- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.251
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O o aynenAbla sen neden sürekli farklı üyeliklerle aynı konuyu açıyorsun?
Başka biri yok gibi. Evde her gün. Telefonları ortada.Yaşı bence genç çok enteresan.70 yaşında cinsel hayatı aktif devam edenler söz konusu. Neden bir adım atmıyor bunun nedenini araştırmıyor ki? Başka biri olmasın hayatın da size yaklaşmayıp bilemedim.
Başka biri yok gibi. Evde her gün. Telefonları ortada.
Başka biri yok gibi. Evde her gün. Telefonları ortada.
Merak edip baktım en altta tek tip asker kılıklı erkek de varmış yaŞunların erkeğinden olsa negzel olurdu.
Bi tenecik heralde, in in bulamadım.Merak edip baktım en altta tek tip asker kılıklı erkek de varmış ya![]()
Evet sanki başka adam bulsa o yapabilecek. 25,30 yaşındaki herifler çürük çıkıyor.45 yaş üstü yapabilen kaç tane çıkacak ?. Türk erkeklerinin yarısından fazlası çöp zaten cinsellikte, genç olsa bile.bir tek kadınların ihtiyacı mı bu iş arkadaş.sitecek kafayı yiyeceğiz valla.yaa kadınların hormonları, sistemleri tıkır tıkır çalışıp dururken bu heriflerinki nwden çalışmıyor len bir türlü.biz de normal insanız onlar da normal insan.neden yaa neden ?.dünyada bize verilen en büyük hediye, erkekler beceremediği için en büyük eziyete dönüşüyor.Ben sizin yerinizde olsam boşanmazdım. Evliliklerde bile çıkar ön planda olmuş. İyi bir insanla karşılaşma ihtimalimiz artık çok düşüyor. İyi biri ise, iyi bir baba ise. Yol arkadaşlığınıza devam edin. Boşanıp yeniden evlenseniz seks kaç yıl sürecek.. Eşinizle sohbet edebiliyor musunuz.. beraber gülüyor musunuz. Ailece bir yerlere gidiyor musunuz. Bunlar çok önemli. Eğer bunlar var ise seviyorsanız..düşünmeyin böyle şeyleri.
30 yıllık evliyimKızlar öncelikle boşan demeden önce başka bişey varmı onu düşünelim olurmu. Bende biliyorum boşanmak en çabuk çözüm. Amma ve lakin ben çok değil 2 yıl önceki mutlu hayatıma dönmek istiyorum. Yaşımız da genç değil. Eşim emekli oldu. Kendi deyimiyle antropoza girmiş. 2 yıldır cinsellik yok. Çocuk büyüdü ben yalnızım. Ailem yok.. yalnızlığı da hiç sevmem. Kiraciyiz. Dün yaklaşmaya çalıştım bir tepkiyle kakti yanımdan. Sanki başka biriyim gibi. Ben sana diyorum sen beni anlamıyorsun, ben artık cinsellik istemiyorum dedi. Biyolojik bir sorun bile olsa bir caba görürdüm. Başkası olsa durmaz 2 sene, tarzı doğrucu. Ve kızlar ben 18 yıldır evlilikte böyle son istemiyorum. Bu ne ya, bu risk varmı her evlilikte. Birbirimize yaklasmayip arkadaşlık mi edeceğiz? Böyle evlilik olurmu sizce? Ben neyi atlıyorum ki?
SitecekEvet sanki başka adam bulsa o yapabilecek. 25,30 yaşındaki herifler çürük çıkıyor.45 yaş üstü yapabilen kaç tane çıkacak ?. Türk erkeklerinin yarısından fazlası çöp zaten cinsellikte, genç olsa bile.bir tek kadınların ihtiyacı mı bu iş arkadaş.sitecek kafayı yiyeceğiz valla.yaa kadınların hormonları, sistemleri tıkır tıkır çalışıp dururken bu heriflerinki nwden çalışmıyor len bir türlü.biz de normal insanız onlar da normal insan.neden yaa neden ?.dünyada bize verilen en büyük hediye, erkekler beceremediği için en büyük eziyete dönüşüyor.
Yaşlar bence çok genç. Yani 70 yaşında öleceğinizi düşünsek 30 yıl var önünüzde. Sizinki bence garip yani istemsiz olmaz ama adam çabalar ilaç alır doktora gider ama sizinkinde oda yok. Aldatmıyor değil mi eminsiniz51, 45
Nasıl yani?Bu zamana kadar cinsellik dışında temasınız olmadı mı?Eğer olmadıysa siz kabul etmesi en zor olan bölümü kabul etmişsiniz zaten bunca yıl51 yaşında kendisi. Ama bari sarılsak falan. Onuda yapmazdı, tek temasımiz cinsellikti.
Bunda erkekler düşünülmüş işteBi tenecik heralde, in in bulamadım.![]()
Andropoz cinselliği tamamen bitiren bişey değil kiKızlar öncelikle boşan demeden önce başka bişey varmı onu düşünelim olurmu. Bende biliyorum boşanmak en çabuk çözüm. Amma ve lakin ben çok değil 2 yıl önceki mutlu hayatıma dönmek istiyorum. Yaşımız da genç değil. Eşim emekli oldu. Kendi deyimiyle antropoza girmiş. 2 yıldır cinsellik yok. Çocuk büyüdü ben yalnızım. Ailem yok.. yalnızlığı da hiç sevmem. Kiraciyiz. Dün yaklaşmaya çalıştım bir tepkiyle kakti yanımdan. Sanki başka biriyim gibi. Ben sana diyorum sen beni anlamıyorsun, ben artık cinsellik istemiyorum dedi. Biyolojik bir sorun bile olsa bir caba görürdüm. Başkası olsa durmaz 2 sene, tarzı doğrucu. Ve kızlar ben 18 yıldır evlilikte böyle son istemiyorum. Bu ne ya, bu risk varmı her evlilikte. Birbirimize yaklasmayip arkadaşlık mi edeceğiz? Böyle evlilik olurmu sizce? Ben neyi atlıyorum ki?
51 yaşında. Ama bence o bahanesi. Benden soğudu galiba.Andropoz cinselliği tamamen bitiren bişey değil ki![]()
Evet azaltabilir ama tamamen bitirmez yani.. Bir de 49 yaşında andropoz da ne bileyim erken değil mi yaa
![]()
2 yıldır böyle dediğiniz için 49 demiştim.. Ama bence andropoz böyle bişey değil belki de bir problemi var tedavi olmalı.51 yaşında. Ama bence o bahanesi. Benden soğudu galiba.ve bu konuda yapacak ne var bilmiyorum.