A arztncy Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2017 163 70 98 42 7 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi AYTUG08 #101 Zeynep201944 .!.: Bende 8 ay adet olmadım yapışıklık ameliyat oldum jel konuldu şimdi damla damla da olsa az geliyor tekrar rahim filmi cekinecektim İstanbul'a gidemedim bu dönemde Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun siz nerde oldunuZ ameliyatı doktorunuz kimdi
Zeynep201944 .!.: Bende 8 ay adet olmadım yapışıklık ameliyat oldum jel konuldu şimdi damla damla da olsa az geliyor tekrar rahim filmi cekinecektim İstanbul'a gidemedim bu dönemde Genişletmek için tıkla... Çok geçmiş olsun siz nerde oldunuZ ameliyatı doktorunuz kimdi
F fenemi Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2022 38 13 18 38 7 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi AYTUG08 #102 Pelinimben .!.: Bende 2.kez yapışıklık nedeniyle ameliyat oldum fakat açılmadı yapışıklık yoğun ama tüp bebek tedavisi hamile kaldım çok şükür Genişletmek için tıkla... Merhaba, yapışıklık varken mi tüp bebek yapıldı? Nasıl oldu anlatabilir misiniz, çok tebrik ederim sağlıkla büyütün.
Pelinimben .!.: Bende 2.kez yapışıklık nedeniyle ameliyat oldum fakat açılmadı yapışıklık yoğun ama tüp bebek tedavisi hamile kaldım çok şükür Genişletmek için tıkla... Merhaba, yapışıklık varken mi tüp bebek yapıldı? Nasıl oldu anlatabilir misiniz, çok tebrik ederim sağlıkla büyütün.