- 10 Nisan 2019
- 18
- -2
- 1
- 35
- Konu Sahibi aylacik3534
-
SizedeHmm..
Hayırlı sabahlar
dedikodu yapmak için mi üye oldunuz sabah sabah
Arkadaşımın durumuna üzülüyorumbende etrafı dinleyip kulak misafiri oldum diyen hemcislerime sinir oluyorum
sizene bizene
Hayır arkadaşımın durumuna aslinda bir yandan üzüldüm tedavimi olmasi gerek diye düşünüyorum
Evet en doğrusu sensin, ennn iyisi en mükemmeli sensin ama arkadaşın senin kadar iyi olamadığı içi hasta. Acilen tedavi olması gerek. Kesin.Hayır arkadaşımın durumuna aslinda bir yandan üzüldüm tedavimi olmasi gerek diye düşünüyorum
Hayır arkadaşımın durumuna aslinda bir yandan üzüldüm tedavimi olmasi gerek diye düşünüyorum
Tabi ki sağlıklı değil. .Tıpkı ya benimsin ya kara toprağınsın diyen erkekler gibi..iş yerinde bir arkadaşım var o da bayan, görüştüğü kisiyle 2.5 yillik bir görüşmesi olmus.
Anladığım kadarıyla cocuga bir konudan dolayi küfür hakaret iftira atmış.
(Bazi bana anlattığı konulardan biliyorum)
Arkadasimin durumuna üzüldüğüm icin tedavi mi olmasi gerekiyor diye size danisiyorum
İs yerinde yanimda konustu cocukla cikacaktim odsdan ama kalabilirsin dedi ister istemez duydum cocugun hafiften sesi geliyordu
Cocuk istemiyorum diyor kiz tam 1.5 saat telefonda çocuğa özür dilerim, bir daha olmaz diyor. Cocuk guvenim kalmadı hep böylesin yapıp yapıp sonra özür diliyorsun istemiyorum seni demesine rağmen kiz illaha oldurmak affettirmek icin uğraşıyor telefonda.. Oğlanın ailesine de bıkmış anladigim kadariyla kızın sürekli cocukla kavga edip sonra affetirmeye calismasindan hani kızı istemeyi düşünüyormis ama kiz boyle yapinca aile guvenememis.
Birde kizin bir cift arkadasi icin cocugun kalbini fena kirmis ve bu cift de nişanlanmış bizim ki kuduruyor cocuga "onlar nisanlandi bak" diyor. Cocukda yapmasaydin bana hakaret etmeseydin derdin neydi de sakince kavganın etmedin benimle son pismablik fayda etmez dedi kapatti cocuk telefonu kizin suratina.
Gerçekten ben utandim bir insan bu kadar nasil ısrarcı olur inanamıyorum.... Bu tarz hemcinslerim bana sağlıklı gelmiyor yapip yapip pisman olup bir daha bildiğini okuyanlar.. sizce bu bir HASATALİK mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?