- Konu Sahibi aylacik3534
-
Size ne, siz niye karışıyorsunuz ki sin meselemiz değil. Buralara konu açacak kadar hiç değil hemde.iş yerinde bir arkadaşım var o da bayan, görüştüğü kisiyle 2.5 yillik bir görüşmesi olmus.
Anladığım kadarıyla cocuga bir konudan dolayi küfür hakaret iftira atmış.
(Bazi bana anlattığı konulardan biliyorum)
Arkadasimin durumuna üzüldüğüm icin tedavi mi olmasi gerekiyor diye size danisiyorum
İs yerinde yanimda konustu cocukla cikacaktim odsdan ama kalabilirsin dedi ister istemez duydum cocugun hafiften sesi geliyordu
Cocuk istemiyorum diyor kiz tam 1.5 saat telefonda çocuğa özür dilerim, bir daha olmaz diyor. Cocuk guvenim kalmadı hep böylesin yapıp yapıp sonra özür diliyorsun istemiyorum seni demesine rağmen kiz illaha oldurmak affettirmek icin uğraşıyor telefonda.. Oğlanın ailesine de bıkmış anladigim kadariyla kızın sürekli cocukla kavga edip sonra affetirmeye calismasindan hani kızı istemeyi düşünüyormis ama kiz boyle yapinca aile guvenememis.
Birde kizin bir cift arkadasi icin cocugun kalbini fena kirmis ve bu cift de nişanlanmış bizim ki kuduruyor cocuga "onlar nisanlandi bak" diyor. Cocukda yapmasaydin bana hakaret etmeseydin derdin neydi de sakince kavganın etmedin benimle son pismablik fayda etmez dedi kapatti cocuk telefonu kizin suratina.
Gerçekten ben utandim bir insan bu kadar nasil ısrarcı olur inanamıyorum.... Bu tarz hemcinslerim bana sağlıklı gelmiyor yapip yapip pisman olup bir daha bildiğini okuyanlar.. sizce bu bir HASATALİK mi?
KK üyelerinden beklenen hareket:
"Ben olsam asla yapışmam"
"Ben olsam kodu mu oturturum"
"Ben olsam amuda kalkıp sol kroşe atarım"
Falan falan
Sonra like, like, like
Sonra gurur & ego patlaması
Kapanış
Offf şu eksi sözlük klişelerini gidin orada yazın.KK üyelerinden beklenen hareket:
"Ben olsam asla yapışmam"
"Ben olsam kodu mu oturturum"
"Ben olsam amuda kalkıp sol kroşe atarım"
Falan falan
Sonra like, like, like
Sonra gurur & ego patlaması
Kapanış
ben konuda o şekil bir yorum okumadım genelde herkes konu sahibine kötü niyetli olduğunu yazmış, alıntı yapabilir misiniz nerede yazıyor dediğiniz tarzda şeyler?
Offf şu eksi sözlük klişelerini gidin orada yazın.
Onu yazmamızı beklemiş, kendisini onaylayalım demiş diyorum.
Konu nerde ayol merak ettim.
Neydi kı konu ?Gelen yorumlardan sonra kendiyle yüzleşemeyip konuyu silmiş
5. Sayfada en üst yorumda alıntılanmışNeydi kı konu ?
aylacik3534 .!.:Konu nerde ayol merak ettim.
aylacik3534 .!.:Neydi kı konu ?
Konu sahibinin başka derdi yokmuş milletin derdiyle dertlenmiş galiba :) Ne güzel bende başkalarının dersine dertlenecek kadar boş olmak isterdimaylacik3534 .!.:
iş yerinde bir arkadaşım var o da bayan, görüştüğü kisiyle 2.5 yillik bir görüşmesi olmus.
Anladığım kadarıyla cocuga bir konudan dolayi küfür hakaret iftira atmış.
(Bazi bana anlattığı konulardan biliyorum)
Arkadasimin durumuna üzüldüğüm icin tedavi mi olmasi gerekiyor diye size danisiyorum
İs yerinde yanimda konustu cocukla cikacaktim odsdan ama kalabilirsin dedi ister istemez duydum cocugun hafiften sesi geliyordu
Cocuk istemiyorum diyor kiz tam 1.5 saat telefonda çocuğa özür dilerim, bir daha olmaz diyor. Cocuk guvenim kalmadı hep böylesin yapıp yapıp sonra özür diliyorsun istemiyorum seni demesine rağmen kiz illaha oldurmak affettirmek icin uğraşıyor telefonda.. Oğlanın ailesine de bıkmış anladigim kadariyla kızın sürekli cocukla kavga edip sonra affetirmeye calismasindan hani kızı istemeyi düşünüyormis ama kiz boyle yapinca aile guvenememis.
Birde kizin bir cift arkadasi icin cocugun kalbini fena kirmis ve bu cift de nişanlanmış bizim ki kuduruyor cocuga "onlar nisanlandi bak" diyor. Cocukda yapmasaydin bana hakaret etmeseydin derdin neydi de sakince kavganın etmedin benimle son pismablik fayda etmez dedi kapatti cocuk telefonu kizin suratina.
Gerçekten ben utandim bir insan bu kadar nasil ısrarcı olur inanamıyorum.... Bu tarz hemcinslerim bana sağlıklı gelmiyor yapip yapip pisman olup bir daha bildiğini okuyanlar.. sizce bu bir HASATALİK mi? Sanırım bu
Ben bir ara dedim acaba kızın konuştuğu kişide mi gözü var da tanımıyor Galiba... Gerçekten Allah başka dert vermesinKonu sahibinin başka derdi yokmuş milletin derdiyle dertlenmiş galiba :) Ne güzel bende başkalarının dersine dertlenecek kadar boş olmak isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?