yapışıklık nedeniyle 2.histeroskopi için sizce bülent urman mı yücel karaman mı?acil

Geçmiş olsunn çok sevindim ameliyatının iyi geçtiğine ben de Memorial de Yücel karamana ameliyat oldum hadi bakalım hepimiz gönlümüzdekini yaşarız inşallah
Hala bir sonuç alamadiysaniz Bulent Urmani tavsiye ederim. Bana 2 kez yapisiklik icin histereskopi yapti ve kendim gebe kaldim. Tedaviye gerek kalmadi.

ben histeroskopi ve laporoskopi oldum sonra hsg çektirdim rahmin yarısı yapışık çıktı dün tekrar histeroskopi oldum şimdi 2 ay sonrayı bekliyorum hayırlısı umarım sende iyisindir...
Doktor rahmin iyileşmesi için kanlanma ya ihtiyacı var demişti.rahimde kanlanmayi arttırabilirsiniz belki daha çabuk toparlarsin.bence bunu bı araştır canım.tebokan aspirin akapunktur vb. rahim masajı falan belki faydalı olur.iti bi drdan bu konularda destek almakta fayda var.Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah.

ayrıca hastalık için de dilek için de duaya sarılmak gerek.313 ayetel kürsü salavatı tefriciye gibi çok güzel dualar var.kadınlar klübünde de araştırıp yakmak lazım.

Koç üniversitesi Amerikan hastanesinden daha ucuz diye biliyorum. Önemli olan hastane değil ameliyatı yapan kişi bence. Eğer Bülent Urman yapıyorsa nerde olduğunun bi önemi yok..

Merhabalar.Konu epey eskide kalmış fakat yardımınıza ihtiyacım var.Şu an ne durumdasınız acaba ben de ağır ashermandan muzdaribim rahmin tamamı yapışık ve beni başından savmayacak bu alanda iyi olan bir doktor arayışındayım.Yılbaşında Yücel Karaman a gitmeyi düşünüyorum doğru seçim mi emin değilim.

Merhabalar.Maalesef ben de ileri derece yapışıklıktan muzdaribim.Şu an ki durumunuz nedir acaba umarım olumlu sonuçlar almışsınızdır.Yardımlarınıza ihtiyacım var histereskopi olmam gerek Yücel Karaman ı düşünüyorum ama emin değilim.

Merhabalar.Yazınız eski tarihli fakat yine de yazmak istedim ileri derece yapışıklıktan muzdaribim ve aynı durumda olan birçok kişiye yazıyorum cevapları merak ediyorum alacağıö cevaplara göre hareket edeceğim ameliyat olmam gerekiyor Yücel Karaman ı düşünüyorum ama emin değilim.

Snglblk ... Bende bayramdan sonra giidcem Yücel Beye... Buarada bende İbrahim saraçoğluyla görüştüm 3 ay bitkileri kullandım.... tavsiye ederim özelikle ibrahim hocamın bitkilerine çok güveniyorum....
Merhabalar.Ben de saraçoğlunun soğan kürü ve sonrasında brokoli kürünü uyguluyorum siz hangi kürleri uyguladınız acaba ve faydasını gördünüz mü?Başka alternatif tıp yöntemleri denediniz mi sülük hacamat akupunktur gibi.

Merhabalar.Yapışıklık için ameliyt oldunuz sanırım bana sadece histereskopi yapıldı laparoskopiyi doktor mu önerdi size.Genelde doktorlar sadece histereskopiyw yöneliyorlar.size her ikisini önermesinin gerekçesi ne idi?

