- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Savcılığa gideceksinizKizlar simdi avukatla gorustum kişisel verilerin ihlali ve gorevi kotuye kullanmadan gorevinden ihrac edilebilir dedi. Surekli arayip mesaj attigi içinde polise şikayet edip dava açabilirsiniz dedi
Bende bunu söylemek istedim .hemen eşini savunmaya geçti bilmiyordum yeni öğrendim dedi
Oysa yazdıklarından belli kadın bayağıdır eşinin peşinde adam birşey yapmıyor sadece saklamaya çalışıyor
Msjları gördüm bir akıllı sen değilsin dedi bana ne diyebilirim ki
Ben uyarırım geçerim herkes kendi hayatından sorumludur
Ben bir erkeğin benim peşimi bırakmıyor o hasta falan demesine inanmam
Erkeklerin bahanesidir bu
Yüz vermeyene kimse yazmaz bu kadar basit
Inanmak istemiyorlar illa esimde acik arıyorlar ben baktim gördüm diyorum yok ne diyim daha basina gelmeyen anlamaz rabbim vermesinBenzer bir olay yaşadım, tek fark ben o zaman bekardım, evli değildim ve olayın kahramanı bir erkekti.
Yıllarca bıkmadan, usanmadan ta ki ben evleninceye kadar peşimdeydi. Ne yüz verdim ne de sevgili oldum. Ne zaman evlendim o zaman pesimi bıraktı.
Yanı bir erkek bunu yapıyorsa bir kadın da yapabilir.
Erkek farklı amaBenzer bir olay yaşadım, tek fark ben o zaman bekardım, evli değildim ve olayın kahramanı bir erkekti.
Yıllarca bıkmadan, usanmadan ta ki ben evleninceye kadar peşimdeydi. Ne yüz verdim ne de sevgili oldum. Ne zaman evlendim o zaman pesimi bıraktı.
Yanı bir erkek bunu yapıyorsa bir kadın da yapabilir.
Inanmak istemiyorlar illa esimde acik arıyorlar ben baktim gördüm diyorum yok ne diyim daha basina gelmeyen anlamaz rabbim vermesin
Tamam eşiniz size huzurunuz kaçmasın diye söylememiş de bu kadının tacizlerini daha kaç sene görmezden gelmeyi düşünüyordu sizce?Inanmak istemiyorlar illa esimde acik arıyorlar ben baktim gördüm diyorum yok ne diyim daha basina gelmeyen anlamaz rabbim vermesin
Eşinizi, ailesini, sülalesini arayıp rahatsız eden bu kadın sizi neden hiç aramadı sizce?. Bizi sürekli takip ediyor numaralarımizi bulmuş esimi taciz edip duruyor. Instagram hesaplarimiza girmeye çalışıyor esimin ailesine bile ulaşıyor.Tabi bunlari bana eşim anlatmadi bugun yengesine yazdı tacizci manyak ariyorum açmıyor yaziyorum cevap vermiyor benim parami versin diye.
Eşiniz iftiradan neden korksun ki sicili temiz olduktan sonra? İftira atmak yetmez bir de onu ispatlamak gerekir çünkü. Eşiniz ve ailesi neden korkuyor bu kadar?Arayip konuşayım dedim durdurdular esine iftira eder oda isinden olur diye cok aradayim gercekten ogrendigimden beri midem agriyor sinirden
Kavga etmek mi? Sizin haberiniz olmadan sürekli mesajları, kayıtları siliyor. Ve bu şizofren, takık, manyak kadın sizi arayıp bir kez bile rahatsız etmedi öyle mi?Konuştuk tamam gidelim yarin dedi. Ben kavga etmeyelim diye sana demedim diyor
Beni arayip ne diyebilirki daha once ben ona ulastim korktu bendenEşinizi, ailesini, sülalesini arayıp rahatsız eden bu kadın sizi neden hiç aramadı sizce?
Eşiniz iftiradan neden korksun ki sicili temiz olduktan sonra? İftira atmak yetmez bir de onu ispatlamak gerekir çünkü. Eşiniz ve ailesi neden korkuyor bu kadar?
Kavga etmek mi? Sizin haberiniz olmadan sürekli mesajları, kayıtları siliyor. Ve bu şizofren, takık, manyak kadın sizi arayıp bir kez bile rahatsız etmedi öyle mi?
Bence mantığa oturmayan yerler var.
Muhtemel sonumuzBeyoncenin böyle bi filmi var. En sonunda beyonce çok feci dayak atıyordu kadına.
Eşinizden korkmuyor ama sizden korkuyor, kocanızı kaçırmayı düşünecek kadar deli bir kadın öyle mi?Beni arayip ne diyebilirki daha once ben ona ulastim korktu benden
Sizin esinize bir kadin yazinca siz muhattap olmazsiniz. Ben olmayi uygun gördümKonu sahibi kusura bakmayin ama daha önce de yazmıştım, siz bu konuda muhattap değilsiniz ki, muhattap olan eşiniz, siz niye bu kadar taktınız?
Esim sesini çıkarmiyor cunku sakin kaliyor ben oyle degilimEşinizden korkmuyor ama sizden korkuyor, kocanızı kaçırmayı düşünecek kadar deli bir kadın öyle mi?
İlgisi yok.
Evet ben asla olmam. Kendimi asla hirpalamam.Sizin esinize bir kadin yazinca siz muhattap olmazsiniz. Ben olmayi uygun gördüm
Benim esim ugrasmaz umrunda degil benim kadar ince düşünmüyor sallamiyor olaylari. Ben rahatsiz oldum ve ağzının payını aldi simdide ozur mesajlari atiyor sikayet etme diyeEvet ben asla olmam. Kendimi asla hirpalamam.
Eşiniz umursamıyor iki kadın onun için kavga ediyor ohh egoya bak. Oda izliyor.Benim esim ugrasmaz umrunda degil benim kadar ince düşünmüyor sallamiyor olaylari. Ben rahatsiz oldum ve ağzının payını aldi simdide ozur mesajlari atiyor sikayet etme diye
Klasik erkek işteEşiniz umursamıyor iki kadın onun için kavga ediyor ohh egoya bak. Oda izliyor.
Hemşire hanım kadın korkak değil bu çok açık. Kişisel bilgileri bulup yasaları çiğnemekten çekinmeyen bir kadın sizden hiç korkmaz.Esim sesini çıkarmiyor cunku sakin kaliyor ben oyle degilim
Peki neden yalvariyor su anda?Hemşire hanım kadın korkak değil bu çok açık. Kişisel bilgileri bulup yasaları çiğnemekten çekinmeyen bir kadın sizden hiç korkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?