yaprağın günlüğü :)

Tabiki düzenli sağlıklı beslenmeye devam.hava sıcaklığı ve ilaçların yan etkisi ile kać gündür soğuk alğınlığı boğaz şişme ateş -üşüme halsizlik içerisindeyim. Regl için mecbur ilaç kullanmıştım. Resmen kendi kendimi tekrar doğuruyorum.bu hafta 60 kg olmuşum.fakat kesin sonuç ićin su günümü bekleyecem.3 gün nesfitli detoks, 3 gün normal diyete devam.dikkat ettiğim konu o gün ağırlıklı beslenmem gereken gıdayı bir miktar fazla almam.7-1 protein günü.hareket maalesef kısıtlı çünkü ateşim çok yükseliyor.

Çok yüksek ateşli bir gece geçirdim.ilaçları bünyem kaldırmıyor.sadece nane limon ićebildim.7-2 nişasta günü

Bu sabah tartıda 59.8 gördüm.haziranda 1 temmuz ağustos da 1-2 defa görmüşdüm. sanırım artık inişe geçiyoruz.7-3 karbonhidrat günüm bu günde meyve suyu menumde olacak.gece rahat geçti ama hala kendimi iyi hissetmiyorum.

Bu gün 2.- 29. Günüm su ve bitki çayları günü. Ben yine meyve suyu da içecem elma. sabahları elma diyemiyorum benii ćok acıktırıyor.

2-29 günü 60.0 kilo ile sonlandı. 3-1-1protein günü ile devam edeceğim.detoks a da devam.

Protein günü öğle yemeği iş yerinde.en son iftarda tavuk ızgara sipariş vermiştim

Bu gün kurban bayramı herkese huzurlu bayramlar dilerim. sağlığımıza dikkat ederek yola devam...bir kaç gündür sebebini anlamadım ama 61.0 de kilom yersem çıkıyor, yemesem inmiyor . sanırım ayın evrelerindendir.neyse ne demiştik; yola devam. 3-2-2 nişasta günü bayram dolayısı ile lokumla başladım. devamında çook çoook dikkat etmeliyim , ikramlara falan duyarsız olucam

Evet ilk günü atlattık.dengeli sağlıklı ve bayram şekeri yemeyerek.ve 3-2-3 karbonhidrat günü bu gün zorlanacağımı sanmıyorum.ve bu sabah da 61.0 O 1 kg nerde geldi bilsem iade edecem

2. Bayram gününde de zorluk yaşamadım. fakat bugün meyve günü ve mutlaka bayram gezmesi yapacam zor olacak. 61.0 kg ile (şeker tatlı yemeden) yola devam

+1 kilonun nerden geldiğini buldum sanırım Elma sabahları elma yemek şartı var .elmam yoktu 3-4 gün yiyemedim.sonra geldi 1 kilo ,gitmesini sağlayacam.

Kilo aynı yeme düzenim alt üst oldu .yatılı misafir var bayramların arası çok az bir sonraki aşure günü ...yeniyıl ve doğum günleri ... yemesemde tadına bakmak zorundayım...offf of

Durum bildirelim sabah sabah kilo aynı fakat kutuda ki kadayıf , tenceredeki ılık sarma dolma gece pişirdim, fırında ki börek kahvaltıya ayrıca misafir var ben saat 09:00 daelma mı yyiyecem öncesi ılık su sonrası sarma dolma nişasta günüm

Misafir devam diyet alt-üst oldu araya regl girdi sabah elmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…