Canim yapisikliginin derecesi nedir sikayetlerin nedir adet olabiliomusun miktari nasil.Ben de tup bebege baslicaktim 28 ekim adetimle ancak doktorum once yapisikligi acalim kasim adetinle baslayalim dedi.Kendim daha once gebe kaldim.Hormonlarim, rezervim, kan degerierim gayet guzel cikti.Kurtajlar sebebiyle yapisikligim olusmus.Ama adet miktarimda azalma olmadi tam 28 gunde bir adet oluyorum.Senin durumun nedir

Benim ki maalesef ileri derecede daha önce gereksiz yere yapılan operasyonlar sebebiyle.Çok şükür ki adet olabiliyorum her ne kadar miktarı ve günü azalsa da 25 günde bir ve 5 güne kadar sürüyo.Doktorun biri bu rahim filmiyle söylediğiniz adet durumu uyuşmuyor dedi bana fakat rahim filminde ilaç içeriye hiç gitmedi.Normal yumurtlama döngümde vs bir problem yok.İleri derece sineşilerde maalesef doktorlar uğraşmak istemiyorlar çünkü zaman alan tedavi sonu tamamen belirsiz olan bir durum haliyle ün yapmış tüp bebek merkezleri de kolay yoldan gebelik elde edip sonuç alabilecekleri ünlerine ün katabilecekleri hastaları tercih ederler.Bir doktor öncelikle başarabileceğine inanmalıdır takdir Allah’ın.

Kuzum benim rahim filmimde ilac iceriye gidio onemli bi yapisiklik degil direk tup bebek yapalim dedi doktorum.Daha sonra gittigimde histereskopi yapip oyle yapalim dedi.Bi anlam veremedim ama tamam dedim tabiki.Korkularimdan da bahsettim rezervime ya da yumurtaliklarima bir zarar verir mi rahmim hasar gorur mu diye.Ama doktor acikcasi cok rahat konustu bi sorun yasanmicagini soyledi.Ilk Bahceciye gorunmustum o da aynisini soylemisti histereskopiyi yapalim sansin cok yuksek demisti.Sana daha once yapisiklik sebebiyle hangi mudahaleler yapildi.Yapisikligi nasil anladin adtten mi kesildin ya da cok mu azaldi.Ben ne adetten kesildim ne azaldi ne gunu degisti.Eskisi gibi adetim devam ediyo.Hatta rahim filmimden once hicbiseyden haberim bile yoktu cunku hicbi belirtim yoktu.

