- 11 Kasım 2015
- 465
- 264
- 33
- 37
- Konu Sahibi Dostacilisoyler
-
Allah yardımcın olsun be kardeşbenim kv kp kışın kombi yakmamak için gelip kalırlardı bende neler çektim Rabbim biliyo. Bence sen bi işe gir çalış bu şekilde gün geçmez çok yıpranırsın yada tavrını koy
ünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak.
Kapıyı açma artık sende1.5 yıllık evliyim. Kv ile alt ust oturuyoruz. Eşim babasıyla beraber esnaflık yapıyor. Bir de ablası var. Benim sorunum derdim bıkkınlığım olan konu şu. Kv her Allahın günü bizde! Öğlen bize çıkar akşam eşim gelene kadar oturur o gelince gider. Ben artık bıktım bu durumdan. Nöbet değişiyolar sanki kendi evimde 1 gün bile kafamı dinleyemiyorum. Ne kızına gider ne evinde oturur ne baskasına gider. Benim ailem geldiğinde de aynısını yapar. Ablalarım yeğenlerim hiç rahat edemezler evime gelince hep diken üstünde olurlar. Eşimi çok seviyorum ama bazen bırak git bu evi diyor şeytan çünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak. Ne yapayım ben kızlar bıktım artık
Her geldiğinde kapıyı acmayın1.5 yıllık evliyim. Kv ile alt ust oturuyoruz. Eşim babasıyla beraber esnaflık yapıyor. Bir de ablası var. Benim sorunum derdim bıkkınlığım olan konu şu. Kv her Allahın günü bizde! Öğlen bize çıkar akşam eşim gelene kadar oturur o gelince gider. Ben artık bıktım bu durumdan. Nöbet değişiyolar sanki kendi evimde 1 gün bile kafamı dinleyemiyorum. Ne kızına gider ne evinde oturur ne baskasına gider. Benim ailem geldiğinde de aynısını yapar. Ablalarım yeğenlerim hiç rahat edemezler evime gelince hep diken üstünde olurlar. Eşimi çok seviyorum ama bazen bırak git bu evi diyor şeytan çünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak. Ne yapayım ben kızlar bıktım artık
Bencede bende boyle bir yorum yazacaktim .kesin cozum bu.bir gun kapi calinca al eline toz bezini oyle ac kapiyi grsn otursun agir agir dolp temzle.ertesi gun baska oda sikilir yannda oturmaynca.yada sen temzlik yaparken yaninda cok duramaz.tv de kapali olsun bu arada radyo falan ac.İşlerini erken bitirmen en büyük hata bence. Siz ona alenen zaman ayırıyorsunuz hergün eee o da gelinde öyle oturuyo bende bari birlikte oturalım nolcak diyordur düz mantık. Siz işinize bakın bence nebiliyim gidin yatak odasını düzenleyin başka odada ütünüzü yapın daha bitmedi mi deyince de evin işi biter mi hiç tarzı cevaplar verin. Siz pes etmeyin ona ettirin. Yarın da öbür odayı yapcam falan diye ertesi gün için de yolunuzu yapın
Cok mantikli,buna da bir sey diyemez herhalde,o arada belki kendine baska bir mesgale bulurHaklısın tabii.
Bence bir süre ayağını kesmek için kursa git ya da gidiyormuş gibi yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?