Yapışık ikizim olmaya niyetli KV

Allah yardımcın olsun be kardeş benim kv kp kışın kombi yakmamak için gelip kalırlardı bende neler çektim Rabbim biliyo. Bence sen bi işe gir çalış bu şekilde gün geçmez çok yıpranırsın yada tavrını koy

Anlamadığım öğlen olsada yukarı çıksam niye diyor ?
Bu kadın istemeden eşinin zoruyla mı geliyo ?
Kendi işlerini nezaman yapıyo ?

Sen önce eşinle konuş olmafı bi kulaklık al tak kulağına müzik dinle geç mutfakta yemek yap aheste aheste sonra temizlik yap ne oturuyosun ki onunla ?

Daha bitmedi mi dediğinde acelem yok güzel güzel yapıyorum dersin .
Başka gün eşinle birlikte çık annene git başka gün al kaynananı görümcene git akşama kadar oturun.
Başka gün çık çarşı dolaş evde kök mü salıcaksın ?

Ben olsam bu durumdan kurtulmak için kariyerde tavan yapardım o derece kabus bir durum. Çalış hemen işe gir. He ben olsam eşime söylerim pat pat hepsini istemiyorum derim gelmesini.

Bence eşine de söyleyebilirsin gücenip alınacağı, annemi istemiyorsun diyeceği bir durum yok. Dersin o zaman sabahtan akşama kadar sen benim annemle ya da babamla evde başbaşa otur bakalım kaç gün dayanabilirsin diyceksin... Ya da kendisi kendi annesine kaç gün bu şekilde dayanabilir? İnsan evinde rahat olmak ister ya.

ünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak.

Bu taşınmanıza engel değil. Gerçekten eşiniz de siz de gitmek isteseniz imkansız mı? Değil. Ev kendinizinse satılır. İş ortaksa da gene ortak. İşe illa beraber gitmeleri mi gerekiyor. Başka eve geçersiniz ordan gider eşiniz işe.

Bu çok ama çok can sıkıcı bir durum. Çözümsüz değil ama. Çare ya işe başlamak ya da ayrı eve çıkmak. Konuşun, uyarın diyeceğim ama ayıp ettiğini farkında olmayan kadına bu yaştan sonra adab-ı muaşere mi öğreteceksiniz. Ayrıca eşinizin de arkanızda olması lazım böyle bir durumda ki ne kadar arkanızda olur bilemedim.

Keşke konuyu bu gelip gitmeler rutine binmeden ilk zamanlarında açsaydınız. Önünü nasıl alırdık bunu düşünürdük. Ama bu kadar oturunca bazı şeyler düzeltmesi de zor oluyor.

Aynı modelden bendede var ve ben en son kopardım ipleri şimdi gelip oturamıyor ve gitmiyorum konuşmuyorum ve 5 ay sonra taşınıyorum

Kapıyı açma artık sende

O geldiginde temizlige basla.

Evi dok. Ilgilenme.

Birsey derse anne hergun burdasin zaten yabanci degilsin senden cekinmiyorum is yapmak icin de.

Bir gun evi dok. Birgun bende markete cikiyordum de. Hatta onun gelme saatlerinde cik seni evde bulamasin. Birgun cocugunu parka gotur.

Anlar herhalde.

herkes soylemis o gelexek diye isini bitirmen en buyuk hata
sen istemedigini belli bile etmemmisin ki nerden bilecek kadin muneccim deil ya :))))))

Her geldiğinde kapıyı acmayın
Sorarsa snradan dısarıdaydım deyin
Uyuyordum deyin
Ya da geldiğinde anne ya ben de simdi cıkıyordum deyin ve cıkın markete gidin sokakta yürüyun boş boş ama muhakkak cıkın.
Baska zaman geldiğinde banyo yapıcaktımm deyin giriin yıkanın o otururken , snr da iki saat krem falan sürün kendinizle ilgilenin yanlız kalsın
Baska zaman da kırgınlıgım var uyuyacaktım falan deyin
Zamanla anlar
Ama bunları politik olarak yapın belli ederek değil

Benim annem bile aramadan gelmez.siz iyi yuz vermissiniz.allah sabir versin.

