- 8 Temmuz 2014
- 3.364
- 3.417
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Yerim seni de depresyonunu da.bu kadar uzuldugune degmeyecekk bak gooraynen,bu gece de depresyon gecesi.
Aynn hadı ya artk gelsın saat 1 olmak uzere amaYa kocam kizdi yat artik diye,uyku gözlerimden akiyor ama meraktan uyuyamiyorumsevgilinize msj atin bir suru kiz senin eve gelmeni bekliyor basliycam pes turnuvanaaaa
Benim topuzum açılmamış tuvalet kağıdı rulosu kadar oluyor zaten pek mümkün değil. Güzel icat olmuş ama, at kuyruğu versiyonunu deneyeceğim.Lisede gelmisti aklima bu hayattaki en iyi icatlarimdan biriHele benim ki gibi ciliz saciniz varsa sak diye gecirilir.gur saclar icin topuz degil at kuyrugu oneriyorum
bekliyorum.Konuyu bastan okuyup ben de dayanisicam size siz o zamana 37 sayfa yaparsiniz gerci
napayım rahat olamıyorum.Yerim seni de depresyonunu da.bu kadar uzuldugune degmeyecekk bak goor
Heyy masallah ne guzel ya.benim icin kucuk,insanlik icin ise buyuk bir adim.desteginiz icin tesekkurleeer.Benim topuzum açılmamış tuvalet kağıdı rulosu kadar oluyor zaten pek mümkün değil. Güzel icat olmuş ama, at kuyruğu versiyonunu deneyeceğim.
Kiz elimize gecse kk olarak parca pincik ederiz o derece bilendikEnişte buraya yumruk zilliye
Enişte buraya yumruk zilliye
günü berbat olmasın ya,kırkyılın başı dışarı çıktı onda da bu kız yazdı.Neden sevgilinize olayi anlatmiyorsunuz kisaca, turnavayi kesip gelir...
günü berbat olmasın ya,kırkyılın başı dışarı çıktı onda da bu kız yazdı.
10 dk daha gelmezse arıcam.Neden sevgilinize olayi anlatmiyorsunuz kisaca, turnavayi kesip gelir...
Olursa olsun yaaa, sonucta onun eski sevgilisi sizi huzursuz ediyor bi zahmet el atsin...
Kiz elimize gecse kk olarak parca pincik ederiz o derece bilendik
Bencede olmasin birak.yazik garibim habersiz herseyden.telefonunu evde birakmis gitmis.oynasin oyununu.Allah askina aldatan adam telefonu birakir evde bu kadar saat dolasir mi?coktan kostur kostur eve gelmesi lazimdigünü berbat olmasın ya,kırkyılın başı dışarı çıktı onda da bu kız yazdı.
TURKCESI YOKSA ONU GORDUKTEN SONRA SAKIR SAKOR TURKCE YAZAR HAAHANah yapan ninenin fotosunu yolla sende ona
italya biletin varsa gel gidelim.Bi an başıma gelmiş gibi düşündümde heralde gider o kızı evinde attığı mesaj sayısı kadar pıçaklayıp attığı fotoğraf sayısı kadarda fotosunu çekip gider ayakta tekme atıp dicem ama ben yakaladım mı gitmem pıçakladığım yerlerine tuz basarım üstünüde acı biberle süsleyip bi yerlerinede karanfil takıp urganlada o ince beline kuşak yapıp onuda sıkıp bağırsaklarını midesini bir araya getirip ortaya çıkan sakatatlarıylada selfie çekip onun hattında olan herkese atarım ohh misss
şuan beni bir sakinlik aldı zaten hayır olur umarımBencede olmasin birak.yazik garibim habersiz herseyden.telefonunu evde birakmis gitmis.oynasin oyununu.Allah askina aldatan adam telefonu birakir evde bu kadar saat dolasir mi?coktan kostur kostur eve gelmesi lazimdi
Eyvahlar olsunBi an başıma gelmiş gibi düşündümde heralde gider o kızı evinde attığı mesaj sayısı kadar pıçaklayıp attığı fotoğraf sayısı kadarda fotosunu çekip gider ayakta tekme atıp dicem ama ben yakaladım mı gitmem pıçakladığım yerlerine tuz basarım üstünüde acı biberle süsleyip bi yerlerinede karanfil takıp urganlada o ince beline kuşak yapıp onuda sıkıp bağırsaklarını midesini bir araya getirip ortaya çıkan sakatatlarıylada selfie çekip onun hattında olan herkese atarım ohh misss
i
10 dk daha gelmezse arıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?