Evet seninkisi çok hafif anladım zaten yani durumumuz çok farklı.Ben 2017 aralıktan beri tüp bebek tedavisi görüyorum sorun eşimden kaynaklı idi daha önce hiçbir doktor rahmimle alakalı bir sorum olduğunu söylememişti ve tüp bebek için gittiğimiz dolandırıcı üçkağıtçı aynı zamanda bir o kadar tanındık bir doktorun “rahim olması gerekenden küçük bu rahimle bebek tutmaz tutsa da düşer”vs gibi sözlerle histereskopi önerdi haliyle güveniyorsunuz çünkü çok araştırmışsınızdır ve bulduğunuz doktorla ilgili en ufak olumsuz bir şey duymamışsınızdır.O kadar emek verip masraf ettikten sonra her şey sıkıntısız ilerlesin istedik acele edip de sayısız başarısız tüp bebek yaşamaktansa ağırdan fakat sağlam adımlarla ilerleyelim düşüncesiyle kabul ettik çünkü eşim de azospermi vardı.Sonrasında 1. Ameliyat omamış deyip 2. Ameliyat Ve ondan sonra da 2 ay adet görwmediğim için içerise pislik biriktiğini onu temizlemesi gerektiğini söyleyerek 3. Histereskopimi oldum.Ondan sonra transfere geçebiliriz dedi ve transferden sonra bana %60 başarı şansı verdi bir de utanmadan allah onu kahreylesin.Çünkü çok yüksek ihtimalle zaten rahmimdeki yapışıklığı biliyordu.Benden hiçbir zaman rahim filmi istemedi.Haliyle transfer sonucu da negatifti .Transferden sonra ki dönemde adetlerimde ciddi azalma farkednce kendisine de söyledim ve “adetin azalması demek doğurganlığın azalması anlamına gelmiyor “gibi saçma bir laf etmişti.Neyse negatif sonçtn sonra muayeneye gittiğimde “biliyoruz ki sorun artık senin rahminde”demesi hala kulaklarımda dilleri lâl olsun inşallah.Haliyle yine ameliyt dedi ve ben bir daha dönmemek üzere oradan çıkıp ertesi hafta bahçeciye gittim arkadaşımın doktoruna haliyle şikayetlerimsen sonra rahim filmi istedi ve acı gerçeği öğrendim rahmimin tamamı yapışıktı.Bana ameliyt yaparm ama garantisi yok açılır mı onu da bilemem dedi ve bir histereskopi artı bir de 15 dakikalık kontrol histereski daha oldum.Fakat yapışklık ameliytndan sonra bu doktor da bana herhangi bir hormon desteği tedavisi vermedi öströjen desteğinin önemli olduğunu duydum.Yani çok da üstüne düşmedi çünkü ona göre zaten umutsuz vakaydım.Netice olarak artık oraya da gitmiyorm çünkü bana ilk başta kısım kısım ilerleyeceğini tek seferde olmayacağını fakat ameliyt sonrası muayeneye gittiğimde olmamış artık pes edin gibi konuşmasının yanı sıra aşırı derecede çelişkili konuştu daha fazla detaya inersem destan yazmış kadar olcam kusuruma bakma çok uzun oldu.Sonuç olarak yılbaşında Yücel Karamanla da görüşmeyi düşünüyorum.Benim durumum çok daha ehil doktorların üstlenebileceği bir durum.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Ayrıca Eklemek isterim ki tüp bebek tedavisine başlamadan önce ilk ultrason görüntüme bakan doktorlar” bu rahim çok normal bir rahim neden ameliyat etmiş ki “dedi hep kısacası para uğruna insanların sağlığını umutlarını çalan pislik doktorlarla dolu Türkiye.Çok dikkatli olun sizi huylandırmak istemem ama iyi düşünün doğru seçim yapın.Tüp bebek hastaları çok hassas oluyor ve çok çabuk güvenip inanıyor.Artı bahçecide yaptığım son görüşmede bana anında yeni başlayan henüz deney aşamasında olan kök hücre tedavisi için deneklik teklif edildi.Bu da benim durumumdaki hastalara birçok doktorun neden olumsuz konuştuğunun kanıtı gibiydi.Bu deney için yeni laboratuvar kurduklarını her şeyin hazır olduğunu ilk başta 3 kişiyle Deneye başlayacaklarını istersek bilgilerimizle başvurabileceğimizi uzun uzun anlattı doktor bey sağolsun.Kısacası bu deneyi geliştirmeleri için bizim gibi hastalara ihtiyaçları olduklarından -ki şu anda birçok merkezde çalışmalar var bu deneyle alakalı- neden bizi zamana yayarak birkaç ameliyatla tedavi edipde çocuk sahibi olmamıza vesile olsunlar ki.Ve ben bu ağır asherman sendromundan muzdarip insanların hiçbir yerde doğru düzgün yazılarını,sürdürdükleri tedaviyi vs anlattıklarını göremiyorum çok az kişi var bana kalsa bir grup kurmalıyız.Son olarak gerçek anlamda Türkiye de maalesef tüp bebek olayı rant kapısı haline gelmiş çünkü devletin herhangi bir müdahalesi yok herkes meydanı boş bulmuş at koşturuyor.Benim eski dolandırıcı doktorun 900 e yakın benim gibi mağdur ettiği insan var fakat hala Türkiye adaletinin buna hiçbir müdahalesi yok.Gerçekten çok öfkeliyim insanların hayatı bu kadar mı ucuz dinleri imânları para olmuş yazıklar olsun.

