ya sevdiğin halde ayrilmak zorunda kalsaydın ne yapardın?
keşke sevmeseydim keşke bana ayrilik karari alirken çirkeflik yapsaydı
keşke nefret etseydim keşke
Her bir cümlenizden ne kadar güçlü bir kadın olduğunuz anlaşılıyor. Enerjinizi bir hiç için harcamak yerine hayatın daha anlamlı yönlerine sarf etmeyi seçmişsiniz. Tebrik ediyorum sizi.
4 yılda tanınamamış bir adam..
Aile büyükleri evlilik kararı almış gençlere derler hani acele etmeyin, tanıyın biraz.
Tanınmıyormuş. 4 günlük flörtte tanınamıyorsa 4 yıllık flörtte de tanınmıyormuş bir adam.
O zaman flörtleri uzatmanın bir anlamı yokmuş. Ailelerin tezini de çürütmüş olduk böylece
önceki mesajlarnızı bilmiyorum ama merak ettim zorla mı evlendiniz sevmeden yoksa sevdinizde sonradan mı foyası çıktı mutluysanız şimdi sorun yok Allah karşınıza iyilerini çıkartsın
Önceki konularını okudum, adam sütten çıkma ak kaşık değil.. Ama sendede olayları abartıp hemen sinir krizleri geçiren, her olayda ayrılmayı düşünen bir yapı var...Ve sonunda ayrılmışsında iyi hayırlı uğurlu olsun ama evlilik dinimizcede teşvik edilen bir kurumdur. Aile yapısı olmasaydı ne siz doğabilridniz ne de başkası. O destek aldığınız ailenizde olmazdı, boşuna burda milleti bekarlığa teşvik etmeyin. Unutmayın insanoğlu malesef kusurlu bir varlıktır, onu hemen bu defolu kusurlu diye çöpe atmak yerine keşke onarmayı tercih etseydiniz.keşke bu kadar yıkıcı olmasaydın belki zamanla adamın negatiflikleri pozitife dönerdi, her ikinizde olgunlaşırdınız.
meleğim bizde üniversitede tanıştık 4 yıl flört ettikten sonra evlendik. ama evlendikten sonra anladım ki beş para etmez bir adammış. ben şöyle yaptım meleğim, dedim ki ya bir ömür boyu alttan alarak bu sorunlu insanı çekeceksin ya da içinde ki aşk kırıntılarını söküp atıp kendine bambaşka bir hayat kuracaksın. çevrene öyle bir meydan okuyacaksın ki, sen yürüyeceksin onlar sadece bakacak.
ben ikinciyi seçtim ve planlarım tıkır tıkır işledi. bu hayatta kendi hakimiyetimi kurdum. unutma canım biz bu dünyaya tek geldik, tek öleceğiz ve tekte gayet iyi yaşarız. biz kadınlarda dünyayı arkamıza alacak güç var bu kesin. hatta istediğimiz zaman aldığımız kararlardaki ciddiyet olay yeri inceleme ekiplerinde yok. allah sana güç versin inş.
Önceki konularını okudum, adam sütten çıkma ak kaşık değil.. Ama sendede olayları abartıp hemen sinir krizleri geçiren, her olayda ayrılmayı düşünen bir yapı var...Ve sonunda ayrılmışsında iyi hayırlı uğurlu olsun ama evlilik dinimizcede teşvik edilen bir kurumdur. Aile yapısı olmasaydı ne siz doğabilridniz ne de başkası. O destek aldığınız ailenizde olmazdı, boşuna burda milleti bekarlığa teşvik etmeyin. Unutmayın insanoğlu malesef kusurlu bir varlıktır, onu hemen bu defolu kusurlu diye çöpe atmak yerine keşke onarmayı tercih etseydiniz.keşke bu kadar yıkıcı olmasaydın belki zamanla adamın negatiflikleri pozitife dönerdi, her ikinizde olgunlaşırdınız.
Helal olsun sana cesaretine,yenilmezliğine ve mücadelene,burda anlaşamayıpta maddi manevi güvensizlik gelecek kaygısıyla eşim dediği her neyse artık o adamın derdini çeken o kadar bayan varki..örnek olsun..hayattaki en değerli şey önce kendimiz bir kere geliyoruz bu dünyaya ve en güzelini yaşamak hayaller kurmak mutlu huzurlu olmak hepimizin hakkı birilieri çıkıp ben buna izin vermem diyorsa eğer..sürekli ruhumuzu yiyip bitiriyorsa,virüz gibi,hastalık gibi..günden güne eritiyorsa o yolda devam etmenin hiçbir anlamı kalmıyor ozaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?