Yapışkan Hemcinslerimiz Hakkinda..

Size ne, siz niye karışıyorsunuz ki sin meselemiz değil. Buralara konu açacak kadar hiç değil hemde.

KK üyelerinden beklenen hareket:

"Ben olsam asla yapışmam"
"Ben olsam kodu mu oturturum"
"Ben olsam amuda kalkıp sol kroşe atarım"

Falan falan

Sonra like, like, like

Sonra gurur & ego patlaması

Kapanış

ben konuda o şekil bir yorum okumadım genelde herkes konu sahibine kötü niyetli olduğunu yazmış, alıntı yapabilir misiniz nerede yazıyor dediğiniz tarzda şeyler?

Basliginizdaki bakis acisi ve bunu dert edinmeniz, bu olay uzerinden ego arinmasi yapmaniz hos olmamis, samimi degil bir kere. Kiz cocuk degil elinden tutup hastasin sen gel psikologa gidelim diyesiniz.

Kusura bakmayin bana pek uzerinize vazife degil gibi geldi yani ne bileyim cok seviyorsaniz safiyane bir hemcinse karsi uzuntuyse derdini dinleyip gercekleri gormesini saglayabilirsiniz, kafasini dagitmaya yardimci olabilirsiniz...

Kadın kadının düşmanıdır diye tabir edilen düşmana benziyorsunuz. Yapışkan hemcinsinizin, sevgilisiyle olan telefon göraşmesini dinledikten sonra, açık alanda paylaşıp , tedavi mi olmalı demeniz .. sonsuz iyi niyetinizden çok etkilendim. Birilerinin tedaviye ihtiyacı var gibi ama o kişinin arkadaşınız olduğunu düşünmüyorum.Evlerden ırak, böyle mesai arkadaşı da arkadaş ta.

Başka arkadaşınız yok galiba. Kızın dedikodusunu yapabileceğiniz 3. kişiyi bulamamışsınız, gelip buraya yazmışsınız.

Arkadaşınız gerçekten hasta olabilir, durum ciddi görünüyor. Bence bir doktordan randevu alın, gidip durumu anlatın.
Sonra doktorun verdiği ilaçları aksatmadan kullanın.

Konu nerde ayol merak ettim.
aylacik3534 .!.:
iş yerinde bir arkadaşım var o da bayan, görüştüğü kisiyle 2.5 yillik bir görüşmesi olmus.
Anladığım kadarıyla cocuga bir konudan dolayi küfür hakaret iftira atmış.
(Bazi bana anlattığı konulardan biliyorum)
Arkadasimin durumuna üzüldüğüm icin tedavi mi olmasi gerekiyor diye size danisiyorum

İs yerinde yanimda konustu cocukla cikacaktim odsdan ama kalabilirsin dedi ister istemez duydum cocugun hafiften sesi geliyordu

Cocuk istemiyorum diyor kiz tam 1.5 saat telefonda çocuğa özür dilerim, bir daha olmaz diyor. Cocuk guvenim kalmadı hep böylesin yapıp yapıp sonra özür diliyorsun istemiyorum seni demesine rağmen kiz illaha oldurmak affettirmek icin uğraşıyor telefonda.. Oğlanın ailesine de bıkmış anladigim kadariyla kızın sürekli cocukla kavga edip sonra affetirmeye calismasindan hani kızı istemeyi düşünüyormis ama kiz boyle yapinca aile guvenememis.

Birde kizin bir cift arkadasi icin cocugun kalbini fena kirmis ve bu cift de nişanlanmış bizim ki kuduruyor cocuga "onlar nisanlandi bak" diyor. Cocukda yapmasaydin bana hakaret etmeseydin derdin neydi de sakince kavganın etmedin benimle son pismablik fayda etmez dedi kapatti cocuk telefonu kizin suratina.

Gerçekten ben utandim bir insan bu kadar nasil ısrarcı olur inanamıyorum.... Bu tarz hemcinslerim bana sağlıklı gelmiyor yapip yapip pisman olup bir daha bildiğini okuyanlar.. sizce bu bir HASATALİK mi?

