- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 133
- 35
- Konu Sahibi Dostacilisoyler
-
İşinizi gücünüzü nasıl yapıyorsunuz ben ayağım altında eşim bile olsa temizlik yapamam yok gibi davranın anlayacak bi kişiliği varsa bende kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum ama geldimi bir saat bile zor oturur çay demler çağırırım iki bardak içer ben gideyim siz gelin der Allah kolaylık versin
ıyyy vermeyin ikram falanAynen öyle geliyor oturuyor çay kahve meyve ikram bekliyor. Sohbet edecek birşeyimiz kalmadıki ne yaptın nasılsınla kalıyoruz artık. Gercekten psikolojim bozuluyor. Bir de arsız arsız öğlen olsada yukarı çıksam diye bekliyorum hergun diyor!! O varken içimden hiçbirşey yapmak gelmediği için sabahtan yapıyorum yemeğimi temizliğimi ya da o gidince yapıyorum. Kendi evimde mesaili işçi gibi çalışıyorum butun öğleden sonramı kv ayırmak için
oyyy fenaymış e konuşacak konu kalmaz ki bir süre sonra, kitap oku ona da ver bi tane okursaYapmaz ki canım bi tabagı mutfaga goturmez ben iş yapsamda dk başı napıyon bitmedi mi diye sorar beni iyice krize sokar. O yuzden butun işlerimi o gelmeden bitirmeye çalışırım her zaman
malesef bir çözümü yok bunun.1.5 yıllık evliyim. Kv ile alt ust oturuyoruz. Eşim babasıyla beraber esnaflık yapıyor. Bir de ablası var. Benim sorunum derdim bıkkınlığım olan konu şu. Kv her Allahın günü bizde! Öğlen bize çıkar akşam eşim gelene kadar oturur o gelince gider. Ben artık bıktım bu durumdan. Nöbet değişiyolar sanki kendi evimde 1 gün bile kafamı dinleyemiyorum. Ne kızına gider ne evinde oturur ne baskasına gider. Benim ailem geldiğinde de aynısını yapar. Ablalarım yeğenlerim hiç rahat edemezler evime gelince hep diken üstünde olurlar. Eşimi çok seviyorum ama bazen bırak git bu evi diyor şeytan çünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak. Ne yapayım ben kızlar bıktım artık
Ben dört senelik evliyim dört senedir birlikteyiz eltimde var hatta alt katımda oda anlayışlı birisidir kayınvalidem böyle olmasa zaten bu dört sene geçmezdi bile benim kayınpederim meraklıdır biraz iki gün inmedim mi nerdesin sen derdi evimdeyimmmmm derdim baktı bu gelin pek umursamıyor artık sormaz oldu olay çıkacak aman alınacak diye düşünme hergün sinir olmaktansa bir kere ol tam ol iş yaparkende soru sorup duruyor sinir oluyorum demişsin az dişini sık içinden ya sabır çek ama o gelecek diye işini sabahtan sıkıştırmaya çalışma istenmediğini hareketlerinle belli et gözüne gözüne sok hatta iyi sabırlıymışsın vallaMaşallah valla seninkine. Ben sabahtan yapıyorum her işimi mecburen o varken yapamıyorum surekli soru sorup duruyor iyice sinirimi bozuyor diye
sen durma evde sen git akrabalarınla gunler yap haftanın 3 gunu gezme yap digeir zamanlarddada kendi aileni davaet et ve tembihle cok rahat olun diken ustude oturmayın diyee1.5 yıllık evliyim. Kv ile alt ust oturuyoruz. Eşim babasıyla beraber esnaflık yapıyor. Bir de ablası var. Benim sorunum derdim bıkkınlığım olan konu şu. Kv her Allahın günü bizde! Öğlen bize çıkar akşam eşim gelene kadar oturur o gelince gider. Ben artık bıktım bu durumdan. Nöbet değişiyolar sanki kendi evimde 1 gün bile kafamı dinleyemiyorum. Ne kızına gider ne evinde oturur ne baskasına gider. Benim ailem geldiğinde de aynısını yapar. Ablalarım yeğenlerim hiç rahat edemezler evime gelince hep diken üstünde olurlar. Eşimi çok seviyorum ama bazen bırak git bu evi diyor şeytan çünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak. Ne yapayım ben kızlar bıktım artık
yaz kış böyle mi ? kış günüyse evinde kombi yakmamak için yapıyor olabilir
1.5 yıllık evliyim. Kv ile alt ust oturuyoruz. Eşim babasıyla beraber esnaflık yapıyor. Bir de ablası var. Benim sorunum derdim bıkkınlığım olan konu şu. Kv her Allahın günü bizde! Öğlen bize çıkar akşam eşim gelene kadar oturur o gelince gider. Ben artık bıktım bu durumdan. Nöbet değişiyolar sanki kendi evimde 1 gün bile kafamı dinleyemiyorum. Ne kızına gider ne evinde oturur ne baskasına gider. Benim ailem geldiğinde de aynısını yapar. Ablalarım yeğenlerim hiç rahat edemezler evime gelince hep diken üstünde olurlar. Eşimi çok seviyorum ama bazen bırak git bu evi diyor şeytan çünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak. Ne yapayım ben kızlar bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?