yapışkan komsu&arkadaş

nickitam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
829
649
158
merhaba arkadaslar benim bir is arkadasim var ayni zamanda komsuyuz sorun şu ki bu arkadsa zamaninda fazla yüz verdim ki artik iyice hayatima mudahil oldu.Aldigim sekerlige kadar neden ben gormedim benim haberim yok diye sakayla karisik sozlerde bulunuyor hamileyyken her dakika dogurmadinmi daha diye arardi bana gelir oturur kendi gider kizlarini bende birakir bir yere giderim cok gezme kendide iceri girmez kalbini kirmayayim diyorum ama ne kadar dayanirim bilmiyorum sadece kendi olsun istiyor hayatimda ailem gelince tuhaf tuhaf davraniyor kiskanir gibi nasil davranayim neyapayim sizce

en nefret ettigim seydir okurken burdan gerildim.
mesafe koymalisiniz,arkadasiniz henuz olgunlasmamis gibi geldi bana.
samimiyet bu degil cunku, onun ayrimini yapamiyor.

Hiç umursama ve keyfine bak,mesafe koy fazla görüşmemeye çalış bence. Gelmek istediğinde de bahane bul.bozulursa da bozulsun yani çokta gerekli değil öyle bir tip.

bahane buluyorum gelmemesi icin bakiyorum catkapi geliyor emrivaki yapiyor her aldigima karisiyor cildirtiyor beni kac kere laf carptim anlamamazliktan geliyor

Ailen gelince alma eve. Ne alaka? Komşu ayrıdır aile ayrı! Ayrıca komşu olayı akşam 6da biter bence.

İnsanların en büyük sorunu iletişimsizlik. Laf vurmadan açıkça söyle. Ona neymiş evindeki şekerlikten

ben yalnizligin insaniyim galiba annemle bile iki gun ust uste gorussem cok geliyo :) daraliyorum
bahaneler uret telefonunu acma geldiginde basim agriyo isim var vs de anlar heralde

Benim de ablamin boyle bir kiz arkadasi var. Ayni zamanda komsular. Ablami benden kiskaniyor resmen. Ablam benimle vakit gecirmek istediginde, konustugunda falan, kendi kendine triplere giriyor, konusmuyor falan. Garip. Var boyle tipler.

ben bunu ilgi eksikliğine bağlıyorum bu arkadaşınıza ya eşi ailesi ilgi göstermiyor yada gösterdikleri ilgi yetmiyor ilgi istiyo bunun içinde sahiplenmesi gerekiyor ve sizi seçmiş bana bana hep bana ilgi ilgi sevgi diyo size :))
bi nevi karı koca ilişkisine çevirmiş bu ssahiplenme olayını gidişat kötü bi dur diyin

Bunlardan çok var ya.. tek o varmış hayatında gibi davranıyor. Sende ona KapınI açma, iş yerinde resmi ol da anlasın. Senin ona bağlı olmadığını

Ablaniz ne yapiyor ?
Benim de ablamin boyle bir kiz arkadasi var. Ayni zamanda komsular. Ablami benden kiskaniyor resmen. Ablam benimle vakit gecirmek istediginde, konustugunda falan, kendi kendine triplere giriyor, konusmuyor falan. Garip. Var boyle tipler.

Mesafeyi başta koyaydınız eyiydi bundan sonra yapıcağınız bahaneler bulup uzaklaştırmanız kendinizden

Ablaniz ne yapiyor ?
Ya o da bikmis durumda. Ben zaten gurbetteyim. Yilda bir kez anca gidebiliyorum. Onda da yalniz kalmak istiyoruz. En azindan surekli bizi uzak tutmaya calismasin istiyoruz ama kadin resmen kiskaniyor beni. Ablami cok sahiplenmis. Baska biriyle kendisiyle oldugundan daha samimi olmasini hic istemiyo ve bunu cok belli ediyor. Ablam en son bu yaz, "Erkek arkadasi olmasa lezbiyen sancam" dedi. Şok oldum. Umarim oyle birsey yoktur. Her turlu kotu yani. Bu kadar kiskancligi da iyi degil.

Acilen mesafe koyun yoksa işiniz zor. Sırf bu yüzden insanlarla arama hep mesafe koyuyorum.(erkek arkadasım ve ailem hariç)

O derece yanı. Yuhh.
Boylelerini bi güzel bozmak gerek.

Ayy ben öyle komşunun arkadaşın
Ümüğünü sıkarım
Biraz ağır oldu ama

Ben şok ben pes
Ablanızdaki sabır da takdire şayan

Ben hep merak etmişimdir.. Bu ve benzeri konular açılıyor ya hep. İşte o komşu ve arkadaşlardan hiç yok mu burada ?
Okuduklarında ne hissediyorlar? Birazda onlardan dinlesek kendilerini.. :)

Ben şok ben pes
Ablanızdaki sabır da takdire şayan
Ablam cok bozuyo onu. Evden kibarca kovmuslugu, misafirlige kabul etmedigi bile var. Bunlarin farkinda ama hic uzak durmuyor. Mesela soyle birsey oldu. Bir is vardi. O an ikimizin de ablamin yardimina ihtiyacimiz vardi. Ben ablamdan yardim istedim. O da istexi tabi. Ablam gelip bana yardim etti diye kustu surat asti. Ablamda o benim kardesim kusura bakma tabiki ona yardim edicem bunun icin surat yapma bana dedi. Yok canim ne alakasi var dedi bir de. Surekli ablamla yalniz kalip konusmak istiyor. Yanlarinda ben varken rahat edemiyormus. Sohbete bende dahil olunca genelde ablamla girgir samataya doner muhabbet. Ondan bile rahatsiz oluyor. Of garip biri. Anlatirken bile ruhum daraldi. Basak burcu iste. Asiri kıskanç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…