Konu bu Galiba.. biri alıntı yapmış ben de merak etmiştim

Neydi kı konu ?
aylacik3534 .!.:
iş yerinde bir arkadaşım var o da bayan, görüştüğü kisiyle 2.5 yillik bir görüşmesi olmus.
Anladığım kadarıyla cocuga bir konudan dolayi küfür hakaret iftira atmış.
(Bazi bana anlattığı konulardan biliyorum)
Arkadasimin durumuna üzüldüğüm icin tedavi mi olmasi gerekiyor diye size danisiyorum

İs yerinde yanimda konustu cocukla cikacaktim odsdan ama kalabilirsin dedi ister istemez duydum cocugun hafiften sesi geliyordu

Cocuk istemiyorum diyor kiz tam 1.5 saat telefonda çocuğa özür dilerim, bir daha olmaz diyor. Cocuk guvenim kalmadı hep böylesin yapıp yapıp sonra özür diliyorsun istemiyorum seni demesine rağmen kiz illaha oldurmak affettirmek icin uğraşıyor telefonda.. Oğlanın ailesine de bıkmış anladigim kadariyla kızın sürekli cocukla kavga edip sonra affetirmeye calismasindan hani kızı istemeyi düşünüyormis ama kiz boyle yapinca aile guvenememis.

Birde kizin bir cift arkadasi icin cocugun kalbini fena kirmis ve bu cift de nişanlanmış bizim ki kuduruyor cocuga "onlar nisanlandi bak" diyor. Cocukda yapmasaydin bana hakaret etmeseydin derdin neydi de sakince kavganın etmedin benimle son pismablik fayda etmez dedi kapatti cocuk telefonu kizin suratina.

Gerçekten ben utandim bir insan bu kadar nasil ısrarcı olur inanamıyorum.... Bu tarz hemcinslerim bana sağlıklı gelmiyor yapip yapip pisman olup bir daha bildiğini okuyanlar.. sizce bu bir HASATALİK mi? Sanırım bu

Konu sahibinin başka derdi yokmuş milletin derdiyle dertlenmiş galiba :) Ne güzel bende başkalarının dersine dertlenecek kadar boş olmak isterdim

Sizin çok ciddi sıkıntılarınız var kendinizle ilgili.Sanırım mutsuzsunuz ve en kötüsünden de olsa bir ilişki istiyorsunuz, ilişkisi olan insanlara karşı da bir nefret geliştirmişsiniz.Beğenilmediğinizi, kimsenin sizi istemediğini filan mı düşünüyorsunuz? Ya da her şeyi çöpe atın, yapı olarak birinin üzüntüsünü gördüğünüzde ağzınızı kapatıp "aaaaa" deyip kıs kıs gülen mahalleyi gözetleyen teyze karakterine mi sahipsiniz? Keşke arkadaşınız sizin gerçek yüzünüzü görseydi ve mesafe koysaydı, yanınızda böyle bir konuşmayı yapmasaydı.Kız hatalı olduğunu düşünmüş ve iyi giden bir birlikteliği kurtarmak için çaba sarf etmiş.Muhtemelen barışacaklar ki barışmayacak adam ikibuçuk saat telefonda kızı dinlemez.

Ciddi ilişkiniz olmadıysa bu güne kadar bilmiyor olabilirsiniz ama gitmek isteyen erkeği tutamaz kimse, telefonu açmaz ortadan yok olur, hiçbir yerden irtibat kuramazsınız.Sadece bir sorun yaşamışlar ve tatsızlık olmuş, yakında barışırlar.Sizde "aaaa ne biçim hemcinslerim var ayollll, gurursuz adamı zorla barıştırdı" deyip kısa süreli ego tatmini yapar, akşam olunca da " kimse sevmeyecek mi beni neden hiç kimse benimle ilgilenmiyor" diye ağlarsınız.Öncelikle karakterinizle ilgili sorunu çözerseniz hayattaki mutsuzluklarınızı çözmekte fayda sağlarsınız.

Konu sahibinin başka derdi yokmuş milletin derdiyle dertlenmiş galiba :) Ne güzel bende başkalarının dersine dertlenecek kadar boş olmak isterdim
Ben bir ara dedim acaba kızın konuştuğu kişide mi gözü var da tanımıyor Galiba... Gerçekten Allah başka dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…