler dediniz neler yaptınız da burada sadece görümcem kaynanam kapıma kavgaya geldi diyorsunuz.Allah asıl fettan kadınlardan korusun hepimizi.
nafaka miktarı nedir acaba?
teşekkürler allah versin anlarsınız.
her bir cocuk için 150 iki cocuk 300 ve ev kirası 350
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?