Önerebileceğiniz videolar filmler var mı.Madem boşanma yok (çok şükür) nasıl daha iyi olabiliriz diye Kitaplar okuyun videolar izleyin. Ama lütfen feminist olmasın bu kitap ve videolar. Kurtarın yuvanızı ya
Daha bugün izlediğim bir video da kötü huylu karısına sabreden kocaya Hz Eyüp sevabı kötü huylu kocasına sabreden kadına Firavun’un karısı Asiye’nin sevabı verilir deniyordu. Yapabilirsiniz
Maalesef yok. Yalnız ben tv de Zafer Akıncıyı dinlemeyi çok severdim. Evlilik üzerine olan videolarına bi bakın istersiniz. Kitapta araştırın.Önerebileceğiniz videolar filmler var mı.
İnanamıyorum, hep sizin zihniyetinizdeki insanlar yüzünden çoğu çocuk mutsuz evliliklerin kurbanı oluyor! Ne kadar travmatik bir şey bu biliyor musunuz? Evlenmek ne kadar normal bir şeyse boşanmakta o kadar normal. Çıkarın şu at gözlüklerinizi artık! Konu sahibi size gelince ; emin olun iyi bir pedagog eşliğinde çocuğunuz bu boşanma sürecini rahat bir şekilde atlatabilecektir.Madem boşanma yok (çok şükür) nasıl daha iyi olabiliriz diye Kitaplar okuyun videolar izleyin. Ama lütfen feminist olmasın bu kitap ve videolar. Kurtarın yuvanızı ya
Daha bugün izlediğim bir video da kötü huylu karısına sabreden kocaya Hz Eyüp sevabı kötü huylu kocasına sabreden kadına Firavun’un karısı Asiye’nin sevabı verilir deniyordu. Yapabilirsiniz
Ben mutsuz evliliğini devam ettir demiyorum evliliğini düzeltebileceğini söylüyorum. Bence sorun bizim zihniyette değil saçma sapan akımların kurbanı olan sizde. Biraz üzerimizde oynanan oyunların farkında olun lütfen. Ben bunları yenebileceğini söylüyorum. En azından denemeliİnanamıyorum, hep sizin zihniyetinizdeki insanlar yüzünden çoğu çocuk mutsuz evliliklerin kurbanı oluyor! Ne kadar travmatik bir şey bu biliyor musunuz? Evlenmek ne kadar normal bir şeyse boşanmakta o kadar normal. Çıkarın şu at gözlüklerinizi artık! Konu sahibi size gelince ; emin olun iyi bir pedagog eşliğinde çocuğunuz bu boşanma sürecini rahat bir şekilde atlatabilecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?