- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi Dostacilisoyler
-
1.5 yıllık evliyim. Kv ile alt ust oturuyoruz. Eşim babasıyla beraber esnaflık yapıyor. Bir de ablası var. Benim sorunum derdim bıkkınlığım olan konu şu. Kv her Allahın günü bizde! Öğlen bize çıkar akşam eşim gelene kadar oturur o gelince gider. Ben artık bıktım bu durumdan. Nöbet değişiyolar sanki kendi evimde 1 gün bile kafamı dinleyemiyorum. Ne kızına gider ne evinde oturur ne baskasına gider. Benim ailem geldiğinde de aynısını yapar. Ablalarım yeğenlerim hiç rahat edemezler evime gelince hep diken üstünde olurlar. Eşimi çok seviyorum ama bazen bırak git bu evi diyor şeytan çünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak. Ne yapayım ben kızlar bıktım artık
Yapmaz ki canım bi tabagı mutfaga goturmez ben iş yapsamda dk başı napıyon bitmedi mi diye sorar beni iyice krize sokar. O yuzden butun işlerimi o gelmeden bitirmeye çalışırım her zaman
acikcasi altli üstlü oturma sevdasini hic anlamiyorum. onun evinde oturuyorsunuz galiba ..Maşallah valla seninkine. Ben sabahtan yapıyorum her işimi mecburen o varken yapamıyorum surekli soru sorup duruyor iyice sinirimi bozuyor diye
kira ödememek icin hep ondan sonra aglayip zirliyorlarBenim anlamadığım bu forumda ne kadar çok kaynanasıyla altlı üstlü oturan var allahım çok mu zevkli nedir bir de evlenemezsiniz diye korkunuzdan mı kabul ediyorsunuz okudukça burda ben sinirleniyorum bu kaynanasıyla altlı üstlü oturanlar evlenmeden önce ben annemlerle altlı üstlü oturmak istiyorum deselerdi erkek tarafından alacakları cevabı görürlerdi...
Aynen duşa girmiştim dersinizGerçekten çok sıkıcı,haklısınız bence.
Geldiklerinde kibar bir dille geri çevirmeli,kapı açılmamalı ya da evden çıkmalı bence.
İnsana kendi evinde bile huzur vermiyorlar!
İşim var deyin evde durmayın gidin alışveriş falan yapın bi komşunuza gidin. Sık sık kendinize ev dışında meşgale bulun. 1 gelir 2 gelir bulamaz sizi. Bu gelinde evde durmuyor der zamanla seyreltirEvimde oturmak yalnız kalmak gönlümce temizlik yemek yapmak istiyorum. Evden kaçmak istemiyorum ki ama olmuyor kadın bir rahat brakmıyor. Evi terketmeyi ciddi ciddi düşünür oldum artık
Ahh cnm ahhh bu kv deler neden hep böyleler biktirmasalar olmaz dibine kadar haklısın cnm evde yok numarası yapsan yada onun geldiği saatde dışarı mı çıksan markette komşuya yada çalışın durumunuz müsaitse1.5 yıllık evliyim. Kv ile alt ust oturuyoruz. Eşim babasıyla beraber esnaflık yapıyor. Bir de ablası var. Benim sorunum derdim bıkkınlığım olan konu şu. Kv her Allahın günü bizde! Öğlen bize çıkar akşam eşim gelene kadar oturur o gelince gider. Ben artık bıktım bu durumdan. Nöbet değişiyolar sanki kendi evimde 1 gün bile kafamı dinleyemiyorum. Ne kızına gider ne evinde oturur ne baskasına gider. Benim ailem geldiğinde de aynısını yapar. Ablalarım yeğenlerim hiç rahat edemezler evime gelince hep diken üstünde olurlar. Eşimi çok seviyorum ama bazen bırak git bu evi diyor şeytan çünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak. Ne yapayım ben kızlar bıktım artık
Temizlik yap ,dışarı çıkacaktım de ,banyo yap ....kısacası onla oturmanın dışında bir hayatın olduğunu görsün... başım ağrıyor uyuyordum De .her gün olurmu ya insan rahatsız olur1.5 yıllık evliyim. Kv ile alt ust oturuyoruz. Eşim babasıyla beraber esnaflık yapıyor. Bir de ablası var. Benim sorunum derdim bıkkınlığım olan konu şu. Kv her Allahın günü bizde! Öğlen bize çıkar akşam eşim gelene kadar oturur o gelince gider. Ben artık bıktım bu durumdan. Nöbet değişiyolar sanki kendi evimde 1 gün bile kafamı dinleyemiyorum. Ne kızına gider ne evinde oturur ne baskasına gider. Benim ailem geldiğinde de aynısını yapar. Ablalarım yeğenlerim hiç rahat edemezler evime gelince hep diken üstünde olurlar. Eşimi çok seviyorum ama bazen bırak git bu evi diyor şeytan çünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak. Ne yapayım ben kızlar bıktım artık
bence en güzeli her konu hakkında karşımızdakine açıkça geri bildirim vermek, illa ki kırarak yapmak zorunda değiliz , güzel bir diller sizin dediğiniz gibi söylenebilir katılıyorumKv gelince ilgilenme söylediklerini duymuyor gibi davran uykuya meyillilik göster.
He dersen ki açık sözlüyüm 'Anne ben biraz evimde kendi başıma kalmak, ailemle özel zaman geçirmek, kendime zaman ayırmak istiyorum. de gitsin
Ay bi gün açma kapıyı duştaydım de yatıyorum de. Bi kac kere yap bunu farklı Aralık'larla1.5 yıllık evliyim. Kv ile alt ust oturuyoruz. Eşim babasıyla beraber esnaflık yapıyor. Bir de ablası var. Benim sorunum derdim bıkkınlığım olan konu şu. Kv her Allahın günü bizde! Öğlen bize çıkar akşam eşim gelene kadar oturur o gelince gider. Ben artık bıktım bu durumdan. Nöbet değişiyolar sanki kendi evimde 1 gün bile kafamı dinleyemiyorum. Ne kızına gider ne evinde oturur ne baskasına gider. Benim ailem geldiğinde de aynısını yapar. Ablalarım yeğenlerim hiç rahat edemezler evime gelince hep diken üstünde olurlar. Eşimi çok seviyorum ama bazen bırak git bu evi diyor şeytan çünkü taşınma gibi bi durumumuz yok. Evler kendimizin işi babasıyla ortak. Ne yapayım ben kızlar bıktım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?