Benim de ablamin boyle bir kiz arkadasi var. Ayni zamanda komsular. Ablami benden kiskaniyor resmen. Ablam benimle vakit gecirmek istediginde, konustugunda falan, kendi kendine triplere giriyor, konusmuyor falan. Garip. Var boyle tipler.
Ya o da bikmis durumda. Ben zaten gurbetteyim. Yilda bir kez anca gidebiliyorum. Onda da yalniz kalmak istiyoruz. En azindan surekli bizi uzak tutmaya calismasin istiyoruz ama kadin resmen kiskaniyor beni. Ablami cok sahiplenmis. Baska biriyle kendisiyle oldugundan daha samimi olmasini hic istemiyo ve bunu cok belli ediyor. Ablam en son bu yaz, "Erkek arkadasi olmasa lezbiyen sancam" dedi. Şok oldum. Umarim oyle birsey yoktur. Her turlu kotu yani. Bu kadar kiskancligi da iyi degil.Ablaniz ne yapiyor ?
Ya o da bikmis durumda. Ben zaten gurbetteyim. Yilda bir kez anca gidebiliyorum. Onda da yalniz kalmak istiyoruz. En azindan surekli bizi uzak tutmaya calismasin istiyoruz ama kadin resmen kiskaniyor beni. Ablami cok sahiplenmis. Baska biriyle kendisiyle oldugundan daha samimi olmasini hic istemiyo ve bunu cok belli ediyor. Ablam en son bu yaz, "Erkek arkadasi olmasa lezbiyen sancam" dedi. Şok oldum. Umarim oyle birsey yoktur. Her turlu kotu yani. Bu kadar kiskancligi da iyi degil.
Ben şok ben pesYa o da bikmis durumda. Ben zaten gurbetteyim. Yilda bir kez anca gidebiliyorum. Onda da yalniz kalmak istiyoruz. En azindan surekli bizi uzak tutmaya calismasin istiyoruz ama kadin resmen kiskaniyor beni. Ablami cok sahiplenmis. Baska biriyle kendisiyle oldugundan daha samimi olmasini hic istemiyo ve bunu cok belli ediyor. Ablam en son bu yaz, "Erkek arkadasi olmasa lezbiyen sancam" dedi. Şok oldum. Umarim oyle birsey yoktur. Her turlu kotu yani. Bu kadar kiskancligi da iyi degil.
Ablam cok bozuyo onu. Evden kibarca kovmuslugu, misafirlige kabul etmedigi bile var. Bunlarin farkinda ama hic uzak durmuyor. Mesela soyle birsey oldu. Bir is vardi. O an ikimizin de ablamin yardimina ihtiyacimiz vardi. Ben ablamdan yardim istedim. O da istexi tabi. Ablam gelip bana yardim etti diye kustu surat asti. Ablamda o benim kardesim kusura bakma tabiki ona yardim edicem bunun icin surat yapma bana dedi. Yok canim ne alakasi var dedi bir de. Surekli ablamla yalniz kalip konusmak istiyor. Yanlarinda ben varken rahat edemiyormus. Sohbete bende dahil olunca genelde ablamla girgir samataya doner muhabbet. Ondan bile rahatsiz oluyor. Of garip biri. Anlatirken bile ruhum daraldi. Basak burcu iste. Asiri kıskançBen şok ben pes
Ablanızdaki sabır da takdire şayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?