- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Hayır asla bekkemiyorum ama kızın attığı cevaba bak ya!!Beybi sen onceden supheleniyormuydun biseylerden?1 yildir birliktesin.e kizda 1 yildir gorusmuyoduk demis.bekle sabret bakalim guzel guzel tatli tatli konus erkek arkadasinla kavga etmeden.cok sinir bozucu bi durum haklisin.ama inan var boyle kadinlar.
üstte yazdım.Kızzz merak ettım ne yazdı ....kezban
ya 4just ne yazdı bu bana ne demek istiyor bu ya.
böyle kızların saçına 404 yapıştırcan görcek yapışkan olmayı
Kız cevap attı,şöyle yazmış:
Mesaj attığım kişi sen misin? Seni biliyorum ve o kadar da umursamıyorum,önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.Ben x i tanırım ve seninle eğleniyor,üzgünüm ama ilişkiniz yakında bitecek çünkü ben ne zaman onu kabul etsem o döner,biliyorum.
bu sinirle bu kadar çevirebildim,ŞİMDİ BEN NE DİYEYİM?
dün mesajına cevap vermiş ama resmi.Sevgilinizle daha önceden baglanti kurmuş olsa bunu mesajlarndan anlayabilirdiniz. Sonuçta sayfa sayfa yazmis araya kaynatirdi seninle o gün konuştuğumuzda gibi söylemlerde bulunurdu. Ki öyle olsa o telefon sanmıyorum ki ortada dolansin.
Ayrıca sevgilinle ortak hareket ederseniz ve boşa tartismazsaniz iyi olur çünkü diğer turlu saçma bir kizin oyunlarina gelmiş olursunuz.
Off umarım kendi kendine gelingüvey oluyordur.Vışşşşşşş gıt kızın sacını basını yol
ya 4just ne yazdı bu bana ne demek istiyor bu ya.
ya sonra ben sevgilinle konuştum derse başka bir yerden?sil msjı bence görmesin norveçli. ve sen okkalı bi msj at haketti artık boşmu buldu meydanı
başka iletişim yolları da var oyzden öyle atmak istemedim.Keşke erkek arkadaşinin ağzindan atsaydin mesaji
ya sonra ben sevgilinle konuştum derse başka bir yerden?
bi gelsin bakalım.Benim bile sinirlerim zipladi burda yuzsuze bak. Bence sen sevgiline soyle soyle okkali bir cevap yazip tamamen bitirsin kessin irtibati.
Tam da bunu kastediyordum.boyle bi cevap bekliyordum baska turlusunu tuhaf karsilardim.bunun icin hazir ol dedim sana.o zaten hazir bekliyo sevgilin icin koydugu resimlerden yaptigi yorumlardan belli.istese sevgilin onunla olurdu zaten seninle 1 yil gecirmesine gerek yoktuu.hic cevap verme erkek arkadasina bahset o halletsin bu durumuHayır asla bekkemiyorum ama kızın attığı cevaba bak ya!!
şimdi yine msj attı 1dk.derse desin yahu onun hesabını mı verceksin bi de
hayir silme sakin.aksine bilsin.ya sonra ben sevgilinle konuştum derse başka bir yerden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?