Canimmm basindan sonuna kadar okudum.Inanilmaz uzuldum cok kotu bir insana ve doktora denk gelmissin ne yazik ki.Evet dogru soyluyosun tup bebek hastalari cok hassas oluyor.Benim kendi doktorum yani hamileyken de gittigim doktorum Kibrista ve paraci degil cunku iyi dostumuz kendisi.Oglu da tup bebek uzmani.Oglu da kendi de bende histereskopiye gerek olmadigini soyledi.Yapisiklik icin de cok kucuk bisey gebelige engel degil sen zaten bu sekilde hamile kaldin dediler.Ancak Bahcecideki doktor histereskopi sonrasi tup bebek dedi İstanbul Tüp Bebek Merkezindeki doktor da once yapilir bu sekilde tup bebek dedi sonra histereskopi yapalim eger tup bebek tutmazsa neden yapmadik hister3skopi deriz dedi.Bence de bu merkezlerin hepsi kar amacli merkezler cok dogru soluosun.Simdi cok ikide kaldim.Ne yapsam diye.Sen istanbulda misin kuzum.Ayrica ben umutsuz vakayim zor vakayim da ne demek.Sakin boyle sacma seyler dusunme.Yapisiklik var gebe kalamazsin denilen bir suru kadin dogal yollarla gebe kaliyor.Yumurtasi olmayanlar ay gelio saglikli yumurtluo gebe kalio menepoza girenler gebe kalio dogal yolla ben zorum da ne demek.Herseyin bir cozumu var ne olur boyle seyler dusunme bi daha.Beni durumundan haberdar edersen cok mutlu olurum.Irtibatta olalim

Bir dönem İstanbulda yaşadım şu an yurt dışındayım.Ama tedavi için İstanbula geliyorum.Benim çok yakın bir arkadaşım ilk tüp bebek denemesinde bebeğin kalp atışları alınamadığı için kürtaj oldu ve kürtajdan dolayı meğer yapışıklığı varmış bilmiyordu tabi çikolata kistleri de vardı fakat doktorlar gebeliğe engel değildir dediler hep.2. Tüp bebek denemesi için bahçeciye yöneldi bu sefer hiç tutmadı.Sonrasında rahim filmi çekildi sanırım ve yapışıklığını öğrendi ama çok hafifdi şükür.3. Denemeden önce doktoru kendisine kistler engel olmaması gerekiyor fakat istersen onları alalım öyle deneyelim dedi ve ameliyat oldu o ameliyatda yapışıklığı da açıldı ve transfer oldu şu an 7 aylık hamile hatta bende ondan bir gün sonra transfer olmuştum ama nerden bilebilirdim tabi ne heyecanla beklemiştim oysa ki tabi nasip kısmet bu işler.Demem o ki bahçeci de esasında ameliyata son çare olarak bakılıyo bunları anlatmamın sebebi bahçeciye gidiyosun diye hatırladım o yüzden bir de hafif yapışklıklar kistler engel olmayabilir diyor doktorlar fakat olabiliyor da yani değişebiliyor.Kimi doktor önce deniyor tutmayınca ameliyat ediyo tabi senin doktorun zaman kaybı olmasın diye de düşünmüş olabilir.Bu arada ben kendimi esasınsa zor vaka,gebelik ihtimali düşük diye düşünmedim hiçbir zaman aksine fazlasıyla umutluyum bilemiyorum belki de sonuç beklediğim gibi olmayacaktır Allah bilir ama ben inancımı yitirmedim sadece doktorların söylediklerini aktardığım için sürekli o kelimeleri kullanmak zornd kalıyorm ama tabi yine de ehil doktor şart.Ben sürekli takipteyim bu forumu haberleşiriz inşallah.

Ben de sonradan acaba dememek adina yaptirsam mi histereskopiyi diorum ama forumda okuduklarimdan da cok korkuorum ve yarin beklenen adet tarihim yani zamanim kalmadi.Bu arada Bahceciden vazgectim ben kuzum İstanbul tup bebekteyim doktorumdan simdilik memnunum.Bahceci ayni islemlere 2 ila 3 bin arasinda fazla ucret talep ediodu ben de İstanbul Tüp Bebegi sectim.

İstihare yap mutlaka Allah büyüktür rabbim karşına içinde Allah korkusu olan doktor çıkarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…