Gelmeden once müziği son ses ac. 1 saat 2 saat calsin. Calar calar bakti duymuyo der gider. Baska gun elektirikli süpürgeyi calistir hep durup durup calistir onuda duyar is yapıyo duymuyo der calar calar gider. Bence süpürgeyi gelecegi zaman salona koyun prize takili tutun kapi sesini duydugunuz an calistirin. Muzikte acik olsun. Gelmeden once disariya cikin arkadaslarinizi davet edin hep onlarla ilgilenin. Kv ile ilgilenmeyin o yokmus gibi hep misafirlerinle ilgilen. Hic benimle ilgilenmedi yokmusum gibi davrandi diye soylenirse senin icin sana yada esine yada baska birine misafir misin sen hem hergun gelmiyo benim misafirim tabi onlarla daha fazla ilgilenmem gerekiyo o sirada dersin. Bi dahakine agda yapiyodum bi dahakine banyodaydim bi dahakine telefonda konusuyodum balkondaydim vs vs duymadim yemek yapiyodum kulaklik vardi kulagimda annemle konusuyodum arkadasla konusuyodum duymadim de tv yi izlerken yuksek seste ac biraz duymadım de.

ben ilk etapta kötü niyet görmedim
sizi sevdigi icin hergün yaniniza geliyor(tabii evde sıkılıyor)
ama düşüncesizlik ediyor.

zaten bi defa temizliginizi ona göre ayarlamanız hata.
önümüzdeki günler baslayin, bir gün dis doktoruna gittim ertesi gün arkadasim davet etti diyin.3gün siz gidin en azindan konusacak seyiniz olur.
gidince de "2 gündür koştur koştur daha evin şu şu işi duruyor bide epilasyon yapcam of nasi yetisicek"dersiniz

Bencede bende boyle bir yorum yazacaktim .kesin cozum bu.bir gun kapi calinca al eline toz bezini oyle ac kapiyi grsn otursun agir agir dolp temzle.ertesi gun baska oda sikilir yannda oturmaynca.yada sen temzlik yaparken yaninda cok duramaz.tv de kapali olsun bu arada radyo falan ac.

Altli ustlu oturmayacaktin ne kadar uzak oksdar mutlu ve huzurlu bir evlilik...

Ben kayinvaliďeler il disindan geldiklerinde bir hafta idare ediyorum baktim gidecekleri yok hergun kendime bi is cikariyorum mesela gecen geldiklerinde tum yatak odasini indirip dip kose sabahtan aksama kadar temizlim yaptim o icerde tek basina oturdu ertesi gun misafir odasina dip kose giristim siz gidince is arkadaslarim gelicek temzligi halletmem lazim dedm o gun mutfakta oturmak zorunda kaldilar ertesi gun mutfaga giristim yani olmyan isler cikaririm hep kendime haliyle rahatsiz oluyolar hos yine 20gunu bi sekilde tamamliyolar kalmak icin ama en azindan tum gun konuscak bisey bulamadan yanlarinda oturmak zorunda kalmiyorum tavsiye ederim hergun bi is cikarin kendinize yawas yawas yaya yaya yapin bi sure sonra sklir gelmekten vazgecee diye dusunuyorum

Ya iş ya kurs ya da sabahları yürüyüş v.s

Iş yapsam sorup duruyor diyorsunuz , sorsun. Niye işinizi bitiriyorsunuz ki o gelene kadar ?Siz değil o sinir olsun. Kulaklığı takip çalışın. Bir iki sıkılacaktir.

Ne denilse o olmaz demişsiniz. Ee denemek zorundasınız ya da çekmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…