- Konu Sahibi aylacik3534
-
Ama kadınların çoğuna baktığımda kadına yakışan hareketler yapmıyorlar.
Bazı telefonlarda hoparlör sesi fazla çıkıyor ya eşimin tel da öyle kimle konuşsa duyuyorum birde karsidaki bağırarak konuşuyorsao değilde hadi kızın konuşmasnı net duydun tlfonda karşı tarafın söylediklerini nasıl bu kadar net duyabildin ..
Bulutoett kulaklık mı takıp dinledin arkadaşım ne yaptın tlfona nasıl sızdın
Aynen kızın bu gurursuz tavırları, yalvarmaları karşı tarafın bir yerlerini kaldırmış.Aslında ben sizi anladım. Tabi ki arkadasinizin özel hayatı sizi ilgilendirmez. Ama kadınların çoğuna baktığımda kadına yakışan hareketler yapmıyorlar. Insan buna üzülüyor..Sonra da erkekler kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor malesef. Sanırım başlığı açan arkadaş da bunu demek istemiş. Artık erkekler için kadınlar çok kolay. Bu yüzden de ilişkide istediği gibi davranıyor.Sen kabul etmezsen onun kurallarına uyacak, ona yalvaran, gurursuzca iliskiye devam eden onlarca kadin var biliyor bunu erkekler
Üzülen insan böyle başlık atmaz iyi niyetli göremedim siziArkadaşımın durumuna üzülüyorum
he he kesin öyledirArkadaşımın durumuna üzülüyorum
Ahahahaha harikasın. Aynen katılıyorumbende etrafı dinleyip kulak misafiri oldum diyen hemcislerime sinir oluyorum
sizene bizene
Belki o kişi de başka bir konuda sizden utanıyordur ve yarın öbür gün Buraya bir konu açar. Kendimizde bile utanacak pek çok şey varken başkaları adına neden utanıyoruz ki hiç anlamam. Biz mükemmeliz Çünkü. Ve bence sadece arkadaşınızın değil sizin de tedaviye ihtiyacınız variş yerinde bir arkadaşım var o da bayan, görüştüğü kisiyle 2.5 yillik bir görüşmesi olmus.
Anladığım kadarıyla cocuga bir konudan dolayi küfür hakaret iftira atmış.
(Bazi bana anlattığı konulardan biliyorum)
Arkadasimin durumuna üzüldüğüm icin tedavi mi olmasi gerekiyor diye size danisiyorum
İs yerinde yanimda konustu cocukla cikacaktim odsdan ama kalabilirsin dedi ister istemez duydum cocugun hafiften sesi geliyordu
Cocuk istemiyorum diyor kiz tam 1.5 saat telefonda çocuğa özür dilerim, bir daha olmaz diyor. Cocuk guvenim kalmadı hep böylesin yapıp yapıp sonra özür diliyorsun istemiyorum seni demesine rağmen kiz illaha oldurmak affettirmek icin uğraşıyor telefonda.. Oğlanın ailesine de bıkmış anladigim kadariyla kızın sürekli cocukla kavga edip sonra affetirmeye calismasindan hani kızı istemeyi düşünüyormis ama kiz boyle yapinca aile guvenememis.
Birde kizin bir cift arkadasi icin cocugun kalbini fena kirmis ve bu cift de nişanlanmış bizim ki kuduruyor cocuga "onlar nisanlandi bak" diyor. Cocukda yapmasaydin bana hakaret etmeseydin derdin neydi de sakince kavganın etmedin benimle son pismablik fayda etmez dedi kapatti cocuk telefonu kizin suratina.
Gerçekten ben utandim bir insan bu kadar nasil ısrarcı olur inanamıyorum.... Bu tarz hemcinslerim bana sağlıklı gelmiyor yapip yapip pisman olup bir daha bildiğini okuyanlar.. sizce bu bir HASATALİK mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?