Yapışık ikizim olmaya niyetli KV

Maşallah valla seninkine. Ben sabahtan yapıyorum her işimi mecburen o varken yapamıyorum surekli soru sorup duruyor iyice sinirimi bozuyor diye

Bende altı üstlüyüm. benim ki sizin ki kadar olmasa da canı istediğinde gelir.
işten eve geliş saatimi takip eder. ne zaman kapıyı kapatayım hemen arar yada zil çalar.
çok can sıkıcı bişey. işten yeni gelmişim zaten.
ben mehteran gibi oluyorum iki ileri bir geri.
1 kere geldiğinde açmıyorum 2 geldiğindede açmıyorum.
3. de ben kendim çağırıyorum yada açıyorum.. o zaman tepki çekmiyorum.
açmadığım zamanlardada uyuyordum yatıyordum kalkıyordum wcdeydim duştaydım.
bazen canım yalnız kalmak istedi kimseyi göresim yok dediğim bile oluyor.
çok yüzsüze benim ki yüzsüz değil allahtan güceniyor. olmadı cinnet geçir.

ıyyy vermeyin ikram falan
misafir mi bu hergün
kendı evınde işi olmuyor mu ?
ya birde bişe dicem nasılsa bunca zaman dayanmışsınız bir kaç zaman da böle yapın bakalım ; o size gitmeden hergün siz ona gidin , ama bıkmadan usanmadan hergün gidin
biliyorum sıkıcı olacak ama bir deneyin bakalım
nasılsa geleceği zamanı biliyorsunuz ondan önce pat diye siz gidin

gerçi ben sizin yerinizde olsam bu kadar zaman dayanamazdım eşimle konusrdum

Yapmaz ki canım bi tabagı mutfaga goturmez ben iş yapsamda dk başı napıyon bitmedi mi diye sorar beni iyice krize sokar. O yuzden butun işlerimi o gelmeden bitirmeye çalışırım her zaman
oyyy fenaymış e konuşacak konu kalmaz ki bir süre sonra, kitap oku ona da ver bi tane okursa

bu da bı değişik modelmiş eşiniz gelince hemen gidiyor mu bari ?
yok yemeği de yiyelim falan yapıyor mu ?
babasıyla aynı işteyseler eşiniz gelince babası da geliyordur heralde kadın bütün gün sizde oturup aksama yemek nasıl yapıyor ? kendı evınde hıc mı işi olmuyor ?
ne garip insanlar var ya ?
tv ye falan karısır mı surayı ac burayı ac dıye ?
ay boğuldum resmen kendimi düşündüm kaynanamla bütün gün bir odada fena oldum
camdan aşağı atarım kendimi heralde
çoktaaaaan konuşmuştum ben nasıl durdunuz 1 senedir siz ?

malesef bir çözümü yok bunun.
keşke yerleşmeseydiniz baştan.
tek kurtuluş çalışman olabilir belki.
diğer türlü ne desen ne ima etsen kavga çıkacaktır.
ya da küseceksiniz birbirinize:))

Maşallah valla seninkine. Ben sabahtan yapıyorum her işimi mecburen o varken yapamıyorum surekli soru sorup duruyor iyice sinirimi bozuyor diye
Ben dört senelik evliyim dört senedir birlikteyiz eltimde var hatta alt katımda oda anlayışlı birisidir kayınvalidem böyle olmasa zaten bu dört sene geçmezdi bile benim kayınpederim meraklıdır biraz iki gün inmedim mi nerdesin sen derdi evimdeyimmmmm derdim baktı bu gelin pek umursamıyor artık sormaz oldu olay çıkacak aman alınacak diye düşünme hergün sinir olmaktansa bir kere ol tam ol iş yaparkende soru sorup duruyor sinir oluyorum demişsin az dişini sık içinden ya sabır çek ama o gelecek diye işini sabahtan sıkıştırmaya çalışma istenmediğini hareketlerinle belli et gözüne gözüne sok hatta iyi sabırlıymışsın valla

geldiği zaman iliglenmiyeceksin . bende çıkacaktım , şimdi banyoya girecektim , yada tam o geldiğinde birileri seni arayacak tamam geliyorum bende ,deyip çıkmak zorunda oldugunu söyleyeceksin. zamanla alışacak emın ol . ama sen hep evde olursan seni cepte zannediyor kadın

Ben olsam kocamla anlaşırım.
İşe ya da kursa gidiyormuş gibi yaparım.
Evden çıkmam.
Tüm gün yatarım.
O da aşağıda ne isterse yapsın.

