- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Sakin biri ama,kavga ederken türk yabancı her erkek aynı oluyor.Size gaza gelip kiza cevap atmayin derim, sevgiliniz bi gelsin koyun önüne mesajlari, sonrada bekleyin bakalim neler dökülecek... Anam türk erkegide degil ki tepkiye göre neler yapilir söyleyelimBunun tepkileride farklidir simdi
italya biletin varsa gel gidelim.
şuan beni bir sakinlik aldı zaten hayır olur umarım
Eyvahlar olsun
Sonucta erkek degil mi hepsi ayniydi hani?Size gaza gelip kiza cevap atmayin derim, sevgiliniz bi gelsin koyun önüne mesajlari, sonrada bekleyin bakalim neler dökülecek... Anam türk erkegide degil ki tepkiye göre neler yapilir söyleyelimBunun tepkileride farklidir simdi
Kabullendin artık ondan sakinliğin. Anlamadığım nokta bu kız senin numaranı nerden buldu be?italya biletin varsa gel gidelim.
şuan beni bir sakinlik aldı zaten hayır olur umarım
ne biliyim sayko,bulmuştur.Kabullendin artık ondan sakinliğin. Anlamadığım nokta bu kız senin numaranı nerden buldu be?
Sakin biri ama,kavga ederken türk yabancı her erkek aynı oluyor.
Sonucta erkek degil mi hepsi ayniydi hani?Tepkisini bende cok merak ediyorum. Ama adamcagiz masum kanimca. Kiz zilloş
bekliyorum tekrar aradım dediği yerdeyse 10geçe burda olur,kıllanmaya başladı zaten bir şey mi oldu diyorSonucta erkek degil mi hepsi ayniydi hani?Tepkisini bende cok merak ediyorum. Ama adamcagiz masum kanimca. Kiz zilloş
bekliyorum tekrar aradım dediği yerdeyse 10geçe burda olur,kıllanmaya başladı zaten bir şey mi oldu diyor
dışardan baksam ben de bu kadar net olabilrdim belki ama işin içinde olunca öyle olmuyor.Dünya'nın en şüpheci insanı olarak bu resmen kızın pisliği diyorum.
senden önce ben yolarım.Eniştemizden bişey çıkarsa o kıllandığı her kılı tek tek yolarız
Son 5 dk. Hadi eniste hepimizin kahramani olbekliyorum tekrar aradım dediği yerdeyse 10geçe burda olur,kıllanmaya başladı zaten bir şey mi oldu diyor
Onun telefon sizde degilmiydi yaaa, nerden haberlesiYorsunuz???bekliyorum tekrar aradım dediği yerdeyse 10geçe burda olur,kıllanmaya başladı zaten bir şey mi oldu diyor
Tabiki olmaz çok can sıkıcı bi durum resmen kızı yolmak istedim şu andışardan baksam ben de bu kadar net olabilrdim belki ama işin içinde olunca öyle olmuyor.
arkadaşı.Onun telefon sizde degilmiydi yaaa, nerden haberlesiYorsunuz???
senden önce ben yolarım.
ben onun gibi yüz tane kurdum son1 saattirAma sıkıntı çıkmaz ondan bence benim az önce dediğimi iyi düşün ama tüm stres sıkıntı dert tasa biter ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?