yapılanın yanlarına kalmasından korkmaktayım

tekrar soruyorum 4 senedir tanıdığın ve 1 sene önce boşanmış eşinle nasıl evlendin?ne şartlarda evlendin?

hiç kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmesin,ki ne yaşattığını iyi anlasın!!! işte bu cümleye kesinlikle bende katılıorum eger ben bu durumda haksızsam ve vebal aldıysam bana yasatmadan öldürmesin..degilsemde yasatanlara...

ya işte kk daki bazı bayanların bu huyundan nefret ediyorum!!!!
bi konu açılıyo herkes konu sahibi haklı ya da haksız hemen saldırı moduna geçiyor!!!
yahu noluyor durun yavaşlayın!!!!hatta birisi elin kolun titresin gibi bedduada bulunmuş !!!!ayıp oluyor ama..sonuçta karşınızdaki de hamile bi bayan..TAMAM DÜŞÜNCELERİNE KİMSE KATILMAK ZORUNDA DEĞİL OLUMLU YORUM DA YAPIN DEMİYORUM !AMA SAYGI ÇERÇEVESİNİ DE UNUTMAYIN!!!!
Ben bişeye takıldım ;konu sahibi 4 snedir tanıyorum demiş 4 senedir birlikteyim dememiş.boşanalı 1 sne oldu boşanmanın son aşamasında birlikte olmaya başladık demiş....yani herşey bitmiş ipler kopmuş o zaman birlikte olmaya başlamışsa bence yuva yıkan değildir..ama gerçekten daha eşiyle ipleri koparmamışken birlikte olmaya başlamışsa işte o Allah kendisine de aynısını verir emin olsun..
ya lütfen herşeyi düşünerek yoırum yapın..tamam ben de yuvaya verilmesinden yana değilim kesinlikle!!!en çok da baba suçlu burada!!!!!
ama karşınızdaki de belli ki cahil yaşı küçük birisi gözü korkmuş olabilir..belki de dediği gibi baştan kayınvalidesi çocukalra ben bakarım diye anlaştı sonra yan çizdi olabilir.ama eninde sonunda 2 çocuğu biliyordun sen de..ve lütfen gözün korkmasın sevgili konu sahibi...burada yapılan saygı çerçevesini aşan yorumlara da aldırma derim inşallah kendi çocuğunu da düşünerek en doğru kararı vereceksin sen...sen de bir anne sayılırsın artık bi can da senin karnın da..tıpkı o masum günahsız çocuklar gibi..çocukların babası senin sözünü dinleyen birisi belli ki lütfen onun aklından yuva düşüncesini sil ve beraber onları kurtarın..ki senin de yavrucuğun gün gelip yuvaya düşmesin diye....

Son düzenleme:
her bir cocuk için 150 iki cocuk 300 ve ev kirası 350

Ve bu miktar size fazla geliyor öyle mi?
Diyorsunuz ki bu parayla yetinsinler,bize dokunmasınlar.
İlk eşe kızıyorsunuz,bizim mahalleden ev tuttu diye.
Sizin mahalledekinden başka daha uygun kiralık bir ev bulamamış olamaz mı?
Belki yakın olursam çocuklarımı da daha sık görürüm diye düşündü.
Çook uzakta olmasını isterdiniz ama nerede acaba.Kirası 600-700 tl olan bir
mahallede mi?

arkadaşım üstü kapalı geçme de, konuyu izah et bari..

her bir cocuk için 150 iki cocuk 300 ve ev kirası 350

bayağı büyük bi paraymış,çok kızdım bak çocukların annesine aylık 300 tl para alıyor ,hala niye çalışıyor anlamadım.bu parayla yiyip,içip geziyordur şimdi.side haklısınız halbuki bu para hem çocuklara hem kendine yeter.alsın çocukları yanına

3 kere soruyorum eşinle ne şartlarda evlendin?

bu yuvanın yıkılmasında ufacıkta olsa payın var mı?

artık görmezden gelme ve açıkla lütfen.

tekrar soruyorum 4 senedir tanıdığın ve 1 sene önce boşanmış eşinle nasıl evlendin?ne şartlarda evlendin?

