Yapışkan eski sevgili..Kıskançlık krizi yaşıyorum!!

birazdan ben de niyeti bozum atıcam bir şeyler,tövbe tövbe ya.delirtti.Erkek arkadaşım şimdi aradı pes turnuvası bitmemiş gecikecekmiş,anlayacağınız başınızın etini yemeye devam ediyorum..
Burdayız cicim, hep destek tam destek. Gelsin ama o koca kafada artık eve ya. Ben çatlladım burda, seni düşünemiyorum.

Buna çok güldüm gece gece. Topuza tuvalet kağıdı nasıl geçirilir ki?

birazdan ben de niyeti bozum atıcam bir şeyler,tövbe tövbe ya.delirtti.

fotograflarla uzatmaları oynamaya başlamış. biraz daha sabredin. haha sevgilinizdeki fotografları silip kendınızde kalan fotgrafları sevgılınıze gosterıp sadece "ne yapıyor bu ... liselisi?" deseniz komık olurdu.

Güzelce cevap verebilirsin. . Bu arada 2 telefon mu kullaniyor sevgiliniz?
hayır biri benim biri onun..
Kızı kk ya yönlendir de dayanışmayı görsün.
anlamaz ki türkçe bilmiyor.
Burdayız cicim, hep destek tam destek. Gelsin ama o koca kafada artık eve ya. Ben çatlladım burda, seni düşünemiyorum.
ya burada geyikte takıldıklarım biliyor,adam hep evdeydi bir gün gitti olay oldu.

Ya kocam kizdi yat artik diye,uyku gözlerimden akiyor ama meraktan uyuyamiyorum sevgilinize msj atin bir suru kiz senin eve gelmeni bekliyor basliycam pes turnuvanaaaa

Sen kızı buraya bi yönlendir zaten canım sıkkın acısını çıkartayım. Güzeldir ingilizcem bir konuşayım bi tarafı tavana vursun. Hem özelden güzel fotolar da atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…