- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Benim esim ugrasmaz umrunda degil benim kadar ince düşünmüyor sallamiyor olaylari. Ben rahatsiz oldum ve ağzının payını aldi simdide ozur mesajlari atiyor sikayet etme diye
Ya ben kendimi takip ediliyor gibi hissediyordum sikayet edecegimizi ogrenincede pismanin bidaha yapmicam demeye basladi. Bu zamana kadar susmalari hataydi bakalim yine arayabilecekmiYaşamış biri olarak yazıyorum inanın ki kafaya takip umursanacak tipler değil. Çünkü insan karşısındakinin sınırlarını ve neler yapıp yapamayacağını ongorebiliyor. Boyle olunca da kendi haline bırakıyor:)
Ya ben kendimi takip ediliyor gibi hissediyordum sikayet edecegimizi ogrenincede pismanin bidaha yapmicam demeye basladi. Bu zamana kadar susmalari hataydi bakalim yine arayabilecekmi
Esim o yuzden sallamamis işte ama bana cinler geldi ogrenince daha oncede uyardim cunku haketti artik bunuBurada eşinizde sorun arayanlara kulak asıp kendinizi boş yere doldurmayın. Bu insanların çapı bu kadar işte:) anlıyorum rahatsız oluyorsunuz doğal olarak ama bir süre sonra benim olayda olduğu gibi kendi kendine bırakacaktır. Ben hiç sevgili olmadigim halde neler neler..akıl hastasi, takıntılı deyip geçin.
Esim o yuzden sallamamis işte ama bana cinler geldi ogrenince daha oncede uyardim cunku haketti artik bunu
Madem şikayet etmek bu kadar korkutacaktı kocanız neden bu zamana kadar sessiz kaldı?Peki neden yalvariyor su anda?
Zamaninda çok laf soyledi ama durmuyor gercekten normal biri degil yani onun yaptıklarını sen ben yapmayiz. Ben esime zaten kizdim sen tepki vermedigin icin devam ediyor diye oda umrumda degil o benim ugrasmak istemiyorum diyor işteEsin kizi guzel bir sekilde azarlasaydi bir daha cesaret edemezdi. Esinde de suç var..
Esimin eski kiz arkadasi telefonunu bulmus, whatsapptan yazdi, sonra facebooktan yazdi. Esim de evliyim ve esimi seviyorum.. Beni rahatsiz etme Whatsapptan engelledim, hala buradan yaziyorsun bir daha yazma bana dedi. O oldu hepsi kesildi.
Ben olsam sikayet etmezdim.. Cunku bu konunun cozumu esinde..
O kizi bir guzel azarlasin, ustune de devam edersen hiç acimam seni sikayet ederim, mesleginden olursun diye uyarsin.
Suan umudu var diye yapisiyorsa esin uyardiktan sonra umut falan kalmaz.
Arti mesleginden olursa kaybedecek bir seyi kalmadigi icin daha fazla salça olma olasiligi da var sanki.
2.5 senelik evliyiz tanistigimiz zamanda bana bulasmisti bizi ayirdin diyeSiz kaç senelik evlisiniz ki? Bir de sevgililik, nişanlılık süresi var. En az 2 sene olsa hepsi çok çok uzun ya bilemedim.
O akraba dolandırıcı 20 yil yedi neden ben veriyim onun parasini. Cok lazımsa adamin ailesinden istesinler onun bahanesiydi o para. Emin olamıyorum rahat bırakacağından hic degilse sabime yazmayi düşünüyorumHaklısın yanlış bir mesaj atıp yanlış bir arama yapıp beye vb bişey yapıp haksız duruma düşme sakın
Derdi para mı kocan mi o da net değil
Paraysa parayı ödeyebilirsiniz akraba da içerddn çıkınca size öder kafanız rahat olur nihayetinde sizin için 10.000 TL çok bir para değil
Bir kez şikayet edip avukat aracılığıyla gorusebilirsiniz tekrarı olması halinde şikayette bulunacağız diye ki bence hastane kayitlarınıza bakması çok rahatsız edici
Tam ihraçlık bir olay sizin vicdanınıza kalmış artık rahatsız etmeyeceğinden emin ilursaniz salın gitsin
Sakın fevri hareket etmeyin
Evet avukatta boyle soyledi meslekten atılabilirmis ayrıca rahatsiz ettigi icin ayriyetten cezada alirmis. Butun kayitlari aldim yarin ilk is sabimi arayacagimKVKK 'ya karşı işlenmiş suclarin cezası epey var. Çok açmak istemiyorum ama benim çalıştığım bi yerin de böyle herkesin numarasını bulabileceğin bir sey vardı (resmi daire değil) sonra epey başları yanmıştı devletle. Yani birilrinin elinde kisisel bilgileri bulabileceğin bir sistem olması bunu keyfi olarak bulabileceğin anlamına gelmiyor, işin ciddi ciddi çok büyük bir suç ayağı var.
Bence git polise, şu şu hastaneden şu şu kişi hastanedeki sistemi kötüye kullanıp kişisel verilerimi kullanıyor, akrabalarıma ulaşıyor.
Kişisel verilerimi koruma kanunu kapsamında şikayetçi ve davaci olmak istiyorum de, içine de bir iki ekrarn görüntüsü - numara vs koy.
Devamını o düşünsün.
Merak etme, tutuşur. Yaptıklarının cezasını çeksin pisliik
Biz bunları gectik eski mesajları okuyunGözünü seveyim kocişim yapmazcılardan olma. eşini de gözleme almalısın, bu mesajım “asla yapmaz “ dersen de kesin yapıyordur derim ben de
adı ne filmin? :)Beyoncenin böyle bi filmi var. En sonunda beyonce çok feci dayak atıyordu kadına.
Yarin sabimi arayacagim gorevini kotuye kullandigi için. Cok yalvardi ama geri adim atmayacağım
Obsessed. Netflixte var.
teşekkür ederim ,merak etmiştim,bakacağım mutlaka :)Obsessed. Netflixte var.
İyi seyirler. :)teşekkür ederim ,merak etmiştim,bakacağım mutlaka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?