Terligine ayakkkabisina tuz dök :)

Bence esinle ciddi konus bu konuyu ve beraber bir yol bulun.Ya da sen direkt söyle alinsin bir bikac kere acma kapiyi anlar o zaten.

Benim anlamadığım bu forumda ne kadar çok kaynanasıyla altlı üstlü oturan var allahım çok mu zevkli nedir bir de evlenemezsiniz diye korkunuzdan mı kabul ediyorsunuz okudukça burda ben sinirleniyorum bu kaynanasıyla altlı üstlü oturanlar evlenmeden önce ben annemlerle altlı üstlü oturmak istiyorum deselerdi erkek tarafından alacakları cevabı görürlerdi...

İşlerini erken bitirmen en büyük hata bence. Siz ona alenen zaman ayırıyorsunuz hergün eee o da gelinde öyle oturuyo bende bari birlikte oturalım nolcak diyordur düz mantık. Siz işinize bakın bence nebiliyim gidin yatak odasını düzenleyin başka odada ütünüzü yapın daha bitmedi mi deyince de evin işi biter mi hiç tarzı cevaplar verin. Siz pes etmeyin ona ettirin. Yarın da öbür odayı yapcam falan diye ertesi gün için de yolunuzu yapın

Valla ben olsam hiç de o gelmeden işlerimi bitirmem. O gelene kadar yatar o geldikten sonra uyyodum ben de diyip biraz daha yatarım. Canı istiyorsa bu çay demlesin icsin. Sonra ağır ağır, canım ne zaman istiyorsa o zaman sanki o hiç yokmuş gibi ev işlerimi yaparım. Banyoya girerim çıkmam, yerleri duvarları silme süpürme ne iş varsa çok yoruldum diyip yatarım. Ee her gün böyle gecmez, hiç mı kitap okumazsin dizi falan seyretmezsin? Al kitabını geç odana ya da geç karşısına kitabını oku, filmine bak. Ben de izleyim derse eğer aç altyazılı kaç dk izlicek bak bakalım.

Asla her gün davetsiz gelen birine hoşgeldin demem, demeyiver misafir gibi de davranmiyo. Benimle ilgilenmyorsun derse yapıştırıver sen misafir misin, hergun nasıl misafir gibi davraniyim sana, biraz da sen git ben size geleyim falan esirgeme ya bu lafları.

Demek ki senin evinde çok mutlu,hürmet görüyo,hizmet görüyo,dinleniyo ohh ne ala.Sen de işlerini o gelince yapacaksın yemeğini ütünü,ya da ayy anne senin şu yemeğin iyi oluyo hazır gelmişken bi yapıver şeklinde ona iş çıkaracaksın ya da her gün evi beklemeyeceksin arkadaş çevren yok mu öğlen oturmasına git ya da sana gelsinler,el işi kursları vs. gibi kurslara yazıl evde boş oturma.

Siz yalnız o yalnız, yaninda huzur buluyor belli ki. Seviyor, sayıyor, geliyor. Sevmese gelmezdi... Belli ki iyi niyetli biri ve birseyleri akıl edemiyor.Kırmadan gücendirmeden birseyler yaparsıniz. Annecigim bugün kendimi hic iyi hissetmiyorum yatacağim deseniz.Kızim ben sana çorba pişireyim der mesela. Hatta belki hergün gelmese ayip olur diye düşünüyordur.

Son düzenleme:
sen durma evde sen git akrabalarınla gunler yap haftanın 3 gunu gezme yap digeir zamanlarddada kendi aileni davaet et ve tembihle cok rahat olun diken ustude oturmayın diyee

Çalışmalısın canım. Başka türlü kurtuluşun yok.. Eşinle konuşmaya çalışsan yanlış anlayacak. Annemi istemiyorsun diyecek.. Seni ne kadar sıktığını düşüncesizce davrandığını anlamayacak. Kadına da gelme diyemeyeceğine göre.. En temizi bir işe girip evi boş bırakman. Keşke benimde öyle bir şansım olsa da kv min kapıyı vurup vurup dönmesindeki iç huzurunu en derinlerimde hissetsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…