Şu soruya bir cevap verin artık lütfen.
Bakın eğer haklıysanız da haksız konuma düşüyorsunuz.
Ya görmüyorsunuz ya es geçiyorsunuz.

bu 2 evli erkeklerin işi zor 650 lira nafaka verir evdekide ister ac gözluyse vayy haline ek iş yapması lazım. o yuzden 2. evlilik zenginlere mahsus. ki hepsine yetebilsin böle ona 2 verdin bana1 veridn kavgası olmasın

Bak canım bu konu birçoğumuzu sinirlendirdi,
neden biliyormusun?
Burda eşinin evliliğini senin bitirdiğin düşünüldü,ve sen sessiz kalıyorsun.
Burda büyük bir çoğunluğumuz anneyiz ve hepimiz sadece kendi çocuklarımıza değil sokak çocuklarına bile kıyamıyoruz.
Ve sana bu çocuklara nasıl kıyıp yuva ya vericeksin diyoruz.sen bize çocukların yaramazlıklarını anlatıyorsun.
çocuk onlarr.................tabiiki yaramazlık yapıcaklar...kendi çocuğun için biraz vicdan istiyorsun ya kayınvalidenlerden,
bizde o çocuklar için biraz vicdan istiyoruz senden........

biz iki kişi karı koca asgari ücrete calısıyzr ve bir maası veriyrz yinede yetmiyrsa kusura bakmasın kimse..

bunları yazan bir kadın bence çok masumane bir şekilde evlenmiş olamaz....

neyse senin vicdanına bıraktık vebal almaktan yeterince korkuyorsun zaten..

bu saatten sonra da o çocukları yuvaya vermeyeceğini düşünüyorum...

paşa paşa bakacaksınız o çocuklara evlenirken iyiydi...

evliliğide şaibeli ya neyse...

velayet babadaysa anne ne için çocuk nafakası alıyor?
mümkün mü böyle bir şey?

Son düzenleme:
Bırakın hanımlar yaaa sonra üstüme saldırdınız moduna girecek kadın..

Soruya cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorsa ya senaryo yazıyordur ya da işine gelmiyordur..

tamam senin tarafından bakalım olaya,hamilesin üstine üstük 2 yaramaz çocuk bakmakta zorlanıyor olabilirsin,ama bunu baştan biliyordun zaten o çocuklar ağaç kovuğundan çıkmadı sonuçta babası bakmakla yükümlü ömür boyu..çocukları istemiyorsan çare yuva olmamalı ,eğer ben senin yerinde olsam hiç düşünmeden evi çocukların üstüne yapar anneleriyle beraber oturmalarını sağlardım,en azından bu şekilde vicdanım rahat ederdi..mal mülk 2 küçük çocuğun huzurundan daha önemli olmamalı..eşinede hayret ediyorum ya nasıl bir baba nasıl bir vicdan birde bu adamdan çocuk yapıyorsun iyi güveniyorsun yarın birgün senin çocugununda başına gelmeyeceği ne malum..yapma lütfen eşin olacak insafsız adam madem sana bırakmış kararı cevabın yuva olmasın başka çare bul bulmak zorundasın..

Bırakın hanımlar yaaa sonra üstüme saldırdınız moduna girecek kadın..

Soruya cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorsa ya senaryo yazıyordur ya da işine gelmiyordur..

iyi de arkadaşım kadın yazmış iş saatindeyim fazla duramıcam çıkıcam diye....vallahi anlamıyorum bu kk hanımlarını bazen!!!!!

Son düzenleme:
ne olursa olsun yuva ne demek ya...vicdanı olan hiçbir kadın o yaştaki bebekleri yuvaya veremez.can bunlar can ...gece başınızı yastığa koyduğunuzda,kendi bebeğiniz doğduğunda hiç mi onlar aklınıza gelip vicdanınız sızlamayacak.karnınızı doyururken düşünmeyeceksiniz açmı toklar mı dıye...ben şuan hamileyim 2 köpeğim var 1 kedim var insanlar tepkı gösteriyor evden at başkasına ver diye nasıl yaparım bunu o canlara yapamam asla vıcdanım el vermez atamam ki siz nasıl o 2 bebeye kıyarsınız.ne kadar arsız olsalarda,yaramazlık yapsalarda onları eğittiğinizde sabırla davranıp yol gösterdiğinizde zaten düzelirler.çok küçükler ne verirseniz onu alırlar.benı sizin evliliğiniz yada kayınvalidenizle olan sorununuz etkılemedı sorun sizin ve onların arasında ama o bebeklere yazık etmeyin can bunlar can insanlar evde baktıkları köpeklere ve kedılere kıyamazken nasıl onlara kıyarsınız.allahtan korkun biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…