yaprağın günlüğü :)

Yarın ićin; kahvaltıya peynirli pide içi hazırladım.sabah evden çıkarken de dondurucudan kıymalı yeşil fasulyemi alacam.ve akşam ićin somon bir parça buzdolabına koyacam.proteini bol bir gün olsun istiyorum.sabah 05:30 kalkacağı mdan odama dinlenmeye geçtim.papatya çayı içip biraz kitap okuyacam sonra

Yarın için; kahvaltıya1-2 elma.öğlene bezelyeli patates, akşama domatesli pirinç pilavı ayarladım.malum çalışan bayanım.şimdi şekersiz kahvemi aldım.biraz kitap okuyup yatacam.

Yarın karbonhidrat ağırlıklı yiyecem.bir menüm yok.şimdi rezene çayı içecem tv izlerim

Yemeğin belli oldu.tam buğday ekmek ve kabak yemeği. şekersiz çaylar, biraz bitter (mutlaka) akşam çayın yanına bir dilim çikolatalı pasta diye günü tamamlarım

1-4 meyve günü bitişi sabah tartı sonucu 61.0 şimdi 2-1 protein günü ağırlıklı protein yiyecem.peynirli yesıl soğanlı pide,süt,somon balığı,salata ve su..

Vee... veeee 61,0 dan 63,5 son dört gün istemeyerek düzensiz hayatın sonu.yediklerim masum ama ard arda yemek ve porsiyon ölçüsü sıkıntılı saat ;17:45 de bamya sebzeli yedim.saat;18:15 salatalık yiyorum.regl haftasınada girdim.6 gün var ama şimdiden geliyorum diyor.dr.gittim bugün aguncaston verdi sancı olursa iç diye

3-4 meyve günü,detoks 2: 62 ile başladı.dün harfiyen detoks listeme uydum.bugün misafir var bakalım

Bu gün de atlattım.dolma sarma 3 -4 tane yedim ama bulgur çoğunluktaydı.limonlu su içiyorum

Bir süre uzak kaldım ama detoks3,5-3 karbonhidrat günümü ağırlıklı karbonhidrat yapıyorum.detoksu diyetisyenim regl bitene kadar yap bitsin 2 gün içinde bana gel dedi uzattı.sabahları nesfitli olan listemi uyguluyorum.(regl dönemi için aldığım besinler hariç 2 gün takviye oldu)

Son düzenleme:
Ve meyve günü sebze dahil olduğundan yemeğim; kabak kavurma.2 ymk sıvıyağ ile kendi suyu ile pişiyor.yanında mayasız olduğundan ev ekmeği .ayran görsellik ićin içmeyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…