- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi breakingbadd
-
cevap verip haksız konuma düşmek istemiyorum erkek arkadaşım güvene çok takıktır.
Burdayız cicim, hep destek tam destek. Gelsin ama o koca kafada artık eve ya. Ben çatlladım burda, seni düşünemiyorum.birazdan ben de niyeti bozum atıcam bir şeyler,tövbe tövbe ya.delirtti.Erkek arkadaşım şimdi aradı pes turnuvası bitmemiş gecikecekmiş,anlayacağınız başınızın etini yemeye devam ediyorum..
Buna çok güldüm gece gece. Topuza tuvalet kağıdı nasıl geçirilir ki?Ya varya topuzuma tuvalet kagidi rulosu gecirdim o derece burnum akiyo hastayim cek sil at yapiyorum ama o kadar merak ediyorum ki seni yatamiyorum.ben sevgilinin israrla bi kabahati olmadigini savunuyorum.kizin ki tamamen kurgu ustelikte kotu bir kurgu.yuz buldugu falan yok amaci tamamen huzur kacirmak
birazdan ben de niyeti bozum atıcam bir şeyler,tövbe tövbe ya.delirtti.
hayır biri benim biri onun..Güzelce cevap verebilirsin. . Bu arada 2 telefon mu kullaniyor sevgiliniz?
anlamaz ki türkçe bilmiyor.Kızı kk ya yönlendir de dayanışmayı görsün.
ya burada geyikte takıldıklarım biliyor,adam hep evdeydi bir gün gitti olay oldu.Burdayız cicim, hep destek tam destek. Gelsin ama o koca kafada artık eve ya. Ben çatlladım burda, seni düşünemiyorum.
aynen,bu gece de depresyon gecesi.Olsun bacim bekleriz napalim hep geyik degil ya.
yok yok ,polemik yok.Bu konuda ne oldu polemik mi cikti 17 sayfa
Lisede gelmisti aklima bu hayattaki en iyi icatlarimdan biriBuna çok güldüm gece gece. Topuza tuvalet kağıdı nasıl geçirilir ki?
Bu konuda ne oldu polemik mi cikti 17 sayfa
bekliyorum valla,gelir en geç 1 buçukta,ben normalde 3-4gibi uyuyorum zatenYa kocam kizdi yat artik diye,uyku gözlerimden akiyor ama meraktan uyuyamiyorumsevgilinize msj atin bir suru kiz senin eve gelmeni bekliyor basliycam pes turnuvanaaaa
Hayir tamamen dayanisma.kk de gorulmus duyulmus sey degil.cok duyguluyum ayni zamanda gururluBu konuda ne oldu polemik mi cikti 17 sayfa
Nah yapan ninenin fotosunu yolla sende onabekliyorum valla,gelir en geç 1 buçukta,ben normalde 3-4gibi uyuyorum zaten
aman bırak burdan eksik kalsın.Sen kızı buraya bi yönlendir zaten canım sıkkın acısını çıkartayım. Güzeldir ingilizcem bir konuşayım bi tarafı tavana vursun. Hem özelden güzel fotolar da atarım
şu halde bile güldürüyosunuz ya.Nah yapan ninenin fotosunu yolla sende ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?