yapmamali miydim?

fanaa21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
selam kizlar cok buyuk dert olmasada canimi sıktı bu mevzu sizlere fikir danismak istiyorum. kuzenim(dedeler kardes) 7 ay once kadar koyde hayatini kaybetti o evin tapusu amcamin ustundeydi elektrigini amcaoglu yaparken yuksek gerilimden dolayi vefat etti. geride bi kucuk oglu kaldi ama annesi babasi olen amcaoglunu sevmez deger vermezlerdi ayni sekilde gelinlerinide.

gelinleri beni aradi eskiden muhabbetimiz olmuştu ama pekte yakın degilizdir.neyse amcana hakkımı helal etmiyorum dedi yuvam yıkıldı beni bikez bile aramadilar benim yetimim var o evi bana vermeleri lazimdi dedi. halbuki amcam kayinpederine verdi. kayinpederiyle araları iyi değil kocamın kırkı çıkmadan baba evine gönderdiler dedi yardimda etmiyorlarmis..

benden rica etti yardım etmem için, amcamın onu aramasını sagliyayim diye.. neyse yengemi aramıştım amcama soylersin diye o da tamam dedi ve bugun amcam beni aradı. biz onunla muhattap olmayiz evi zaten verdik kaynatasina daha bizden ne istiyolar benmi öldürdüm dedi. sende niye numarası var dedi , o eklemiş dedim sadece ricada bulundu aramak istemesenizde siz bilirsiniz dedim. eşi aldı telefonu onun numarasini sil daha konuşma bisy olursa amcan senden bilmesin dedi , yenge ben söyledim aradan çekildim siz daha iyi bilirsiniz dedim. babamda mezvu dün oldu zaten onada soylemistim karismasaydin dedi.. sadece acıdım o küçük oğlu için nebileyim bunları duyacağım aklıma gelmezdi yanlış mi yaptım bana biseyler söyleyin :KK43:

Kadın neden amcanızdan isteyene kadar kayınpederinden istemiyor peki evi? Yada madem kadının hakkıydı o ev neden amcanız kadına değil de kayınpederine verdi? o_O

Bana neden çok karışık geldi konu, yoksa bu saatte beynim mi durdu? Tek anlayabildiğim yetim var ortada, tabii sessız kalmayacaksınız.
canım özür dilerim aile kalabalık olduğu için karışık oldu. tek arada kalan ben oldum gibi, kimse karışmıyor çünkü amcamdan korkuyolar galiba..

Kadın neden amcanızdan isteyene kadar kayınpederinden istemiyor peki evi? Yada madem kadının hakkıydı o ev neden amcanız kadına değil de kayınpederine verdi? o_O
kayınpederi hiç sevmiyomus hep bana iftira atiyolar kocanı sen öldürdün diyolarmis. amcamda onun kayinoederi akrabası olduğu için herhalde ev ona kalsın diye verdi ama kıza daha çok acıdım ben..

kayınpederi hiç sevmiyomus hep bana iftira atiyolar kocanı sen öldürdün diyolarmis. amcamda onun kayinoederi akrabası olduğu için herhalde ev ona kalsın diye verdi ama kıza daha çok acıdım ben..

O zaman olan olmuş amcanız evi vermiş bir kere ve eğer gerçekten evde hakkı varsa ki yetim bi çocuk var ortada onun vebalinden kurtulamazlar.. Amcanız akınca kendi akrabasını gözetmiş ama yetimin hakkını elinden almış görünüyor o_OVe bu saatten sonra tek şansı kayınpederinin insafa gelmesi sanırım

amca gelinin kayınpederi değil mi? yanlış mı anlıyorum ya da hiç anlamıyorum amcanın evinin elektriği yapılırken amcaoğlu vefat ediyor, gelin de amcan evi bana vermedi kayınpederime verdi diyor. amca ile kayınpeder olan amca mı kardeş?

sizin amcanız onun kayınpederi değilmiydi ? amca kimdi kız kimin gelini de kim evden kovdu ? şekerlemeden yeni kalktıım için mi birşey anlamadım :110:

O zaman olan olmuş amcanız evi vermiş bir kere ve eğer gerçekten evde hakkı varsa ki yetim bi çocuk var ortada onun vebalinden kurtulamazlar.. Amcanız akınca kendi akrabasını gözetmiş ama yetimin hakkını elinden almış görünüyor o_OVe bu saatten sonra tek şansı kayınpederinin insafa gelmesi sanırım
evet haklısın kayınpederi kumara borçları varmış çok kötü insanlar mazlumlari kimse savunmuyor nedense..

amca gelinin kayınpederi değil mi? yanlış mı anlıyorum ya da hiç anlamıyorum amcanın evinin elektriği yapılırken amcaoğlu vefat ediyor, gelin de amcan evi bana vermedi kayınpederime verdi diyor. amca ile kayınpeder olan amca mı kardeş?
kayınpederiyle benim amcam akraba oluyorlar amcacocuklari

anladım velhasıl yetimin vebali er geç bulur kişiyi. siz sizden rica edileni yapmışsınız hata olduğunu düşünmüyorum, hatta attırıyor tebrik ediyorum "neme lazım"cılık yapmadığınız için.
çok teşekkürler anlayıp desteklediginiz için birtek benmi böyle düşünüyorum diyordum iyi geldi bu yorum bana:)

kayınpederiyle benim amcam akraba oluyorlar amcacocuklari
Canım önceden söyleseydiniz de büyük ihtimalle yine evi ayını adama verirdi. Bunlar eski kafa hep, adama sus payı gibi vermiştir evi. Bir de yaşıtı ya onu muhatap alır, genç bir kadın olan gelini değil.
Olan rahmetliye olmuş ve kalan ailesine. Anlamadım, kaç elektrik mi çekiyorlardı?

Canım önceden söyleseydiniz de büyük ihtimalle yine evi ayını adama verirdi. Bunlar eski kafa hep, adama sus payı gibi vermiştir evi. Bir de yaşıtı ya onu muhatap alır, genç bir kadın olan gelini değil.
Olan rahmetliye olmuş ve kalan ailesine. Anlamadım, kaç elektrik mi çekiyorlardı?
yok canım mahalledeki yüksek gerilimi haber vermemişler belediyeye. o da yağmurlu havada elektrikle uğraşırken olan olmuş..

yok canım mahalledeki yüksek gerilimi haber vermemişler belediyeye. o da yağmurlu havada elektrikle uğraşırken olan olmuş..
Allah rahmet eylesin. Hikayenin en üzücü kısmı bu. :KK43:

Siz doğru olanı yapmışsınız. Mağdur kalan bir yetim ve genç bir kadının sesi olmuşsunuz. Vebal artık onları gözetmeyenlerin boyununa...

Allah rahmet eylesin. Hikayenin en üzücü kısmı bu. :KK43:

Siz doğru olanı yapmışsınız. Mağdur kalan bir yetim ve genç bir kadının sesi olmuşsunuz. Vebal artık onları gözetmeyenlerin boyununa...
amin Allah razı olsun.. ama bana neden yükleniyorlar anlamadım bu işten bi çıkarım yok biara bizim mahalleye yakın biyerde kalmışlardı eşi sağken, o çocuğunun haline üzülürdüm. aracı olup ilettim sadece:KK43:

X