her bir cocuk için 150 iki cocuk 300 ve ev kirası 350
hiç kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmesin,ki ne yaşattığını iyi anlasın!!!
sen ki evli bir adamın yuvasını yık.2 çocuğa bu acıyı yaşat.
ve utanmadan dert yan!!
sana darp uygulayan o kayınvalide sana zamanında OĞLUMUN PEŞİNİ BIRAK demiş,
anlamamışsın.kayınvalidenin yaptığı yanlış ama o yanlışı sen başlatmışsın!!!
akşam yatağa yatınca vicdanınız ne durumda merak ettim.böyle bir vebali kaldırabiliyormusun?
üstelik eşin olacak adamada sadece yazık diyebiliyorum!!!ve seni bu adamın ne olduğunu bile bile
ondan çocuk yapma cesaretinden ötürü kutluyorum..
umarım hayat size yaşamanız gereken sarsıntıyı bir an önce yaşatır ve ben ne yaptım,ben ne yapıyorum dersiniz.
ve şimdi hayat sana güzel olsun diye o yavruları yuvaya vermek için uğraşıp,
annelerine b*k atıyorsun yazıklar olsun...
650 tl ile türkiye şartlarında 2 çocuk ve kira mümkün mü?
kadın mecburiyetten çocukları babaya bırakmış..
hiç kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmesin,ki ne yaşattığını iyi anlasın!!! işte bu cümleye kesinlikle bende katılıorum eger ben bu durumda haksızsam ve vebal aldıysam bana yasatmadan öldürmesin..degilsemde yasatanlara...
biz iki kişi karı koca asgari ücrete calısıyzr ve bir maası veriyrz yinede yetmiyrsa kusura bakmasın kimse..
tekrar soruyorum 4 senedir tanıdığın ve 1 sene önce boşanmış eşinle nasıl evlendin?ne şartlarda evlendin?
Aaa evet, 650 lira ile bu devirde çalışmadan iki çocuğa bakılır, üzerine bir de yazlık tutulur değil mi? Eğitim nafakası da ödenmiyor anladığım kadarıyla. Yani anneleri çocukları kreşe vermek istese kreş parasını o 650 liradan ödemek zorunda. Ancak bugün en kötü kreşin bile aylığı 500 lira, kaldı mı çocuklardan biri yine sokakta?
hiç kimse yaşattıklarını yaşamadan ölmesin,ki ne yaşattığını iyi anlasın!!! işte bu cümleye kesinlikle bende katılıorum eger ben bu durumda haksızsam ve vebal aldıysam bana yasatmadan öldürmesin..degilsemde yasatanlara...
biz iki kişi karı koca asgari ücrete calısıyzr ve bir maası veriyrz yinede yetmiyrsa kusura bakmasın kimse..
Bırakın hanımlar yaaa sonra üstüme saldırdınız moduna girecek kadın..
Soruya cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyorsa ya senaryo yazıyordur ya da işine gelmiyordur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?