Yapışkan Hemcinslerimiz Hakkinda..

Aslında ben sizi anladım. Tabi ki arkadasinizin özel hayatı sizi ilgilendirmez. Ama kadınların çoğuna baktığımda kadına yakışan hareketler yapmıyorlar. Insan buna üzülüyor..Sonra da erkekler kendini bulunmaz hint kumaşı zannediyor malesef. Sanırım başlığı açan arkadaş da bunu demek istemiş. Artık erkekler için kadınlar çok kolay. Bu yüzden de ilişkide istediği gibi davranıyor.Sen kabul etmezsen onun kurallarına uyacak, ona yalvaran, gurursuzca iliskiye devam eden onlarca kadin var biliyor bunu erkekler

o değilde hadi kızın konuşmasnı net duydun tlfonda karşı tarafın söylediklerini nasıl bu kadar net duyabildin ..
Bulutoett kulaklık mı takıp dinledin arkadaşım ne yaptın tlfona nasıl sızdın
Bazı telefonlarda hoparlör sesi fazla çıkıyor ya eşimin tel da öyle kimle konuşsa duyuyorum birde karsidaki bağırarak konuşuyorsa

Aynen kızın bu gurursuz tavırları, yalvarmaları karşı tarafın bir yerlerini kaldırmış.

Ah kadınlar kendilerinin kıymetini bir bilse..ah..

Ben de hiç hoşlanmam o tarz kadınlardan ama siz de arkadaşımın iyiliğini istiyorum demeyin bence komik görünüyor . Zira kimse sevdiği bir arkadaşına yapışkan demez.

Ahh ahh ne iyi arkadaslar var. Arkadasinin durumuna üzülüp yapışkan hemcins diye baslik atiyor... keske tüm arkadaslarima bunu gösterebilseydim

ben de kendimi boyle geliştireyim arkadaslarima iyi arkadas olayım. Benim hasta oldugumu dusunup tedavi ettrimek isteyen bir arkadasim var mi acaba

Sabah sabah isin gucun mu yok erinmemişsin
A tabi yapışkan arkadaşına uzuluyorsun ah canım...gercek su ki üstüne vazife değil insanlarin ilişkisi

Ben istemedikten sonra kimse benimle saatlerce konusamaz.Hatta bi dk konusamaz. Erkegin kafasi guzel mi konusmasin banane.Tencere kapak diyorum.

Iftira attigina girmiyorum bile.

Arkadaşsızlıktan yakınan kişilere böyle konuları okutmak lazım. Bunu buraya yazmak yerine arkadaşınıza söyleyecek cesaretiniz yok. İçten içe kıskanıyorsunuz muhtemelen. Hep beraber saydıralım da rahatlayalım istedin. Ama üzgünüm uzun yıllardır forum üyesiyim gerçekten insanlar kelimelerinde başka hikayeler saklıyor ve akıllı kk kadınları bunu anında çözüyor.

Belki o kişi de başka bir konuda sizden utanıyordur ve yarın öbür gün Buraya bir konu açar. Kendimizde bile utanacak pek çok şey varken başkaları adına neden utanıyoruz ki hiç anlamam. Biz mükemmeliz Çünkü. Ve bence sadece arkadaşınızın değil sizin de tedaviye ihtiyacınız var

belki iyiniyetlisiniz konu sahibi ama
buraya konuyu açınca dedikodu yapıyormuş gibi oluyor

konunuza gelince arkadaşınız anlattığınız gibiyse tedaviyi de kabul etmez benim bişeyim yok der

Bence sizin acilen bir tedavi olmanız şart.
Size ne başkasının hayatından? Kendi hayatınıza dönüp baksanız da kendiniz için üzülseniz keşke.
Dinleyip , kınamak neyin nesi?

KK üyelerinden beklenen hareket:

"Ben olsam asla yapışmam"
"Ben olsam kodu mu oturturum"
"Ben olsam amuda kalkıp sol kroşe atarım"

Falan falan

Sonra like, like, like

Sonra gurur & ego patlaması

Kapanış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…