Yapışkan Hemcinslerimiz Hakkinda..

aylacik3534

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
18
-2
1
35
iş yerinde bir arkadaşım var o da bayan, görüştüğü kisiyle 2.5 yillik bir görüşmesi olmus.
Anladığım kadarıyla cocuga bir konudan dolayi küfür hakaret iftira atmış.
(Bazi bana anlattığı konulardan biliyorum)

İs yerinde yanimda konustu cocukla cikacaktim odsdan ama kalabilirsin dedi ister istemez duydum cocugun hafiften sesi geliyordu

Cocuk istemiyorum diyor kiz tam 1.5 saat telefonda çocuğa özür dilerim, bir daha olmaz diyor. Cocuk guvenim kalmadı hep böylesin yapıp yapıp sonra özür diliyorsun istemiyorum seni demesine rağmen kiz illaha oldurmak affettirmek icin uğraşıyor telefonda..

Birde kizin bir cift arkadasi icin cocugun kalbini fena kirmis ve bu cift de nişanlanmış bizim ki kuduruyor cocuga "onlar nisanlandi bak" diyor. Cocukda yapmasaydin bana hakaret etmeseydin dersin neydi de sakince kavganın etmedin benimle son pismablik fayda etmez dedi kapatti cocuk telefonu kizin suratina.

Gerçekten ben utandim bir insan bu kadar nasil ısrarcı olur inanamıyorum....

Yani benimde yanımda özel konuşma oluyorsa ve kalmak durumunda oluyorsam ya ilgilenecek birşey biliyorum veya kulaklık takip müzik dinliyorum illa birşey duyuluyor da ,çocuğun dediğine kadar duymak için ciddi dinlemek lazım ya ...Birde sizi ilgilendiren birşey yok ki yapışır yapışmaz sizi rahatsız eden ne ? Çocuk kızmış belki seviyor ama burnu surtsun diye böyle yapıyor nereden biliyorsunuz yani ???

Hayır arkadaşımın durumuna aslinda bir yandan üzüldüm tedavimi olmasi gerek diye düşünüyorum

aynen tedavi olması gerek şimdi ne yapacaksınız doktora mı götüreceksiniz?

şu hemcinsim lafını da bırakın, bu genel olarak insanların bir özelliği durduk yerde kadını etiketlemeye çalışmayın.

gerekten size ne iftara yalan vs diyorsunuz da o kadar ağır şeyler olsa çocuk hala konuşuyor olmazdı. siz hiç kimseyi döndürmek için bisiler yapmazsınız mi ? başlıkta çok çirkin yapışkan hemcinsmis

En nefret ettiğim insan tipi; dost mu düşman mı belli olmayanlar.
Siz de maşallah öylesiniz. Başlık “yapışkan hemcinslerimiz” konu: arkadaşının seni zerre kadar alakadar etmeyen özel hayatı konuyu açma sebebi: GÜYA arkadaşına üzülüyorsun.
Kusura bakma da arkadaşına üzülen arkadaşına yapışkan da demez. Sana ne şimdi kızın kaç saat sevgilisine yalvardığından, seni ne ilgilendirir? Hadi seni ilgilendirir diyelim ki, BİZİ NE İLGİLENDİRİR? Biz elalemiz yahu, kızın özel hayatını gelip niye bize anlatıyosun? Ne kadar ayıp. Çok çirkin bi davranış

Hayır arkadaşımın durumuna aslinda bir yandan üzüldüm tedavimi olmasi gerek diye düşünüyorum
Evet en doğrusu sensin, ennn iyisi en mükemmeli sensin ama arkadaşın senin kadar iyi olamadığı içi hasta. Acilen tedavi olması gerek. Kesin.

Uzulseniz ,arkadaşım böyle davranarak karşı tarafın onu ezmesind sebep oluyor vs gibi bir konu acarsiniz ...Başlıkta da ,konuda da kadını gommussunuz resmen .Sucludur ki küfürü bende o erkek arkadaşı gibi bir tavırla karşılarım .Suçunu bildiği için ,pişman olduğu için ,kaybetmek istemediği için yalvarmistir. karşısındaki kişi de evlenmeyi düşündüğü için bu konuda burnunu surtmeye cakisiyodur çünkü küfür , hakaret hoş değil kim yaparsa yapsın .Erkek yalvarunca iyi ,kadın yalvarunca gurursuz ,yapışkan mi oluyor ???

Tabi ki sağlıklı değil. .Tıpkı ya benimsin ya kara toprağınsın diyen erkekler gibi..

Eminim uzulmussundur

Sunu deneyebilirsin mesela. Eger gercekten arkadasini dusunuyorsan guzelce konusup tavsiye verebilirsin. Eger dinlemiyorsa gorusmeyi kesebilirsin. Ama sen arkasindan hakaret edeyim, icim biraz sogusun moduna girmissin sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…